Kese neden gorunmuyor :(

Daha 4 gün geçmiş adetin. Bu kadar telaş yapmayın. Henüz farketmemiş bile olabilirdin hamile olduğunu. Akışına bırak biraz.

Cnm telaş yapma. Bende 5 haftalik iken dr keseyi görememişti. 10 gün sonra tkr çağırdı. Cok şükür görmüştük. Suan için normal bi durum

Yok kilom 51 kilollu biri degilim .Bi dahakine alttan bakalim dedi ama ben istemiyorum .Duyduklarima gore dusuk riski oluyormus vajinadan bakinca
Ama zaten doktor vajinal us yapmalıydı.
12 haftaya kadar yapılır. Düşük riskinin kararını nasıl verdiniz? Yapmayın lütfen.

Şu an çok küçük abdominal ( karın) us ile gözükmez zaten.

Ayrıca vajinal us daha iyi bilgi verir. Kesenin boyutu rahmin boyutu vb bunlar gebeliğin ilk haftalarında önemli.

Ama zaten doktorvajinal us yapmalıydı.
12 haftaya kadar yapılır. Düşük riskinin kararını nasıl verdiniz? Yapmayın lütfen.

Şu an çok küçük abdominal ( karın) us ile gözükmez zaten.
Ben bi bilgim yok bu konuda .sadece duyduguma gore dedim.Belkide siz haklisinizdir.zaten artik baska sarem yok pazartesi vajinadan baktircam insallah cikar :)

Ben bi bilgim yok bu konuda .sadece duyduguma gore dedim.Belkide siz haklisinizdir.zaten artik baska sarem yok pazartesi vajinadan baktircam insallah cikar :)
Umarım görünür ve sağlıklı bir gebeliktir.
Vajinal us yapıldı diye düşük riski olmaz.
Lütfen inanmayın böyle şeylere.
Ayrıca ilk vajinal usde doktor smear bile alır

Suan icin kesenin gorunmemesi cok normal canim bosuna canini sıkıyorsun. Daha cok erken. Benimkini 6 da gorememisti, ayrintili yapan cihaza yonlendirmisti de o görmüştü keseyiz

Kızımda kan testi+vajinal ultrasonla bakmıstı doktor,5 haftalıkken görünmüstü.
Su an yine hamileyim. 6+3de karından gördük hatta kalp atışını bile duydum.
1 hafta sonra giderseniz görürsünüz diye düşünüyorum.

Karından bakılmış görülmemesi normal. Vajinal baktırsaydınız görülürdü. Gebeliğin ilk aylarında vajinal usgnin bir zararı yok. Sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşallah

Ben keseyi görebilmek için 7 haftalık olmasını bekledim..

gönül rahatligiyla vajinal baktirabilirsiniz. tüp bebek tedavileri sonucunda bile gebelik kontrolü icin basta vajinal bakiyorlar. düşük riski olsa o kadar zor elde edilen tüp bebek gebeliklerinde vajinal bakmazlardi karından görünmesi için biraz erken olabilir

Dış gebelik ihtimali var tabi ama 5 haftalık zaten çok küçük. Beta hcg değerlerinde zaten gebe olduğunu gösteriyor. Biraz sabret ve paniğe kapılma. Bana da erken gibi geldi

Benimde ilk muayenem 5 haftalıkken oldu. Vajinal ultrasonla göründü ve daha küçücüktü. 7 haftalıkken gittim kalp atışlarını duydum. Çok kısa sürede büyük değişimler oluyor sakinleş yakında görünür kese değerin yükseliyormuş ne güzel :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…