Kendisinde ve eşinde bir problem olmadığı halde hamile kalamayan güzeller gelin toplaşıp dertleşelim

Düşük yada kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır mı?

• Ankete Katılan
    34
Merhabalar...:KK68:

Guzel bir dua birakmak icin ugradim. :KK200:

Allah hepinize gönlünüzün muradını versin kucaginizi doldursun insallah.
Hayirli evlatlariniz nasip olsun insallah.
Sorun ne olursa olsun bir cozum, bir tedavi, bir ilac varsa bunun icin bile sukredin nolur.
Tedavi edilemiycek care bulunamiycak durumda olanlar var.

Suphesiz allah herseyin en dogrusunu bilir.
Vardir bir bildigi.
Allah razı olsun diline yüreğine sağlık Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın isteyen herkese nasip etsin insallah

Bende 2.5 senelik evliyim 5 ay korunduk daha sonra hiç korunmadik hicbir sekilde gebelik oluşmadı ne kimyasal nede başka birşey nasıl bir his bilmiyorum ve gerçekten çok yoruldum arkadaşlar 1 saniye bile aklımdan çıkmıyor.6 ay klomen kullandım 2 kere yumurta catlatma ignesi kullandım ilk gittiğim doktorum pko var dedi doktoru mu değiştirdim sende pko yok dedi ve femara diye ilaç verdi bu sırada hsg filmi çektirdim hala birşey yok esimdede hicbir problem yok ama olmuyor.sebebi bilinmeyen infertiliteyiz arkadaşlar bir çok şey araştırdım ama yok herşey Allahtan artık bol bol inanarak dua edelim hepinize dualar ediyorum Allah im kimsenin kucağını bos birakmasin

2 gün var bata her ay bir ümit ya bekliyorum. Çok zor durumdayım arkadaşlar kimse beni anlamıyor stres yapıyorsun yapma diyorlar nasıl yapmıyım dunyaya bir keregeliyoruz annelik duygusunu yaşamama düşüncesi çok acı

2 gün var bata her ay bir ümit ya bekliyorum. Çok zor durumdayım arkadaşlar kimse beni anlamıyor stres yapıyorsun yapma diyorlar nasıl yapmıyım dunyaya bir keregeliyoruz annelik düşüşünü yaşamama düşüncesi çok acı
Evet stres ypmamak çok zor bende 2 buçuk senelik evliyim sadece son 2 aydır gitmiyorum hastaneye. Gitmeyi bıraktıktan sonra kendime bi söz verdim akışına bıraktım ilk ay adetim zamanında ve düzgün bi şekilde oldu ikinci ayın sonunda da hamileyim şükürler olsun seni çok iyi anlıyorum ama senin için en iyisi bu emin ol rahatla biraz kendini dinleme bu ladar

Arkadaşlar bizimde aynı dertten başımız muzdiripti... 2 ay klomen kullandım..Bir sürü tahlil ilaç olmadı..Sonra özelde bi doktora gittim aşılama yaptı ve çok şükür kızım yanımda uyuyor.. Bence kendinizi ilaçlar falan çok yormayin..Kocaeli de olan varsa doktorumu tavsiye edebilirim..

Arkadaşlar bizimde aynı dertten başımız muzdiripti... 2 ay klomen kullandım..Bir sürü tahlil ilaç olmadı..Sonra özelde bi doktora gittim aşılama yaptı ve çok şükür kızım yanımda uyuyor.. Bence kendinizi ilaçlar falan çok yormayin..Kocaeli de olan varsa doktorumu tavsiye edebilirim..
Kocaeli nin neresindesiniz

Ben zaten hastanede calisiyorum. Ama adet onlarsam gitmicem yumurta takibine falan adetten sonra yepyeni sayfa açıdan kendime

Canım valla önce devlete gittik..Esimde bende testler yaptırdık
.Çok şükür bişey çıkmadı..Sonra klomen verdi..İlk ay olmadı ikinci ayda olmadı..Daha sonra bıraktım gitmedim.gittigim doktorun adını çok duydum burda..Normalde buralı değiliz 2 sene oldu geleli..Adetliyken muananesine gitmiştim hemen o halde muayene etti..İğne verdi önce 15 gün sonrada aşılama yaptı..

Back
X