Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

evet haklısın da nasıl kafama taktıysam artık bakalım gideceğim en yakın zamanda

Kafana çok takma canım.Ama beklentini de çok yüksek tutma sana tavsiyem.Devlet hastanesinde olacaksan plastikte yatan hastalara azcık bakmanı öneririm.İnsanlar o kadar çok şey yaşıyorlar ki bizimkisi dertlerin en küçüğüymüş diyorsun. Adana ile ilgili konuşmuştuk seninle hatırlarsan.Benim ameliyatım çok başarılı olmadı. Ama dünyalar da başıma yıkılmadı. Ne olabilir ki en fazla 2. operasyon geçiririm. Önemli olan psikolojik olarak iyi olmam,iyi olman. Bu ameliyatı da onun için olmuyor muyuz zaten.. .
Görüşmelere kendin gitmeni öneririm. Doktor kulağını görmeden çokta bilgi veremez ameliyatın nasıl sonuçlanacağıyla ilgili.
 
E benim kulagimin arkasi full siyah yani beyaz bir sey yok. O zaman eski haline donecek kulagim?

kulaklarında kanama olduysa daha önceden o kanlar yapışıyor o yüzden koyu renk duruyor. Eğer duşa girebiliyorsan artık duşa girdiğinde kulak çubuğuyla hafif ama çok hafif temizle onları. Ya da kulağına sabah akşam sürdüğün merhemi bir daha fazla sürüp yumuşat kulak arkasını başka birinden yardım alırsan iyi olur.


BUARADA KIZLAR SİZE TAVSİYEM YARALARI DAHA İYİLEŞMEYEN VARSA MUTLAKA ''KANTORON YAĞI'' KULLASIN.RESMEN MUZİCE 10 GÜNDE DİKİŞ İZLERİM BAYA AZALDI.
 

saol canım.özelde olmaya karar verdim bir doktor var onla görüşeceğim ama şuan tatilde olabilir ben de gideceğim görüşmeye bakalım hayırlısı olsun artık.inşallah senin de düzelir en yakın zamanda istediğin gibi olur.
 
Merhaba kizlar, onumuzdeki hafta bende eskisehirde universite hastanesinde olmayi planliyorum. bir kac doktorla gorustugum bursada ve eskisehirde en icime sinen dr.emre kocman oldu. Haftaya gunu kararlastirip ameliyat olcam bi aksilik olmazsa. Ama hala soru isaretleri var kafamda. Eskisehirde baska bir doktorda ya da emre beyde bu ameliyati olan var mi?
 

cnm benmde arkada siyah şerit gibi bi görüntü var ama dikiş olduğunu düşünüyorm, alıcaklar o dikişleri hiç bi iz belli olmucak estetik sonuçta, inş sonuçlar güzel olur..
 
arkadaşlar bende istanbulda devlet haastanesinde olucam ama hangisinde olacagımı bilmiyorum bilenler yardımcı olabilirmi randevuyu falan nasıl alıyoruz ?
canım ben düzce devlet hastanesinde oldum. Senin yapman gereken 182 arayarak yada hastanenin internet sitesınden online randevu alabılırsın plastik cerrahi bölümünden alacaksın.
 
Bu kadar takma kafana sonuçta bu kusur tek sende yok bizim gibi kaç kişi gidiyor doktora. Ve bizden beter olan insanlarda var ama senin cok piskolojini bozmuş farkındaysan bence amaliyatı ol kendıne eziyet etme
 
Bu kadar takma kafana sonuçta bu kusur tek sende yok bizim gibi kaç kişi gidiyor doktora. Ve bizden beter olan insanlarda var ama senin cok piskolojini bozmuş farkındaysan bence amaliyatı ol kendıne eziyet etme

evet kararsızlıktan böyle oldum hep ama kararımı verdim olacağım kesin.
 
bende karar veremıodum ama korktugum için başkaları ne düşünür die değil topladım cesaretimi gittim görüştüm aldım amaliyat tarihimi ama korktugum gibi değilmiş amaliyat oldugumu hatırlamıorm bıle hala ınanamıorum.
 
