Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Eriyen diliş attırdıysanız kanla birleşince koyu renk gözüküyor..O olabilir diye düşünüyorum benim derdim benim dikişlerim alınmıştım.Sağ kulağımın arkasında var o siyah şeyden...

Eriyen diliş attırdıysanız kanla birleşince koyu renk gözüküyor..O olabilir diye düşünüyorum benim derdim benim dikişlerim alınmıştım.Sağ kulağımın arkasında var o siyah şeyden...

Dikisin turunu bilmiyorum fakat annemde oyle soyledi kanla birlestigi icin oyle dedi. Zaten kalkti onceden kulagima yapisikti ama cekmek istemiyorum dikise falan bi sey olur cunku birlesik yani ve banyo yaptim sonunda fakat sacimi kurutmadim sadece havluyla hafif hafif nemini aldim daha sonra kulagimin ustune gazli bez onun istunede sac bandi taktim.

bildiğim kadarıyla atılan dikişler beyaz ama eridikçe siyah oluyor... bence toplamaktan çekinmeyin, bi yalan uydurursunuz

valla rüzgarda başın dik yürümenin keyfi bi başkaymış :))

bildiğim kadarıyla atılan dikişler beyaz ama eridikçe siyah oluyor... bence toplamaktan çekinmeyin, bi yalan uydurursunuz

Hadi hayırlı olsun :) Nerede yaptırdın, hangi doKtora? benim 2. ameliyat yolu gözüktü

arkadaşlar bende istanbulda devlet haastanesinde olucam ama hangisinde olacagımı bilmiyorum bilenler yardımcı olabilirmi randevuyu falan nasıl alıyoruz ?

atomix doktorun kimdi acaba? ve nerede oldun, ücret ödedin mi?
Teşekkür ederim şimdiden

diyosun ki erimediği için siyah kalıyor yani onun için yapışık olmuyor bazı kısımlar

arkadaşlar bende istanbulda devlet haastanesinde olucam ama hangisinde olacagımı bilmiyorum bilenler yardımcı olabilirmi randevuyu falan nasıl alıyoruz ?

bu stres biran önce bitsin istiyorum artık sinirlerim bozuldu karar vermek en zoru.ben bu ameliyat konusunu konuşamıyorum bile hemen gözlerim doluyor offf ve ilk önce doktorla görüşmeye ailemi gönderiyorum ailemle birlikte gitmeye cesaretim bile yok sırf konuşmamak için bunu.kulakla ilgili ne zaman birşey olsa hemen ateşim çıkar hasta olurdum artık bununla yaşamak istemiyorum ve umarım biran önce olurum.

bu kadar kendini kasma git doktora zaten gerisi gelir zaten bu insanların işi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…