- 17 Ocak 2017
- 2.267
- 2.513
- 133
- 35
- Konu Sahibi CilekRecelim
Hoş geldin canımmrb bayanlar en başından şöyle atlaya atlaya da olsa okudum ve +1 aynı sorunsallara beni de ekleyin ve aranıza alın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canımmrb bayanlar en başından şöyle atlaya atlaya da olsa okudum ve +1 aynı sorunsallara beni de ekleyin ve aranıza alın![]()
ben miii yok cnm sizlere üzüldüm C CilekRecelim ma üzüldümmm bu ay diyordum hamişsin ama kısmett martaaa inşlhhh canlarrrHep birlikte ağlıyoruz, nasip buna da şükür adeti bekleme sıkıntısı da çok zor. Sen de mi hastalandın Canm?
O kuzumuz hamile ☺Hep birlikte ağlıyoruz, nasip buna da şükür adeti bekleme sıkıntısı da çok zor. Sen de mi hastalandın Canm?
Bazen ogünler imkansızmış gibi geliyo bana nedenseEvet Canm ya aynen göbeğimizi kaç kilo aldığımızı ne isim koyacağımızı konuşalım artık hayali bile güzel![]()
Hoşgeldin kuzum senide alalım şu köşeye anlat derdini birbirimize deva olakmrb bayanlar en başından şöyle atlaya atlaya da olsa okudum ve +1 aynı sorunsallara beni de ekleyin ve aranıza alın![]()
Oy canm benim üzülme sen bebişin etkilenmesin bizimde olur zamanı gelince inşallah☺ben miii yok cnm sizlere üzüldüm C CilekRecelim ma üzüldümmm bu ay diyordum hamişsin ama kısmett martaaa inşlhhh canlarrr
evet aynı benim ümitsiz bekleyişim ,karamsarlığım,diyorlar ki düşünmeyin akışına bırakın oluyor mu olmuyor hep bi acaba hep bi nedenBazen ogünler imkansızmış gibi geliyo bana nedense![]()
Allahın takdiri canm istediğin kadar takma düşünme ne zaman olcanı Rabbim bilirevet aynı benim ümitsiz bekleyişim ,karamsarlığım,diyorlar ki düşünmeyin akışına bırakın oluyor mu olmuyor hep bi acaba hep bi neden
aynen öyle kısmet ve kadere inancımız var ama acabalar 4bir yandaAllahın takdiri canm istediğin kadar takma düşünme ne zaman olcanı Rabbim bilir
inşlhhh cnmm bnmOy canm benim üzülme sen bebişin etkilenmesin bizimde olur zamanı gelince inşallah☺
ben özel poliklinikte oldum tedavimi o zmn , doktorun kendi aşıları vardı 1 aşı yapılıyor ztn,tüp bebek gibi değil 1 tane iğne çatlatıyor.Kızlar bide bişey sorcam çatlatma iğnesi kullananlarınız kaç defa kaç doz ve hangi iğneyi kullandı bana biraz bilgi verirmisiniz kafama bişey takıldı da
Şimdi şöyle ben ilk olarak bulması çok zor da olsa pregnyl 5000 lik kullandım. ama iki doz yani tek seferde iki dozu vurdurdum 10000 lik oldu. dr aynı anda yaptırmamı söledi. aynı şekilde ikinci ayda pregnyl verdi ama bulamadım ve choriomon kullandım .dr uma pregnyl bulamadım ona çok yakın derece bi iğne varmış kullansam olur mu dedim kullan dedi hangisi olduğnu bile sormadı. etki etmicek korkusuyla yine iki dozu birden kullandım.ben özel poliklinikte oldum tedavimi o zmn , doktorun kendi aşıları vardı 1 aşı yapılıyor ztn,tüp bebek gibi değil 1 tane iğne çatlatıyor.
yok canım ya bence o kadar ayrıntıya girme bende binlikten oldum ,diğer denememde de 500lük ten oldun sanırım klomen gibi tek çeşit iğneler bunlar piyasada , olcak olunca iğneyi beklemeden de oluyo iğne vurulunca da oluyo klomen kulllanmayanında oluyo birazda tevvekkül etmek lazım ,demek ki nasip öyle olmak değilmiş ..Şimdi şöyle ben ilk olarak bulması çok zor da olsa pregnyl 5000 lik kullandım. ama iki doz yani tek seferde iki dozu vurdurdum 10000 lik oldu. dr aynı anda yaptırmamı söledi. aynı şekilde ikinci ayda pregnyl verdi ama bulamadım ve choriomon kullandım .dr uma pregnyl bulamadım ona çok yakın derece bi iğne varmış kullansam olur mu dedim kullan dedi hangisi olduğnu bile sormadı. etki etmicek korkusuyla yine iki dozu birden kullandım.
benim aklımı kurcalayansa bu. bi arkadaş farklı günlerde tek doz kullanıldığnı söledi benim böyle olması bi sorun teşkil etmişmidir acaba
Haklısın galiba bu kadar detaya takılmamalı aslında.yok canım ya bence o kadar ayrıntıya girme bende binlikten oldum ,diğer denememde de 500lük ten oldun sanırım klomen gibi tek çeşit iğneler bunlar piyasada , olcak olunca iğneyi beklemeden de oluyo iğne vurulunca da oluyo klomen kulllanmayanında oluyo birazda tevvekkül etmek lazım ,demek ki nasip öyle olmak değilmiş ..
ben 3. klomen kullanmamda iğneyi oldum eşim şehirdışı işi çıktı 1 hafta yoktu bide benim yaşadığım psikolojiye ne dersin :)
evet burdaysak akışına bırakamıyoruz belli ama içimizde de kalmıyo paylaşıp rahatlıyoruz bence :)Haklısın galiba bu kadar detaya takılmamalı aslında.
Kuzu ben de çatlatma iğnesi oldum bu ay ama ovitrelle di benimki 250mg göbektenKızlar bide bişey sorcam çatlatma iğnesi kullananlarınız kaç defa kaç doz ve hangi iğneyi kullandı bana biraz bilgi verirmisiniz kafama bişey takıldı da
Burası da olmasa diyorum bazen☺evet burdaysak akışına bırakamıyoruz belli ama içimizde de kalmıyo paylaşıp rahatlıyoruz bence :)
Benim kullandığım ilçaların mg ı neden bu kadar yüksek bide 5000 5000 aynı anda 10.000lik kullandım neyse diyelim artık olan olmuş önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkKuzu ben de çatlatma iğnesi oldum bu ay ama ovitrelle di benimki 250mg göbekten