Arkadaşlar bu dediklerimi dikkate alın. Ben yaklaşık 1 ay önce özel bir doktora 3000 TL vererek ameliyat oldum ve bu ameliyatı olduğumda o kadar güzel beklentilerim vardı ki, dünyanın en rahat insanı olacağımı düşünmüştüm. Rahat değil miyim? Tabiki de çok rahatım saçlarımı rahatça toplayabiliyorum ama şekil olarak beklediğim sonucu alamadım. Asimetrik olacağını zaten biliyordum ama bende bu farkedilmeyecek gibi değil. Birisinin kulak kepçesi daha yapışıkken diğeri daha açık, hem de gayet bariz bir şekilde asimetrik. Orta kısım hala açılmadı (ve bana 1 ayda net şeklini alır demişti) karşıdan bakıldığında sadece kulak memesi ve kulak kepçesi gözüküyor. Ahize gibi yani. Nasıl bir görüntü oluştu siz düşünün. Yani size söylemek istediğim şey, ameliyat olun fakat asla mükemmel sonuçlar beklemeyin. Beklentilerinizi ne kadar yüksek tutmazsanız o kadar mutlu olursunuz. Ben keşke olmasaydım falan demiyorum sadece keşke 3000 TL vermeseydim diyorum. Fiyat artınca daha iyi sonuçlar gelir diye düşünmeyin sakın. Benim 4000 - 4.500 TL'ye ameliyat olan arkadaşlarım da var ve onlar da hiç memnun değiller. Size diyeceğim şu ki; fiyata ve doktorun internette yapmış olduğu üne sakın aldanmayın. Şu an öyle aman aman bi mutluluktan bahsedemem. İnsanlarda ilk baktığım şey kulak haline geldi. Ama yine de üzerinizden kocaman bir yük kalkması ve saçınızı rahatça şekillere sokabilme açısından olun tabiki. Ben çok güzel sonuçlar beklediğim için böyle oldu sanırım.
 
ben hiç krem kullanmıorum doktorum gerekmediğini söledi kullandıgınız kremler ne işe yarıyormuş

İlk gün antibiyotik krem verdi. Sür bunu 1 ay kadar dedi. Contraktubes gibi bir ilaç var ailemde ameliyat sonrası kullanıp baya memnun olanlar vardi onu yazar mısınız dedim. Kantoron yağı kullan faydasını daha çok görürsün dedi. Onu sürdüm.Şu an izlerim gözüknüyor nerdeyse. Çok memnun kaldım..
 
iyileşir ama canım o kadar dikkat edin dememe rağmen çarpıyorlar

aynen katılıyorum.Bugün ameliyat olalı 1 ay oldu. Geçen hafta kuaföre gittim.Uyardım ortakulak iltihabından ameliyat oldum diye.İçerde dikişlerim var dedim.Yine çarptılar, yine çarptılar....
 

Ben de foruma üye olduğumdan beri aynı şeyi söylüyorum.Yapılan ameliyat burun ameliyatı değil netice de elastik bir organ kulak.%100 BEKLENTİNİZİ KARŞILAMIYOR.bence %70-80 e fit olmak lazım. Ben de büyük beklentilerle oldum ameliyatımı sonuç hüsran oldu Fiyat konusuna gelince bazen bir prof beklentinizi karşılamıyor ama asistan harikalar yaratabiliyor. Bence incelenmesi gereken ameliyat olmayı düşündüğünüz doktorun sizin kulak yapınıza uygun ameliyatta almış olduğu sonuç. Sizinle iletişimi. Gerisi faso fiso...
 
ameliyatı ilk baştan biri anlatabilrimi ? Doktora muayeneden başlayın nasıl oluyor.Ameliyata girmeden önce kan testi felan yapıyorlar mı?
 
sana katılıyorum benımde sağ kulağım açık kaldı dgeri normal ama sonradan kulak açılma yapıyomuş açılırsa amaliyat olmamışım gibi olacak anlamadığım dğernn üstünü dikmiş sağınkini nie dikmedi doktorada söledım doğal dursun dieymiş madem solu neden öle yapmadın. Bu haliyle kalcaksa razıyım ama dikişler eriyince açılırsa hiç memnun kalamıcam malesef. İkinciyi düşünürsem gene de aynı doktora olurum doktorm bence cok başarılı bir cerrah ama kulaklar her zaman simetrik durmuyor.
 
ameliyatı ilk baştan biri anlatabilrimi ? Doktora muayeneden başlayın nasıl oluyor.Ameliyata girmeden önce kan testi felan yapıyorlar mı?
doktor kulagına bakıyor muanede sadece fiyatta anlaşıosun amalıyat tarıhı verıor. genel anestezi olcaksan akcıger filmiyle kan tahlili yapıolar lokal olacaksan gerek yok hiç birine. ben serum bile yemedım amaliyat önlüğünü giydim yataga yattım üstümü örttüler yüzümü dezenfekte ettiler tentirdiyot gibi bişeyle sonra uyuşturucu iğneleri vurdular kulak hemen uyuşuyor amaliyata başlıyorlar sen sadece sesleri duyuyosun doktor senınle muhappet edıor falan. amaliyathaneye tekerlikli sandalyeyle getiriolar çıkarkende tekerlikli sandalyeyle çıkıosun. amaliyat oldugunu kendın bıle anlamassın. hemen taburcu olabılırsn lokalle olursan. üç saat sonra sızlamalar başlıyo agrı kesici içince yok denecek kadar azalıyor. ıkıncı gun fazla agrımıor. ilk gun benı kocaman sargıyla cıkardılar ıkıncı gun saç bandına gectım. krem kullanıomuş bazı arkadaslar ben kullanmıorum çünkü benm estetik dikiş iz hiç yok bende ben krem fln kullanmıorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…