Kese etrafinda kanama alani

Ben de progestoron jel kullandim geçmişler olsun bu konuyu buraya açtıktan sonraki muayenemde benim kanama alani kaybolmuştu insallah sizinde öyledir

Canım senin kanama alanın geçmiş, geçmiş. Olsun
Ama bir daha dinlenmen gerektiğinde mutlaka al raporu dinlen 1.sınıf diye kendini riske atacak değilsin 1.sınıf okutup raporlu olan izinli olan bir ton öğretmen var

Magduriyet yaratmamak icin izin almadım dinlenmek zaten hak getire 51 cocugum var. Daha velilerim de bilmiyor keske daha evvel öğrenseydim hic almazdim kısmet... Öğrendiğimde 3 haftadir bu sinifi okutuyorum cocuklar da alışmıştı cok.kaldim arada

kızlar bende 6 haftalığım kahve lekeler geliyo offff
Tatlim ihmal etme doktora gorun mutlaka ama stresede girme bn sitrese girdigimde kahverengi sekilde kan daha yogun oldguni kasiklarimin daha cok agridigoni hissediyorum artik su izdirabim bitsin saglikli oldgunu duyim die dua ediyorum goz yasim akmaya her an musait o derece boguldum bide progestan kullanoyorim bn icince gecer die umut ediodum ama gundem gume artio kanamam sakin kendini uzup strese sokma yasadgm icin sna soyliyorim

Bugün dr kontrolüm vardı şimdi çıktım şükür lekelenmem çizik şeklinde kalmış kesem büyümedeymiş kanamam falan yoktu şükürleer olsun progesterona devam etmemi söyledi .Birde kan pıhtılaştırıcıya başladı clexane 0.4 ml.

Kizlar ben de ayni durumdayim. Cuma gunu cok feci kanamam oldu dusuk diye kostuk hastaneye ama boyle bir kanama yok yani sanirsiniz icimde kurbanlik kesmisler fiskiriyo resmen cok sukur gittik bebek duruyor, miyom var bi de kese etrafinda kanama dedi doktor 3 gun hastanede yatirdi simdi eve ciktim progesteron verdi kesinlikle wc harici kalkmamami tembihledi, bu kanama alani kesin gecer mi cok korkuyorum daha onceden de dusuklerim var

Kizlar herseyin basi moral ama bnm ayniydi durumum malesef dustu bebegim aksam gttik hastaneye doktor geldi gelicek dedi eve geldigimde gitti zaten 7+3 gunluktu nasip degilmis diorum rabbimin vardir bi bildigi derken bile bogazim duyumlenio ama kendimi teselli etmem lazim baska sansim yok

Doktorunun dediklerini uygula muhakkak Rabbime sığın herşeyin hayırlısı ondan inşallah hayırlısı ile geçer benimde aynı ama kontrole gittiğimizde lekelenme çizik şeklinde kalmış dedi progesterona dewam ediyorum herşeyin heyırlıs

Kızlar benim de kese etrafın da kanama alanı var ama leke falan gelmiyor progesteron verdi ama leke gelirse iç dedi sadece.. siz içiyormuşsunuz benim kafam karıştı

Bence bekleme ic derim canim sana sonucta bi kanama alani var disari vermesi gerekmiyor bn smdi pismanim doktor ilk basta verdiginde keske icseydim smdi bole olmazdi belkide diyorum bnde kanama baslayonca octim ama o zmn da cok gec olmustu bnm tavsiyem bekleme zaten bi zarari olmayan bi ilac bu

Haklısın canım bende öyle düşünüyorum başlayayım.sen de üzülme , hakkın da hayırlısı vardır elbet rabbimin bir bildiği sağlıklı olmayan bebekler düşüyormuş sen dikkat ettiysen için rahat olsun sonuçta her şekilde evlatlarımızı düşünüyoruz rabbim tez zamanda gönlüne göre versin inşallah

Aman diyim guzelim mutlaka ic ilaci sakin aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…