Kese neden gorunmuyor :(

Öncelikle hayırlı olsun, kan değeri artışların gayet güzel. Boşuna kendini üzme, bu kadar küçük haftada karından ultrasonla görünmemesi çok normal. Kaldı ki dış gebeliğin bir belirtisi de kan değeri artışlarının anormal artışlarıdır. Sende böyle bir durum yok.

Vajinal ultrasonun doğru yapıldığı takdirde hiç bir zararı yok. Hatta daha düşük ses dalgası ile bakıldığından daha bile zararsız olduğunu düşünen doktorlar var. Bana 31.haftada bile vajinal bakıldı rahim boyunu net ölçebilmek için.

Haftaya çok büyük ihtimalle görünür kese, sen kendini sakin tut ki vücudun strese girmesin. Güzel hamilelikler dilerim.

Öncelikle hayırlı olsun, kan değeri artışların gayet güzel. Boşuna kendini üzme, bu kadar küçük haftada karından ultrasonla görünmemesi çok normal. Kaldı ki dış gebeliğin bir belirtisi de kan değeri artışlarının anormal artışlarıdır. Sende böyle bir durum yok.

Vajinal ultrasonun doğru yapıldığı takdirde hiç bir zararı yok. Hatta daha düşük ses dalgası ile bakıldığından daha bile zararsız olduğunu düşünen doktorlar var. Bana 31.haftada bile vajinal bakıldı rahim boyunu net ölçebilmek için.

Haftaya çok büyük ihtimalle görünür kese, sen kendini sakin tut ki vücudun strese girmesin. Güzel hamilelikler dilerim.

kese gorunmedi icin erken zaten en erken 6-7 haftalik gorulebilir biraz sabirli olun

Çok normal bı yerde okumuştum unuttum 5000 veya 7000 altı ultrasonda gorunmuyor ıkı gunde bır ıkı katı artmıssa deger dıs gebelik sorunuda yok demektir sabredip bıraz daha bekleyeceksiniz sadece

Aynı sebeple ilk 3 ay alttan bakıldı bana da göremedi doktor.
Bir şey de olmadı

Çok sevindim benim gibi biri olduğuna şu an bunun yüzünden konu bile açmayı düşünüyordum

Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç yoktu öyle şey bunda doktor söyledi bir sorun olur mu böyle olmasının sebebi neymiş benim doktor birşey demedi normal dedi aklım da deli gibi sorular

Yok 2 gebelik yaşadım, hiç sorun olmadı.

Zaten gebelik ilerledikçe rahim normal pozisyona geliyor, doğumdan sonra eski hale geri dönüyor tabiki. Ters rahim için bazı kişilerde cinsel ilişki sırasında fazladan acıma olabiliyor yazıyor internette ama herkeste olmuyormuş. Bende genel olarak var o durum ama aşırı değil.

Su an şokta yim evet bende var ilişki sırasında sebepsiz yere ağrı lar olurdu su anda da çok sancım oluyor özellikle sağ tarafım da çok oluyor çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın

Su an şokta yim evet bende var ilişki sırasında sebepsiz yere ağrı lar olurdu su anda da çok sancım oluyor özellikle sağ tarafım da çok oluyor çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın

Ahaha he işte ona çözüm yok çekeceyik

Kese 5 binde görünür benim 3 bin küsürken görünmemişti 10 binler civarındada bebek görünür internette de aynı şekilde yazınca çıkar inşallah bi iki gün sonra görünür benim 5+1 de görünmemişti 6+2 de gördüm canım kendini çok kasma akışına bırak bol bol dua edip gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olsun

Yok kilom 51 kilollu biri degilim .Bi dahakine alttan bakalim dedi ama ben istemiyorum .Duyduklarima gore dusuk riski oluyormus vajinadan bakinca
Alttan bile zor gözüken şey ustten hic gozukmez 6 hafta bitsin anca..

Bende o haftalarda ogrenince doktora gittim. Gayette gozukur olmasi lazim en azindan kesenin . Bebek icin zaten cokkk erken minicik bi nokta oluyo. Benim ilk gebeligimde gozukmemisti kese ve dis gebelikti.. siz 1 hafta sonra baska bir doktora gidin. Detayli baktirin. Belkide gozukmemesi normaldir. Ama ben 3 kez tecrube ettim hepsinde gozukuyo erkende olsa. Insallah kotu bisey degildir.

Bi yorumunda okudum . Alttan bakilmazsa zaten o kadarcik hafta gobekten nasil gozuksunki. Bide zaten doktor bu isin ehli ordaki plasentayi patlaticak hali yok yani mecbur alttan bakiyolar ilk ay. O zaman iliskiyede hic girmeyin . Biraz bilgi lutfen sonra korkarsiniz kese gozukmedi diye.

Bence korkulacak birşey yok. Ultrason cihazın kalitesinden kaynaklanıyor da olabilir. Değerin güzel artmış maşallah. Aksi bir durumun yok sanırım, yazmamışsın kötü birşey. Doktorun boş boğazlığı haftaya gittğnde inan göreceksin Allahın izniyle♡ için rahat olsun♡ Allaha emanet olun.

Vajinal usg zararlı olmadığı kanısındayım bende. Ama herkesin ki aynı olacak diye şart yok benim 4 haftalıkken göbekten görüldü. Konu sahibi idrara sıkışık giderse birdahakine görür bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…