Doğal Saç Bakım Kürleri Kepeğe karşı ısırgan otu

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

esmer_00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
17
2
Kızlar İbrahim Saraçoğlunun sitesin de okuduğum ısırgan otu kürünü sizlerle paylaşmak istedim.Ben henüz denemedim ama bu hocaya güveniyorum .: ):) Bir tutam ısırgan otunu (yaklaşık 4-5 gram) 750 ml kaynamakta olan suda dört dakika hafif ateşte haşlayınız. Soğuduktan sonra süzünüz. Eğer saçlarınız temiz ise ısırgan otu suyu ile yıkayınız. Yarım saat etki ettiriniz. Daha sonra sadece su ile yıkayıp kurulayınız. Eğer saçınız kirli ise önce şampuan veya sabunla yıkayınız. Daha sonra hazırladığınız ısırgan otu suyunu saçlarınıza yarım saat etki ettiriniz ve sadece suyla yıkayıp kurulayınız. Bu uygulama ile saçlarınıza, canlılık, parlaklık kazandırmış olursunuz.:teytey:
 
benimde sadece kışları oluşan kepek problemim var iki senedir yaşıyorum yazları olmuyor geçen sene doktora gittim ketarol şampuan ve prozinc şampuan verdi bunları dönüşümlü olarak kullanmamı söyledi galiba bu senede aynı şeyleri kullanıcam çünkü bunların haricinde tam anlamıyla kepeği hiç birşey geçirmedi koza marka defne sabunu kullandım bir ara iki hafta falan iyi geldi dökülmeyide hemen kesti ama yine kepek sorunu yaşayınca bıraktım ..
 
Canım ben lavanta kürünü de bu hocanın sitesinde okumuştum yaptım müthiş değişti saçlarım , bu hoca iyi geliyor diyorsa iyi geliyordur istersen bi dene ısırgan otu kürünü .........
 
canım sen lavanta kürünümü tavsiye ediyosun yoksa ısırgan otu kürünümü saçında ne gibi değişiklik oldy ayrıca..
 
X