Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Mrb bayanlar ben bu konuda çok sıkıntılıyım 1.5 yıllık evliyim ilk 8 ayımız düzenli ilişkimiz vardı ama olmadı sonrasın da eşim iş için il dışına gitmeye başladı 3 haftada bir geliyo o da hafta sonu iki gün ilişki oluyo ikimizdede sorun yok allaha şükür yumurtlama zamanına bazen denk geliyo ama olmuyo çok sıkıntılıyım ama düzenli olmadığı için olmama ihtimali var mı

Mrb bayanlar ben bu konuda çok sıkıntılıyım 1.5 yıllık evliyim ilk 8 ayımız düzenli ilişkimiz vardı ama olmadı sonrasın da eşim iş için il dışına gitmeye başladı 3 haftada bir geliyo o da hafta sonu iki gün ilişki oluyo ikimizdede sorun yok allaha şükür yumurtlama zamanına bazen denk geliyo ama olmuyo çok sıkıntılıyım ama düzenli olmadığı için olmama ihtimali var mı
Hoşgeldin canm öncelikle işiniz zor muş Allah yarsımcınız olsun olmama ihtimali var ama olcaksada her türlü olur sen hayırlısını iste Rabbim tez zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin size

Hoşgeldin canm öncelikle işiniz zor muş Allah yarsımcınız olsun olmama ihtimali var ama olcaksada her türlü olur sen hayırlısını iste Rabbim tez zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin size
Amin allah razı olsun inşallah hepimize nasip eder evet ben çok zor durumdayım sogan suyu kürü nasıl kullanılıyor onu yapayım birde şuan hastalığımın ikinci günü ne zman başlamalıyım benim ki 7 gün sürüyor

Amin allah razı olsun inşallah hepimize nasip eder evet ben çok zor durumdayım sogan suyu kürü nasıl kullanılıyor onu yapayım birde şuan hastalığımın ikinci günü ne zman başlamalıyım benim ki 7 gün sürüyor
Ben soğan suyu kürüne adet günümden itibaren sayarak 7.gün başladım normalde 15 gün deniyo hep ama ben nolur nolmaz die 10 gün içtim sabah akşam aç karna içiliyo yanlış bildiğim bişey varsa düzeltin lütfennn☺☺

Ben soğan suyu kürüne adet günümden itibaren sayarak 7.gün başladım normalde 15 gün deniyo hep ama ben nolur nolmaz die 10 gün içtim sabah akşam aç karna içiliyo yanlış bildiğim bişey varsa düzeltin lütfennn☺☺
Ben ozaman 7 gün başalsam 10 veya 13gün sonra yumurtlama günüm gelmiş oluyo zaten bende öyle kullanırım allah hepimize nasip eder inşallah

Kızlar son 12 gün Allahım sen artık güldür şu yüzümüzü
Screenshot_20170226-134326.webp

Kendimi çok şiş hissediyorum yaaa kızlar bide çok afedersiniz gaz problemim var hatta hiç bu yüzden sancım olmamıştı şu son 1 haftaya kadar üşüttüm mü acaba ya tuvalete de sık gidiyorum bide akıntım fazla oluyo ya bi sorun mu var acaba bu akıntı sorununu ne yapıcam bilmiyorum bunu da bi söylemem lazım doktora:işsiz:

Bide cumartesi günü banyoda düştüm belimi klozete çarptım çok fena . Şuan belim sırtım ağrıyo dikkatli hareket etmezsem çok canım yanıyo:KK43::KK43::KK43:

Kızlar benim batıma 1-2 gün var bazen erken geliyor bazen geç. Sol kasıgım ağrıyor ben çok korkuyorum 2 defa dış gebelik geçirdim. Sanki yine öyle bir agrı var gibi :( bekliyim mi kan mı veriyim

3 yıllık evliyim ilk günden beri deniyoruz ama olmuyor Dr lar herşey normal dedi bugüne kadar ama şimdi 2 ayrı Dr çikolata kisti diyor 5.5 cm ama ameliyat olmayacağım. Soğan kürü deniyorum 2 aydır ama düzenli içemiyorum. Esimin sperm sayısı 80 milyon herşeyi normal benimde kist dışında herşey yolunda ama olmuyor işte artık çok üzülüyoruz Rabbim bizede sizlere de en kısa zamanda nasip etsin

Back
X