- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.101
- 133
- 29
- Konu Sahibi CilekRecelim
Aminn ins ♥Canm benimde iki gun gecti yarn test yapcm bakalm :)Allah sana da nsp etmiştir inşallah canm. Saol kuzum inşallah benimle kalır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn ins ♥Canm benimde iki gun gecti yarn test yapcm bakalm :)Allah sana da nsp etmiştir inşallah canm. Saol kuzum inşallah benimle kalır
Tekrar hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla al kucagina insallah bize de dua et darısı isteyen herkeseEvet farklı olarak hiçbişey yapmadım☺herşeyi akışına bıraktım oldu Allahın izniyle
Sonucu bekliyorum mutlaka inşallah pızitifi görürsünAminn ins ♥Canm benimde iki gun gecti yarn test yapcm bakalm :)
Saol canm ederin tabi inşallah herkes yaşasın bu güzel mucizeyiTekrar hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla al kucagina insallah bize de dua et darısı isteyen herkese
Allah razı olsun diline yüreğine sağlık Allah kimseyi evlatsiz bırakmasın isteyen herkese nasip etsin insallahMerhabalar...
Guzel bir dua birakmak icin ugradim.
Allah hepinize gönlünüzün muradını versin kucaginizi doldursun insallah.
Hayirli evlatlariniz nasip olsun insallah.
Sorun ne olursa olsun bir cozum, bir tedavi, bir ilac varsa bunun icin bile sukredin nolur.
Tedavi edilemiycek care bulunamiycak durumda olanlar var.
Suphesiz allah herseyin en dogrusunu bilir.
Vardir bir bildigi.
İns cnm ya tabki haber edicm negatf olursada yapck bisey yokSonucu bekliyorum mutlaka inşallah pızitifi görürsün
Hayırlısı olsun canm üzülme eğer öyle olursa da sakin kalİns cnm ya tabki haber edicm negatf olursada yapck bisey yok
Ole yapcm cnm napym artkHayırlısı olsun canm üzülme eğer öyle olursa da sakin kal
Evet stres ypmamak çok zor bende 2 buçuk senelik evliyim sadece son 2 aydır gitmiyorum hastaneye. Gitmeyi bıraktıktan sonra kendime bi söz verdim akışına bıraktım ilk ay adetim zamanında ve düzgün bi şekilde oldu ikinci ayın sonunda da hamileyim şükürler olsun seni çok iyi anlıyorum ama senin için en iyisi bu emin ol rahatla biraz kendini dinleme bu ladar2 gün var bata her ay bir ümit ya bekliyorum. Çok zor durumdayım arkadaşlar kimse beni anlamıyor stres yapıyorsun yapma diyorlar nasıl yapmıyım dunyaya bir keregeliyoruz annelik düşüşünü yaşamama düşüncesi çok acı
Kocaeli nin neresindesinizArkadaşlar bizimde aynı dertten başımız muzdiripti... 2 ay klomen kullandım..Bir sürü tahlil ilaç olmadı..Sonra özelde bi doktora gittim aşılama yaptı ve çok şükür kızım yanımda uyuyor.. Bence kendinizi ilaçlar falan çok yormayin..Kocaeli de olan varsa doktorumu tavsiye edebilirim..
Canım bu arada bebeğini Rabbim sana bağışlasın sağ salim doğmasını nasip etsinşekilde