- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
Arkadaslarim merhaba 6 haftalik hamileyim. Ilk gebeligimde bu sorunu yasamadim hic tecrubem yok 2 gun evvel ilk ultrason muayenemi oldum keseyi gördük ama doktor etrafini gostererek kanama alani var dedi ama aciklamadi bir jel yazdi kullanmam icin. Tecrubeli olanlar yardimci olabilir mi? Extra bir düşük ihtimalim mi var benim?
Kan disari çıkmıyor canim henuz yasamadim şükürler olsun ozel bir hastanede muayene oldumcanim kan disari cikiyor mu ve devlet hastanesine mi gittin
İsrarla sordum alabilecegim bir onlem var mi diye hayır dedi arada kaldim cok da iyi bir doktor. Karnimdan kan sulandirici igne oluyorum her gun bir de coraspin içiyorum pihti sorunum var zaten. Bu durum icin de progesteron iceren jel verdi ama ben hic yatmadim hatta aksi durumdayim 50 adet ogrencim var ve 1.sinif okutuyorum.tum gun saatlerce ayaktayimGebeliğin başından beri kanama alanı vardı doktor haftalık iğne ve yatmamı söyledi başka doktora görün derim ihmale gelmez
canm 3 yil once bana da aynisini demislerdi devlet hastnasinde muayane olmustum 1 hafta zorunlu yatirdilar hala da yatircaklardi kendim isteyerek imza atip hastaneden cikip prof. doktora gorundum dedigu bu kan degil sadece bi sivi onmli bisey degil deyip ewime gonderdiKan disari çıkmıyor canim henuz yasamadim şükürler olsun ozel bir hastanede muayene oldum
İsrarla sordum alabilecegim bir onlem var mi diye hayır dedi arada kaldim cok da iyi bir doktor. Karnimdan kan sulandirici igne oluyorum her gun bir de coraspin içiyorum pihti sorunum var zaten. Bu durum icin de progesteron iceren jel verdi ama ben hic yatmadim hatta aksi durumdayim 50 adet ogrencim var ve 1.sinif okutuyorum.tum gun saatlerce ayaktayim
Malesef 1.sinif okutuyorum rapor sansim yok ogrenci sayim 50 ayaklarim titriyor artik hic oturamıyorum bırakın uzanmayi. Duaya sığınmaktan baska carem kalmadi o zaman benimçalışıyorsan bir hafta rapor al. ev hanımı isen ağır kaldırma bol uyu.
Jel progesteron takviyesi icin dedi zaten ilacini mide bulantısı yapmasın diye vermiyorum dedi sadece jel verdi yani benim henüz bir kanamam olmadıproluton depot diye bi iğne var. jel zaten vermiş bide progestan diye bi hap var onları veriyor genelde. 9. haftaya kadar kanamam vardı. öyle az bişey de değil. damar kesilmiş gibi nasıl kan fışkırıyor.. dinlenerek ilaçlarla falan geçti.
Riskli gebelik uzmani kendisi ilk gebeliginde de onun takibindeydim istanbulda tanimayan az onu. Ama niye bu sefer az bilgi verdi bana bilmiyorumİlk gebeliğimde benim de kese etrafında kanama vardı pıhtı pıhtı kan geliyordu doktorum ilaç felan vermemiştim ama istirahat ettirmişti sadece wc kalkmama izin vermişti daha sonra kanamalı alan kendiliğinden yok olmuştu,bence sende sıkı sıkı istirahat et bulunduğun bölgede bildiğin daha iyi bi doktor varsa profösör gibi görünmekte fayda var
Insallah sali gunu kontrolum var bakalim o gune kadar bi aksilik olmazsa doktor sali gunu yawas yawas netlesmeye baslar gidisat dediBen de progestoron jel kullandim geçmişler olsun bu konuyu buraya açtıktan sonraki muayenemde benim kanama alani kaybolmuştu insallah sizinde öyledir
İnşAllah hayırlı haberler alırız. Benimde yarın net bişeyler diyecek dr hakkımızda hayırlısı bundan önce benim 2 düşüğüm vardı ani kalp durması patoloji öyle geldi gen taraması yapıldı pıhtılaşmam varmış bu bebeğimide tedavi sonucu oldu korkuyorum ama Rabbimin dediğinden ötesi boşInsaah canim hberlerini bekliyorum bnde sali gunu gidicem bakalim alinicak mi bebegim yoksa duzeliyor mu ogrenic
2 dusugun var ve bu da kanamali bi gebelikse neden igne baslanmadiİnşAllah hayırlı haberler alırız. Benimde yarın net bişeyler diyecek dr hakkımızda hayırlısı bundan önce benim 2 düşüğüm vardı ani kalp durması patoloji öyle geldi gen taraması yapıldı pıhtılaşmam varmış bu bebeğimide tedavi sonucu oldu korkuyorum ama Rabbimin dediğinden ötesi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?