- Konu Sahibi CilekRecelim
Oldu tabiki hemen hemen 1veya 1,5 hafta oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canoş bu ay inofolic ve klomen kullanıyorum umarım faydasını görürümAyyy kuzum benim doğum gününde güzel haberler al inşallah☺10 martı bekliyorum bende bu aydam ümitliyim ikimiz adına da☺☺
Bebek isteyen bi çiftseniz hakkınızda hayırlısı olsun diyeli artıkOldu tabi bir veya bir buçuk hafta oluyor
İnşallah kuzum ama gelsin artık şu bebeler yaaaaİnş canoş bu ay inofolic ve klomen kullanıyorum umarım faydasını görürüm
Haklısınız Allah uzun vadeli bekletme yaşatmasın isteyenlereAmin inşallah kim istemez ki sevdiği adamdan evladı olsun
Hoşgeldin canm öncelikle işiniz zor muş Allah yarsımcınız olsun olmama ihtimali var ama olcaksada her türlü olur sen hayırlısını iste Rabbim tez zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin sizeMrb bayanlar ben bu konuda çok sıkıntılıyım 1.5 yıllık evliyim ilk 8 ayımız düzenli ilişkimiz vardı ama olmadı sonrasın da eşim iş için il dışına gitmeye başladı 3 haftada bir geliyo o da hafta sonu iki gün ilişki oluyo ikimizdede sorun yok allaha şükür yumurtlama zamanına bazen denk geliyo ama olmuyo çok sıkıntılıyım ama düzenli olmadığı için olmama ihtimali var mı
Amin allah razı olsun inşallah hepimize nasip eder evet ben çok zor durumdayım sogan suyu kürü nasıl kullanılıyor onu yapayım birde şuan hastalığımın ikinci günü ne zman başlamalıyım benim ki 7 gün sürüyorHoşgeldin canm öncelikle işiniz zor muş Allah yarsımcınız olsun olmama ihtimali var ama olcaksada her türlü olur sen hayırlısını iste Rabbim tez zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin size
Ben soğan suyu kürüne adet günümden itibaren sayarak 7.gün başladım normalde 15 gün deniyo hep ama ben nolur nolmaz die 10 gün içtim sabah akşam aç karna içiliyo yanlış bildiğim bişey varsa düzeltin lütfennn☺☺Amin allah razı olsun inşallah hepimize nasip eder evet ben çok zor durumdayım sogan suyu kürü nasıl kullanılıyor onu yapayım birde şuan hastalığımın ikinci günü ne zman başlamalıyım benim ki 7 gün sürüyor
Canım bu topic o yüzden var zaten☺bizde sorunsuz ama bebelerine ulaşamayanlardanızKizlar batim 9 mart her ay hüsran sözde önemli bi sıkıntı yok
Ben ozaman 7 gün başalsam 10 veya 13gün sonra yumurtlama günüm gelmiş oluyo zaten bende öyle kullanırım allah hepimize nasip eder inşallahBen soğan suyu kürüne adet günümden itibaren sayarak 7.gün başladım normalde 15 gün deniyo hep ama ben nolur nolmaz die 10 gün içtim sabah akşam aç karna içiliyo yanlış bildiğim bişey varsa düzeltin lütfennn☺☺
Amin canm bende eğer bebek mebek olurda zarar görür die 10 günden fazla içmedim hayırlısı olsun bakalımBen ozaman 7 gün başalsam 10 veya 13gün sonra yumurtlama günüm gelmiş oluyo zaten bende öyle kullanırım allah hepimize nasip eder inşallah