Vlla bana pansuman falan yapmadı :/ tınlamadı demeyim de çok meşgul her gün onlarca ameliyata giriyo adam anlıyorum halini de.üstelk bazı devlet hastanelerinde para alınıyomuş sgk tarafından karşılandığı halde benm doktorum bi çok estetk operasyon için para talebinde bulunmuyo..İyi adam hoş adam da biraz ilgisiz diğer dr.lara göre bende iş yoğunluğuna bağlıyorum bunu.
Merhaba,
Herhangi bir açılma olmadı ben de ama dikiş izleri hala duruyor.Gayet memnunum iyiki de yaptırmışım diyorum ara ara nemli havalarda dikiş yerlerimde sızlama oluyor ama olsun.
Dikiş izleri duruyo derken ?bariz belli oluyo mu yani arkadan bakılınca? sıkı bi topuz yapmak istesek mesela belli olacak şeklde mi ? ve size de eriyen dikiş mi atıldı? Ben pek anlamadm bu dikiş işinden.Dr. um bana pansuman yapmadı..Sadece verdiği kremi sürmemi istedi.
Kremi sürerken kulak çöpü dikişlere takılıyo resmen :S çok sinir bozucu.Nasıl olcak bu erime dedikleri olay tam olarak nasl gerçekleşiyo bilmiyorm :S dikiş neden dışarda mesela? :S
benim merak ettiğim de tam olarak dikiş izlerinin görünüşü. izler hiç geçmiyor sanırım ama ne kadar belli oluyor o önemli. yani topuz at kuyruğu yapamayacaksak ne anlamı var onca acı çekmenin.
Merhaba;
Sanırım net birşey söylemek zor çünkü herkesin kulak yapısına göre dikilen dikiş farklılık gösteriyor,benim sadece üst kısmında dikiş olduğu için rahatlıkla topluyorum,topuz yapabiliyorum bugune kadar da kimse farketmedi.
Kızlarr bu 2.haftam ve bugn sol kulağma krem sürerken dikiş geldi elime 3-4 cm lik.Sizce normal mi bu ?
Valla o zamanlar ergenliğin verdiği duyguyla hareket ettiğimi düşünüyolardı.(ilk ameliyat olmak istediğimi söylediğimde 12-13 yaşlarndaydm ) Şmdi büyüdüm, olgunlaştm, sağlıklı kararlar verebilecek yaşa geldiğim için olgunlukla karşıladılar diye düşünüyorum.Tepkilerinin olumlu yönde olmasına bende çok sevindim.Tavsiyelerin için teşekkür ederim .dktormla henüz görüşmedim .O görüşmeden sonra izler için herhangi bi öneride bulunmazsa tavsiyene uycam :) Güzel temennilerin için çok çok teşekkür ederimm :)
Canım öncelikle geçmiş olsun ve cesaretinden dolayı tebrikler.Ben de ameliyat olmak istiyorum,para birikimim yok devlet'te olmak zorundayım.Doktorlar çok fazla duyulmuş değil bu yüzden de tedirginim.Şu anda kulakların ne durumda,memnun musun?Eski durumuyla kıyaslarsan önceki kulaklarını mı şu anki kulaklarını mı tercih edersin?Cevabını bekliyorum...
Sağol canım.Evet memnunum ama bende bariz kepçelk yoktu zaten onu eklemiş olaym.sol kulağm biraz çıkkındı sağ kulağm normaldi. bi açlma olmadı gayette doğal duruyo.Başlarda kafama yapışk şeklde duruyodu ve bu çok itici bi görntü en az kepçelk kadar.Sonrasın da açıldı allahtan ama öyle bariz bi açılma değil olması gerektiği kadr.Yani bi kıyslama yapacak olursam çok da farketmedi işin açığı çnkü göze çarpmıyodu önceki hali de benm takıntım yüznden oldu.Varolan bişyi değiştrdiğim içn üzgünm ama görntümden de memnunum ne yalan söyleym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?