Hicbir fikrim yok ne olduguna dair. Buyuk ihtimalle kapatirken attiklari dikis. Ama insallah gecer onlar cunku saclarimi topladigimda belli olur. Ayrica niye siyah yani siyah cok belli dikis heralde onlar korkuyorum saclarim yapismis sanirim oraya bugun banyo yapicam Allah yardimcim olsun..
Eriyen diliş attırdıysanız kanla birleşince koyu renk gözüküyor..O olabilir diye düşünüyorum benim derdim benim dikişlerim alınmıştım.Sağ kulağımın arkasında var o siyah şeyden...
banyodan sonra sürmen lazım.Bir de akşamları yatarken dikiş yerlerinin üstüne kulak çubuğuyla sür sana tavsiye.Dikiş izlerin kalmasın diye veriyorlar.Genelde bir de antibiyotik krem veriyorlar açık yara mikrop kapmasın diye...
Fakat ustune sabah aksam yazmis
bildiğim kadarıyla atılan dikişler beyaz ama eridikçe siyah oluyor... bence toplamaktan çekinmeyin, bi yalan uydurursunuz
valla rüzgarda başın dik yürümenin keyfi bi başkaymış :))
2 ameliyat birlikte oldum,burn ve kulak.tam 1 hafta oldu.sonuçtan çok memnunum,hiç korkmayın kızlar.inanın ameliayt olunca boşuna korkmuş ve beklemişim dedim.albümdeki resimlerim şu an herkese açık..beklemeyin,cesaretli olun...
Hadi hayırlı olsun :) Nerede yaptırdın, hangi doKtora? benim 2. ameliyat yolu gözüktü
arkadaşlar bana ameliyattan sonraki kulaklarınızın resmi lazım ya :)
bildiğim kadarıyla atılan dikişler beyaz ama eridikçe siyah oluyor... bence toplamaktan çekinmeyin, bi yalan uydurursunuz
valla rüzgarda başın dik yürümenin keyfi bi başkaymış :))
diyosun ki erimediği için siyah kalıyor yani onun için yapışık olmuyor bazı kısımlar
hayır, atılan dikiş beyaz ve zamanla eriyenlerden ve eridikçe de siyahlaşıyor.
hım ama siyah kısımların olduğu yerde açılma daha fazla oluyor
rengi ile alakası olduğunu sanmıyorum, istersen doktoruna görün bihım ama siyah kısımların olduğu yerde açılma daha fazla oluyor
bu stres biran önce bitsin istiyorum artık sinirlerim bozuldu karar vermek en zoru.ben bu ameliyat konusunu konuşamıyorum bile hemen gözlerim doluyor offf ve ilk önce doktorla görüşmeye ailemi gönderiyorum ailemle birlikte gitmeye cesaretim bile yok sırf konuşmamak için bunu.kulakla ilgili ne zaman birşey olsa hemen ateşim çıkar hasta olurdum artık bununla yaşamak istemiyorum ve umarım biran önce olurum.
bu kadar kendini kasma git doktora zaten gerisi gelir zaten bu insanların işi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?