Kep Elbisem (Resimli)

merakedemem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
91
0
36
İstanbul
merhaba :) 2 hafta sonra okulda olacak olan kep törenim için elbise aldım ama internette aynısını bulamadım. başka bir resim koyuyorum onun üzerinden anlatıcam.

bu elbisenin alt kısmı dar vücuda yapışan ve üst kısım biraz göğüs biraz sırt dekolteli, arkası baştan aşağı fermuarlı olanını düşünün :)
işte o benim elbisem :)
ayakkabı bulamıyorum nasıl bie ayakkabı giymeliyim bilemiyorum. yardımınıza ihtiyacım var...
Ne renk, ne tarz ayakkabı ve çantalar önerebilirsiniz? (elbisem lacivert, içi krem. resimde çok fazla belli olmuyor.)

Krem bir ayakkabı düşünebilrsn abiye tarz çanta da aynı renk krem olursa güzel olablr. zaten eğer ikisinide koyu seçersen elbisen dikkat çekmez. :)

doğru söylüyorsun :) bugün ayakkabı baktım azcıcık :) krem baktım hep ama beğenemedim malesefff

Ahhh beğenmeeek çok zooorr :)) Bende bugün 12den 7 ye kadar düşüünn kıyafet ayakkabıııı zor beğendim :)) bence bu elbiseye
platform süet degil böyle deri gibi parlak da degil o biçimde bi ayakkabı çok güzel olur ucu açık giyersen oyle de alabilrsn.
ama platform emnm güzel olcktır:) şekilli birşey olmaz ztn buna tek renk gider diye düşnyorum :)

sen elbiseye ayakkabı arıyorsun bende daha zor olanı ayakkabıya elbise arıyorum:)benim bu resimdeki gibi bir ayakkabım var rengi aynı sadece önü kapalı ayakkabının yani işte nasıl elbiseler olur kızlar hangi renk güzel gider?çok yakın bir arkadaşımın düğünü için arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…