- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi pink_panther
-
Nişanlım bana asla kötü tek bir söz söylemedi şimdiye kadar. Her zaman hoşgörülü sabırlı davrandı. Kendi düşüncelerini güzel bir üslupla söylüyor ve geri adım atmıyor yani o konuda geri adım atmıyor. Bende herhalde çok abarttım biraz kalmam gerekiyor ailesinin yanında. Kafam çok karışık. Kötü uyumsuz biri olmak istemiyorum çünkü eşim benm aileme hep saygılı davrandı.
Keşke olayları başka bir gözle uzaktan seyredebilseydin.. o kadar farklı değerlendirirdin ki..
Adam senin fikirlerini umursamadan planlar yapıyor ve sen neredeyse kendini suçluyorsun çok mu üstüne gidiyorum diye. Daha ne denir ki, bile bile lâdes dedikleri bu sanırım.
Arkadaşlar gidip kalma meselesini hallettik. Annesiydi 1 ay onlarda kalmamı isteyen. Nişanlım ve ben azar azar kalmayı düşünüyoruz bu yaz. Diğer yaz biraz artacak. Çünkü diğer yaz, yazın başından itibaren evli olduğumuz için biraz daha fazla kalcaz. 10-15 gün gibi.. Bunuda yarı yarıya paylaştırcaz (benm ailemle kendi ailesinde)
Benm sorunum yemek :1no2:
Ataerkil bir ailede ben kendi tabağımı alıp yemeğe oturursam sorun olurmu :uhm:
Nişanlıma sordum tabi aynı kapta yiyebilseydin daha iyi olurdu ama kendi tabağını alıp oturabilirsin dedi. Bizde sorun olmaz dedi. Diğer akrabalarında sorun olacak gibi ve diğer akrabalarıylada çok samimiler
Arkadaşlar gidip kalma meselesini hallettik. Annesiydi 1 ay onlarda kalmamı isteyen. Nişanlım ve ben azar azar kalmayı düşünüyoruz bu yaz. Diğer yaz biraz artacak. Çünkü diğer yaz, yazın başından itibaren evli olduğumuz için biraz daha fazla kalcaz. 10-15 gün gibi.. Bunuda yarı yarıya paylaştırcaz (benm ailemle kendi ailesinde)
Benm sorunum yemek :1no2:
Ataerkil bir ailede ben kendi tabağımı alıp yemeğe oturursam sorun olurmu :uhm:
Nişanlıma sordum tabi aynı kapta yiyebilseydin daha iyi olurdu ama kendi tabağını alıp oturabilirsin dedi. Bizde sorun olmaz dedi. Diğer akrabalarında sorun olacak gibi ve diğer akrabalarıylada çok samimiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?