- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
Alttan bakmadı mı ?12kasim
İnsallah o yuzdendir canim.Tsk ederim yorumun icinHaftanız çok erken görünmemesi çok normal
bakmadi ilk defa gitmistim kan testi istedi daha sonucuda gostermedim haftaya gidicem gorunmezse alttan baktiricamAlttan bakmadı mı ?
6 gun oldu bu gunle canim .Daha 4 gün geçmiş adetin. Bu kadar telaş yapmayın. Henüz farketmemiş bile olabilirdin hamile olduğunu. Akışına bırak biraz.
Cnm telaş yapma. Bende 5 haftalik iken dr keseyi görememişti. 10 gün sonra tkr çağırdı. Cok şükür görmüştük. Suan için normal bi durumİyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
Ya tsk ederim valla icimi rahatlatdiniz .insallah dediginiz gibi olurCnm telaş yapma. Bende 5 haftalik iken dr keseyi görememişti. 10 gün sonra tkr çağırdı. Cok şükür görmüştük. Suan için normal bi durum
Bence de baktır.bakmadi ilk defa gitmistim kan testi istedi daha sonucuda gostermedim haftaya gidicem gorunmezse alttan baktiricam
Ama zaten doktor vajinal us yapmalıydı.Yok kilom 51 kilollu biri degilim .Bi dahakine alttan bakalim dedi ama ben istemiyorum .Duyduklarima gore dusuk riski oluyormus vajinadan bakinca
Ben bi bilgim yok bu konuda .sadece duyduguma gore dedim.Belkide siz haklisinizdir.zaten artik baska sarem yok pazartesi vajinadan baktircam insallah cikar :)Ama zaten doktorvajinal us yapmalıydı.
12 haftaya kadar yapılır. Düşük riskinin kararını nasıl verdiniz? Yapmayın lütfen.
Şu an çok küçük abdominal ( karın) us ile gözükmez zaten.
Umarım görünür ve sağlıklı bir gebeliktir.Ben bi bilgim yok bu konuda .sadece duyduguma gore dedim.Belkide siz haklisinizdir.zaten artik baska sarem yok pazartesi vajinadan baktircam insallah cikar :)
İnsallah tsk ederim yorumun icinUmarım görünür ve sağlıklı bir gebeliktir.
Vajinal us yapıldı diye düşük riski olmaz.
Lütfen inanmayın böyle şeylere.
Ayrıca ilk vajinal usde doktor smear bile alır
gönül rahatligiyla vajinal baktirabilirsiniz. tüp bebek tedavileri sonucunda bile gebelik kontrolü icin basta vajinal bakiyorlar. düşük riski olsa o kadar zor elde edilen tüp bebek gebeliklerinde vajinal bakmazlardiBen bi bilgim yok bu konuda .sadece duyduguma gore dedim.Belkide siz haklisinizdir.zaten artik baska sarem yok pazartesi vajinadan baktircam insallah cikar :)
Benimde ilk muayenem 5 haftalıkken oldu. Vajinal ultrasonla göründü ve daha küçücüktü. 7 haftalıkken gittim kalp atışlarını duydum. Çok kısa sürede büyük değişimler oluyor sakinleş yakında görünür kese değerin yükseliyormuş ne güzel :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallahİyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?