evet haklısın da nasıl kafama taktıysam artık bakalım gideceğim en yakın zamanda
E benim kulagimin arkasi full siyah yani beyaz bir sey yok. O zaman eski haline donecek kulagim?
Kafana çok takma canım.Ama beklentini de çok yüksek tutma sana tavsiyem.Devlet hastanesinde olacaksan plastikte yatan hastalara azcık bakmanı öneririm.İnsanlar o kadar çok şey yaşıyorlar ki bizimkisi dertlerin en küçüğüymüş diyorsun. Adana ile ilgili konuşmuştuk seninle hatırlarsan.Benim ameliyatım çok başarılı olmadı. Ama dünyalar da başıma yıkılmadı. Ne olabilir ki en fazla 2. operasyon geçiririm. Önemli olan psikolojik olarak iyi olmam,iyi olman. Bu ameliyatı da onun için olmuyor muyuz zaten.. .
Görüşmelere kendin gitmeni öneririm. Doktor kulağını görmeden çokta bilgi veremez ameliyatın nasıl sonuçlanacağıyla ilgili.
Iste benim kulagimin arkasinda boydan siyah bi serit var dedigim gibi sag tarafta baya uste kadar cikmis oyle duruyo orda. Cuma gidince soracagim siyah siyah cok igrenc. Yarin obur gun saclarimi toplayacagim arkadan siyah siyah belli mi olucak yani ne o oyle ya
bugün (03.07.2013) atarım canım :))
canım ben düzce devlet hastanesinde oldum. Senin yapman gereken 182 arayarak yada hastanenin internet sitesınden online randevu alabılırsın plastik cerrahi bölümünden alacaksın.arkadaşlar bende istanbulda devlet haastanesinde olucam ama hangisinde olacagımı bilmiyorum bilenler yardımcı olabilirmi randevuyu falan nasıl alıyoruz ?
Bu kadar takma kafana sonuçta bu kusur tek sende yok bizim gibi kaç kişi gidiyor doktora. Ve bizden beter olan insanlarda var ama senin cok piskolojini bozmuş farkındaysan bence amaliyatı ol kendıne eziyet etmebu stres biran önce bitsin istiyorum artık sinirlerim bozuldu karar vermek en zoru.ben bu ameliyat konusunu konuşamıyorum bile hemen gözlerim doluyor offf ve ilk önce doktorla görüşmeye ailemi gönderiyorum ailemle birlikte gitmeye cesaretim bile yok sırf konuşmamak için bunu.kulakla ilgili ne zaman birşey olsa hemen ateşim çıkar hasta olurdum artık bununla yaşamak istemiyorum ve umarım biran önce olurum.
ben hiç krem kullanmıorum doktorum gerekmediğini söledi kullandıgınız kremler ne işe yarıyormuşevet canım sabah akşam.ben sonra sadece akşamları sürmeye başladım.
bişi soracam iki aya kulaklar iyleşir mi kuaföre gidicem bi sorun olur muaz kaldı dayan sakın koparma , benim bile bir yıl dolucak hala koparmadım düşmesini bekliyorum
Bu kadar takma kafana sonuçta bu kusur tek sende yok bizim gibi kaç kişi gidiyor doktora. Ve bizden beter olan insanlarda var ama senin cok piskolojini bozmuş farkındaysan bence amaliyatı ol kendıne eziyet etme
bişi soracam iki aya kulaklar iyleşir mi kuaföre gidicem bi sorun olur mu
ben hiç krem kullanmıorum doktorum gerekmediğini söledi kullandıgınız kremler ne işe yarıyormuş
iyileşir ama canım o kadar dikkat edin dememe rağmen çarpıyorlar
Arkadaşlar bu dediklerimi dikkate alın. Ben yaklaşık 1 ay önce özel bir doktora 3000 TL vererek ameliyat oldum ve bu ameliyatı olduğumda o kadar güzel beklentilerim vardı ki, dünyanın en rahat insanı olacağımı düşünmüştüm. Rahat değil miyim? Tabiki de çok rahatım saçlarımı rahatça toplayabiliyorum ama şekil olarak beklediğim sonucu alamadım. Asimetrik olacağını zaten biliyordum ama bende bu farkedilmeyecek gibi değil. Birisinin kulak kepçesi daha yapışıkken diğeri daha açık, hem de gayet bariz bir şekilde asimetrik. Orta kısım hala açılmadı (ve bana 1 ayda net şeklini alır demişti) karşıdan bakıldığında sadece kulak memesi ve kulak kepçesi gözüküyor. Ahize gibi yani. Nasıl bir görüntü oluştu siz düşünün. Yani size söylemek istediğim şey, ameliyat olun fakat asla mükemmel sonuçlar beklemeyin. Beklentilerinizi ne kadar yüksek tutmazsanız o kadar mutlu olursunuz. Ben keşke olmasaydım falan demiyorum sadece keşke 3000 TL vermeseydim diyorum. Fiyat artınca daha iyi sonuçlar gelir diye düşünmeyin sakın. Benim 4000 - 4.500 TL'ye ameliyat olan arkadaşlarım da var ve onlar da hiç memnun değiller. Size diyeceğim şu ki; fiyata ve doktorun internette yapmış olduğu üne sakın aldanmayın. Şu an öyle aman aman bi mutluluktan bahsedemem. İnsanlarda ilk baktığım şey kulak haline geldi. Ama yine de üzerinizden kocaman bir yük kalkması ve saçınızı rahatça şekillere sokabilme açısından olun tabiki. Ben çok güzel sonuçlar beklediğim için böyle oldu sanırım.
