- Konu Sahibi November 22
-
2 dusugun var ve bu da kanamali bi gebelikse neden igne baslanmadi
Hem pihtilasma var diyosun
Progestanin bile 100 luk
Ne diyo
Zaten ilk dr mu değiştirdim tüm tedavilerimi bu dr devam ediyoBencede baska bir doktora daha gorun istersen
Siz progesteron iğnesini mi demek istediniz2 dusugun var ve bu da kanamali bi gebelikse neden igne baslanmadi
Hem pihtilasma var diyosun
Progestanin bile 100 luk
Ne diyo doktorun ?
Sizin kaç haftalık bebişiniz acabaInsaah canim hberlerini bekliyorum bnde sali gunu gidicem bakalim alinicak mi bebegim yoksa duzeliyor mu ogrenic
Yarın onu dr soracağım tabi hayırlı haber alırsam canım bana önce coraspirine başlattı adetimin 12. gününden itibaren kullanıyorum kese sağlıklı ise bi sorun yoksa başlanacak bi hafta sonra bakalım dediHayir kan sulandirici igneden bahsediyorum pihtilasma sorunu olanlara baslaniyor hemen
İnşAllah canım sağol sen kaç haftalıksınAnladim. İns sagliklidir bebegin
Bi sorunuz falan yoktur İnşAllah14 cnm
Yok simdilik ama ilk gebeligimde kanama sebebiyle bebek gelismemisti kurtaj olmustum
Bu hamileligimde de korkmuyor degilim ama rabbim nasip ederse yasiycaktir ztn.
O zaman lekelenme kese dışında mı içinde miydiYok simdilik ama ilk gebeligimde kanama sebebiyle bebek gelismemisti kurtaj olmustum
Bu hamileligimde de korkmuyor degilim ama rabbim nasip ederse yasiycaktir ztn.
Kese etrafindaydi ve nerdeyse her yerini kaplamisti.O zaman lekelenme kese dışında mı içinde miydi
İnşAllah canım iyide olsa kötü de olsa yazarım buradan herşey Rabbimden sonuçtaAmin cnm ins.
İyi haberler verirsin sen de ins.
Allahümme ya Mübliu (99defa)bu duayı dilinizden düşürmeyin herşey RabbimdenKese etrafindaydi ve nerdeyse her yerini kaplamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?