Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
İlk pozitifi gördüğüm testi atmadım. Yatak odamda konsolun üzerinde herzaman görebileceğim bi yerde. Ve her gördüğümde olcak diyorum olcak ve ben o ikinci çizgiyi koyu koyu görcem deyip umutlarıma sıkı sıkı tutunuyorum karamsar olunca işler daha da zorlaşıyo. Kendini güçlü tut elbet o göbüşe gelcek o bebe☺
Bende atmadım kuzum bu sefer hatta söylediklerini eşime söyledim inş diğer ay ikinci çizgiyi de görecem inş kısmet olursa ...

Eklentiler

• IMG_7007.webp
    IMG_7007.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 52
Kıyamam sana ben üzme kendini ben hep dua ediyorum bize herkese .çok şükür bu aralar gerçekten kafama takmamayı başarıyo gibiyim öyleki aylardan sonra ilk defa bu sefer doğru düzgün adet oldum. Stresi yenebilirsek gerisinin gelebileceğini umuyorum. Bizde anne olucaz inşallaha dua edelim yakındır o günler canm benm
İnşallah bitanem rabbim yüzümüze bakarda bian önce evlat sevgisini tattırır bizlerede:( ben doktora gidicem ama nasıl aklımdan çıkarayım çok zor olacak bu ay

İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum beklemeli miyim yoksa doktor tarlusal verirse içmeli miyim hamile misiniz şuan

Hyr cnm degilim. Tarhusalin bir zarari olmuyo. Annemde kullanmisti hamileymiş haberi yok hicbirsey olmadi doktorda diyor zaten. Hamileseysen bir zararini gormessin diye ama tavsiyem 1 hafta daha bekle

Off bu aralar psikolojim allak bullak zaten bide böyle olursam cinnet getiririm heralde artık:KK43:

Herseyden once kendini sev... iyi dusun iyi olsun kendini hicbir zaman hamileyim diye alistirma. Mesela ben kendime her seferinde gun veriyorum emin ol cok ise yariyor. Bundan 8 ay once nisana kadar beklicem demistim o kadar rahat gectiki 8 ay. Ama dusundumde baya oluruna birakmisim ben :) simdi hedef nisana kadar olmassa kasim ayi :) her ay olmadi demektense boyle daha iyi geliyo

Hyr cnm degilim. Tarhusalin bir zarari olmuyo. Annemde kullanmisti hamileymiş haberi yok hicbirsey olmadi doktorda diyor zaten. Hamileseysen bir zararini gormessin diye ama tavsiyem 1 hafta daha bekle
1 hafta gecikme sonunda dün adet oldum çok şükür ama neden bu kadar gecikti anlamadım çünkü normalde hiç böyle gecikmedi 2.5 senedir

Herseyden once kendini sev... iyi dusun iyi olsun kendini hicbir zaman hamileyim diye alistirma. Mesela ben kendime her seferinde gun veriyorum emin ol cok ise yariyor. Bundan 8 ay once nisana kadar beklicem demistim o kadar rahat gectiki 8 ay. Ama dusundumde baya oluruna birakmisim ben :) simdi hedef nisana kadar olmassa kasim ayi :) her ay olmadi demektense boyle daha iyi geliyo
Güzel taktik bende üç ay beklicem demiştim ikinci aydayım üçüncü aya Allah kerim bilmiyorum naparım☺

Biraz ara ver istersen
İnşallah bitanem rabbim yüzümüze bakarda bian önce evlat sevgisini tattırır bizlerede:KK43: ben doktora gidicem ama nasıl aklımdan çıkarayım çok zor olacak bu ay
Psikolojin düşüncelerin vücudun kendine gelsin gez dolaş eğlen uğraşlar bul kendine belki sonrası kendiliğinden gelir

Biraz ara ver istersen

Psikolojin düşüncelerin vücudun kendine gelsin gez dolaş eğlen uğraşlar bul kendine belki sonrası kendiliğinden gelir
Kuzum daha 2. Ayım aslında çok erken bu duygular için ama 3ü 13ü farketmiyor ki geçen heray umutla beklediğimiz için üzülüyoruz:( ara vermek istemiyorum canım ya

O zaman Allah kısa zaamanda hayırlısıyla bebeğine kavuştursun seni kuzum takmamak çok seni çok iyi anlayabiliyorum hani insan en azından şunu bari yapayım deyip te yapabileceği hiçbişey olmaması durumu varya işte o çaresizlik o kadar zor ki anlıyorum seni :(
Kuzum daha 2. Ayım aslında çok erken bu duygular için ama 3ü 13ü farketmiyor ki geçen heray umutla beklediğimiz için üzülüyoruz:KK43: ara vermek istemiyorum canım ya

O zaman Allah kısa zaamanda hayırlısıyla bebeğine kavuştursun seni kuzum takmamak çok seni çok iyi anlayabiliyorum hani insan en azından şunu bari yapayım deyip te yapabileceği hiçbişey olmaması durumu varya işte o çaresizlik o kadar zor ki anlıyorum seni :KK43:
Eşimle konuştuk bebek lafı geçmeyecek bu ay canım aramızda bakalım kaç gün dayancaz

5 aylık evliyim her ay unutlanıyorum. Olmuyor. Sinirlerim çok bozuk bu ay. Devamlı soruyorlar bebek var mı diye onlardan mı etkilendim nedir oturdum ağlıyorum şuan. Şuan ovulasyon dönemi içindeyim. Ama biliyorum bu ay da tutmamıştır.. :(

5 aylık evliyim her ay unutlanıyorum. Olmuyor. Sinirlerim çok bozuk bu ay. Devamlı soruyorlar bebek var mı diye onlardan mı etkilendim nedir oturdum ağlıyorum şuan. Şuan ovulasyon dönemi içindeyim. Ama biliyorum bu ay da tutmamıştır.. :KK43:
Canm daha 5 aylık evlisin istemen gayet normal şimdiden bu kadar stres yapma. İnsanların ağzı malesef torba değil laf konuştum sanıyolar. Ama takma sen . Bana sürekli soruluyor ama ben henüz erken olduğnu zamanı olduğnu söylüyorum hemde yazılarımdan anlaşılacağı gibi delicesine bebek isterken. Sen kimseyi takma. Senin bebeğin kimseyi ilgilendirmez. Hayatına bak sakın bu boş laflar yüzünden stres olma işte ozaman işlerin daha da zorlaşır. Rabbim çok bekletmesin inşallah senide

Back
X