sana katılıyorum benımde sağ kulağım açık kaldı dgeri normal ama sonradan kulak açılma yapıyomuş açılırsa amaliyat olmamışım gibi olacak anlamadığım dğernn üstünü dikmiş sağınkini nie dikmedi doktorada söledım doğal dursun dieymiş madem solu neden öle yapmadın. Bu haliyle kalcaksa razıyım ama dikişler eriyince açılırsa hiç memnun kalamıcam malesef. İkinciyi düşünürsem gene de aynı doktora olurum doktorm bence cok başarılı bir cerrah ama kulaklar her zaman simetrik durmuyor.Arkadaşlar bu dediklerimi dikkate alın. Ben yaklaşık 1 ay önce özel bir doktora 3000 TL vererek ameliyat oldum ve bu ameliyatı olduğumda o kadar güzel beklentilerim vardı ki, dünyanın en rahat insanı olacağımı düşünmüştüm. Rahat değil miyim? Tabiki de çok rahatım saçlarımı rahatça toplayabiliyorum ama şekil olarak beklediğim sonucu alamadım. Asimetrik olacağını zaten biliyordum ama bende bu farkedilmeyecek gibi değil. Birisinin kulak kepçesi daha yapışıkken diğeri daha açık, hem de gayet bariz bir şekilde asimetrik. Orta kısım hala açılmadı (ve bana 1 ayda net şeklini alır demişti) karşıdan bakıldığında sadece kulak memesi ve kulak kepçesi gözüküyor. Ahize gibi yani. Nasıl bir görüntü oluştu siz düşünün. Yani size söylemek istediğim şey, ameliyat olun fakat asla mükemmel sonuçlar beklemeyin. Beklentilerinizi ne kadar yüksek tutmazsanız o kadar mutlu olursunuz. Ben keşke olmasaydım falan demiyorum sadece keşke 3000 TL vermeseydim diyorum. Fiyat artınca daha iyi sonuçlar gelir diye düşünmeyin sakın. Benim 4000 - 4.500 TL'ye ameliyat olan arkadaşlarım da var ve onlar da hiç memnun değiller. Size diyeceğim şu ki; fiyata ve doktorun internette yapmış olduğu üne sakın aldanmayın. Şu an öyle aman aman bi mutluluktan bahsedemem. İnsanlarda ilk baktığım şey kulak haline geldi. Ama yine de üzerinizden kocaman bir yük kalkması ve saçınızı rahatça şekillere sokabilme açısından olun tabiki. Ben çok güzel sonuçlar beklediğim için böyle oldu sanırım.
doktor kulagına bakıyor muanede sadece fiyatta anlaşıosun amalıyat tarıhı verıor. genel anestezi olcaksan akcıger filmiyle kan tahlili yapıolar lokal olacaksan gerek yok hiç birine. ben serum bile yemedım amaliyat önlüğünü giydim yataga yattım üstümü örttüler yüzümü dezenfekte ettiler tentirdiyot gibi bişeyle sonra uyuşturucu iğneleri vurdular kulak hemen uyuşuyor amaliyata başlıyorlar sen sadece sesleri duyuyosun doktor senınle muhappet edıor falan. amaliyathaneye tekerlikli sandalyeyle getiriolar çıkarkende tekerlikli sandalyeyle çıkıosun. amaliyat oldugunu kendın bıle anlamassın. hemen taburcu olabılırsn lokalle olursan. üç saat sonra sızlamalar başlıyo agrı kesici içince yok denecek kadar azalıyor. ıkıncı gun fazla agrımıor. ilk gun benı kocaman sargıyla cıkardılar ıkıncı gun saç bandına gectım. krem kullanıomuş bazı arkadaslar ben kullanmıorum çünkü benm estetik dikiş iz hiç yok bende ben krem fln kullanmıorum.ameliyatı ilk baştan biri anlatabilrimi ? Doktora muayeneden başlayın nasıl oluyor.Ameliyata girmeden önce kan testi felan yapıyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?