Kese etrafinda kanama alani

Herşeyin hayırlısı Rabbimden canım biliyorum senin için çok zor şuan ama Rabbime sığın

Kizlar bende yasiyorum bu durumu sizler ne yaptiniz baska yasayan var mi? Yakin tarihte atlatabilen varmi işten cikmalimiyim kafam o kadar karisikki

Merhaba Arkadaşlar. Aralık ayının 7 sinde sabah kalkınca WC de baya kan geldi. Hemen doktora gittim ve kanama alanı oluşmuş bebek plesantadan ayrılmış kısmen dedi. Ama kalp atışı gelişmesi normal bebeğimde bi sıkıntı yokmuş.Eve gelince bi daha kanamam oldu ama sonrasında kahverengi lekelenmeye dönüp yok oldu. İğne ve progesteron hapı verdi. 10 gün sonra bugün bi daha gittim. Ama kanama alanında bi değişiklik olmadığını söyledi. Sizinde yorumlarınızı almak istedim. Böyle durum yaşayanlar var mı? Hiç azalmaması beni korkuttu. Bu arada 12 hafta 4 günlüğüz daha.

Progestan ilac vermedimi? Birde bulantiniz varmi

Verdi iğnesini de verdi . Bulantım yok . Ama kanama alanının azalmaması moral bozdı
Oyle demeyin benimki sabit kalmak yerine 1 hafta sonra kanama alani 2 kati boyutuna ulaşmıştı progestan kullanmama rağmen bu hafta muayene gitmedim henüz ama bulantim var bebegin kalp atisi olustu insallah kanama alanim küçülüp bebegime saglikla kavusurum

Tabi buna da şükretmek gerekiyor . Üzüntümüzden bazen düşünemiyoruz. İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Allahım kimseyi böyle sınamasın. Bizde ikili taramadan sonra bi daha haftaya gidicez kontrole bakalım.

Ilk haftalardan itibaren kese disinda kanama alanim vardi ve doguma kadar dewam etti.Arada buyudu arada kuculdu ama hep oldu.Zaten erken dogum yapan biriyim 32.hf kizim dogdu cok sükür saglikli ve 4 yasinda suan.Korkmayın fırsat buldukca dinlenin...

Merhaba uzun bir zaman oldu biliyorum fakat sizn yaşadığınız sorunları yaşıyorum Malesef doktorlar hiç iyi davranmıyor benim de kese etrafım kan bölgesi var kahve rengi akıntı var acaba sizin bebeğin doğdu mu ne oldu

Aynısı bende de oldu. Sizin haftalarinizdaydim bende aşağı yukarı. Progestan verdi kendini yorma dinlen dedi. Yemekleri oturarak yaptim evi eşim süpürdü her şeyi dinlenerek yaptım. Genelde dinlenmeye çalıştım hamdolsun bugünlere geldim

Ben de arkadaş yazdi sandim ona cevap yazdım. Yukarda yazdım ben de ayni sorunu yaşadım

Merhabalar benimde 5 haftalıktan itibaren kesenin üç tarafında kanama alanı vardı. Üç ay progeston hap kullandım kendimi yormamaya çalıştım doktorum ilişkiyi , çamaşır suyunu, sıcak suyla banyo yapmayı yasakladı üç ayın sonunda hiç bi sorun kalmamıştı şükür kendinize dikkat edin hiç bir şey olmaz

Merhabalar bu gebeligim 14.haftada sonlandi maalesef ama kese etrafında kanama nedeni ile degil bebek genetik bir hastalik taşıyormuş kalbi durdu ve kurtajla alındı. Ben martta yeniden hamile kaldim ve ayni sey yine oldu yani kese etrafinda kanama ama kizimi dunyaya getirdim saglikla. Cok şükür simdi 18 aylik darisi başınıza

İlginize teşekkür ederim benim bebeğim 10 haftalık iken kürtaj sonucu alındı kalbi durdu Malesef 2 hafta olucak yarın bu benim ikinci düşüğüm oldu nedeni pazartesi hastane randevum var bakalım ne çıkacak bu mubarek ramazan ayında inşallah rabbim hayırlısı ile evlat sahibi eder beni isteyen herkesi sizin evladınızı Allah bağışlasın size inşallah size testler yapıldı mı genetik bozukluk içn bir şey kullanudımı ilaç kullandınz mı bu hamileğinz de acaba

Cok üzüldüm gecmisler olsun Allah tekrar yaşatmasın ben toplam 5 düşük yaptim 2 de saglam gebeliğim oldu. Ilk kizim5 ikinci kizim 1.5 yaşında. Ilkini beklerken 3 kez bebek kaybettim genetik bir cok tetkik yapildi hsg cekildi ve kanda pıhtılaşma cikti bu nedenle dogum yapabildigim her iki gebeligimde de sabah aksam 2 kez göbekten kan sulandirici iğne oldum ve coraspin kullandim bu sekilde kızlarımı kucagima aldim

Allah razı olsun bilgi verdin Rabbim sana da evlatlarına da hayırlı ömür versin inşallah zor evlat acısı Amin inşallah rabbim yaşatmaz aynı acıları bakalım pazartesi ne çıkıcak her şey için teşekkürler ederim hayırlı geceler sahurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…