- 7 Aralık 2017
- 658
- 642
- 23
Yok kilom 51 kilollu biri degilim .Bi dahakine alttan bakalim dedi ama ben istemiyorum .Duyduklarima gore dusuk riski oluyormus vajinadan bakinca
kese gorunmedi icin erken zaten en erken 6-7 haftalik gorulebilir biraz sabirli olunİyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
Hayır hiç alakası yok benim rahmim dönük olduğu için her gittiğim de alttan bakılıyor bir sorun olmuyor canım
Aynı sebeple ilk 3 ay alttan bakıldı bana da göremedi doktor.
Bir şey de olmadı
Çok sevindim benim gibi biri olduğuna şu an bunun yüzünden konu bile açmayı düşünüyordum
Bu benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç yoktu öyle şey bunda doktor söyledi bir sorun olur mu böyle olmasının sebebi neymiş benim doktor birşey demedi normal dedi aklım da deli gibi sorular
Canım yalnış bilgi heveslenme lütfen inşallah öyle olur ama öyle bişey mümkün değil. İçini ferah tut bir sonraki gidşinde göreceksinYaaaaa ilk defa boyle bi sey duydum .Ola bilir mi gercekten ??????
Yok 2 gebelik yaşadım, hiç sorun olmadı.
Zaten gebelik ilerledikçe rahim normal pozisyona geliyor, doğumdan sonra eski hale geri dönüyor tabiki. Ters rahim için bazı kişilerde cinsel ilişki sırasında fazladan acıma olabiliyor yazıyor internette ama herkeste olmuyormuş. Bende genel olarak var o durum ama aşırı değil.
Su an şokta yim evet bende var ilişki sırasında sebepsiz yere ağrı lar olurdu su anda da çok sancım oluyor özellikle sağ tarafım da çok oluyor çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın
Ahaha he işte ona çözüm yok çekeceyik
Bebeğe bir zararı yok ama değil mı bu durumun sağol sun buradaki doktora yirmi den fazla soru sor ancak iki tanesine cevap veriyor
Kese 5 binde görünür benim 3 bin küsürken görünmemişti 10 binler civarındada bebek görünür internette de aynı şekilde yazınca çıkar inşallah bi iki gün sonra görünür benim 5+1 de görünmemişti 6+2 de gördüm canım kendini çok kasma akışına bırak bol bol dua edip gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olsunİyi akşamlar kizlar.Benim bi sorunum var dusune dusune kafayi yiyecem yakinda.Son adetim 16.11.2017 .Adetimden 4 gun geç idrar testi yaptım iki defa pozitif çıktı.Daha sonra doktora gittim hcg degerim 2093 cıktı.ama malesef keseyi göremedi.Bu gun yeniden gittim hcg degerim 4074 Doktor 5 haftalık gebe olduğumu soyledi ama yine kese gözükmedi.Lutfen bilgisi olan yazsın .Bu ne demek dıs gebelik ola bilir mi.Yoksa daha küçük mu ? Noooolllur kizlar bi sey soyleyin .Akıl verin bana neden boyle oluyor .
Tekrar gittiginde kesinlikle kesede görünür klap atışıda. Şuan 3 haftam kaldi darısı sana tüm isteyenlere inş.Ya tsk ederim valla icimi rahatlatdiniz .insallah dediginiz gibi olur
Alttan bile zor gözüken şey ustten hic gozukmez 6 hafta bitsin anca..Yok kilom 51 kilollu biri degilim .Bi dahakine alttan bakalim dedi ama ben istemiyorum .Duyduklarima gore dusuk riski oluyormus vajinadan bakinca
Vajinal usg zararlı olmadığı kanısındayım bende. Ama herkesin ki aynı olacak diye şart yok benim 4 haftalıkken göbekten görüldü. Konu sahibi idrara sıkışık giderse birdahakine görür bence...Bi yorumunda okudum . Alttan bakilmazsa zaten o kadarcik hafta gobekten nasil gozuksunki. Bide zaten doktor bu isin ehli ordaki plasentayi patlaticak hali yok yani mecbur alttan bakiyolar ilk ay. O zaman iliskiyede hic girmeyin . Biraz bilgi lutfen sonra korkarsiniz kese gozukmedi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?