Kese ve kalp atışı

egealya

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2021
141
145
23
30
Merhaba geçen çarşamba beta 5000 çıkmıştı yarın doktora gideceğim büyük ihtimal kalp atışı gözükür diyorlar fakat tedirginim ultrasonla üstten mi bakarlar yoksa alttan mi daha önce hiç alttan muayene olmadım korkuyorum

Bildiğime göre karnından bakarlar alttan bakması tehlikelii

5bin gördüysen çarşamba günü daha alttan bakmaz. Kilolu değilsen kalp atışını duymada da çok sorun yaşamazsın gerek kalmaz alttan bakmaya

5bin gördüysen çarşamba günü daha alttan bakmaz. Kilolu değilsen kalp atışını duymada da çok sorun yaşamazsın gerek kalmaz alttan bakmaya
Merhaba alttan nasıl bakabiliyoalrki bu durumda düşük olmuyomu acaba genelde öyle duydum ben bide de sizede soriyim dedim

Umarım korkumu yenerim birde doktordan utanma var sonuçta en mahrem yerimiz
Bakmıyolar aslında çatala çıkarken örtüyor bi havluyla doktorlar neler görüyolar senin ki birşey değilki oyle düşün

Bakmıyolar aslında çatala çıkarken örtüyor bi havluyla doktorlar neler görüyolar senin ki birşey değilki oyle düşün
Bilmiyorum ki örtüyü falan o çatalı görünce tüylerim diken diken oluyo korkudan ama eğer örtü falan ortuyorlarsa pek gözükmüyorsa iyiymiş ben hiç bişey ortuldugunu düşünmedim yani arkadasim anlatıyordu gerçi o devlet Hastanesi'ne gidiyordu bildiğin çıplak kalıyormuş hiç örtü falan yok bundan çok çekindim

Olabilir belki devlette öyle herkesin rahatlığı işte ben her gireceğim zaman çatala çıkarken örtü seriyodu alttabbakmadan hallediyorduu ben de ilk seferde çok tuğaf oldum çok iğrenç birşey çatala çıkmak ya çok değişik birşey hala alışamadım ona bide gittigim hep özeldi devleti belkiörtmüyolar

Merhaba alttan nasıl bakabiliyoalrki bu durumda düşük olmuyomu acaba genelde öyle duydum ben bide de sizede soriyim dedim
Vajinal ultrasonla düşük olmaz sadece böyle bir yanlış inanç var halk arasında bebek rahim içinde yerleşmiştir ve vajinadan bebeğin olduğu yer arasında baya mesafe var ve rahim zaten kapalıdır bebeğe değmez yani. Benim dr.um bebek belli bir seviyeye gelene kadar alttan muayene ediyor. 12 hafta 2li taramada en son alttan kontrol etmişti. Bazı dr.lar ise alttan hiç bakmaz karından bakar ama ondada göremedim duyamadım vs olayları çok oluyor haftaya gel yine bakalım vs ve anne gereksiz yere strese giriyor.

Aaaa tamamm anladımm şimdii nebilim tehlikeli diyolardıda şimdi anladım sağol bilgin için

Malesef kilom da var birde bende hiç mide bulantısı kusma falan yok normal midir
Bende de hiç olmadı bulantı kusma merak etmeyin bende de kilo var sorun yaşamadım kalp atışında ama göbeği kaldırıp cihazı bastırarak bakmak zorunda kaldı doktor
Bana gebelikte bakmadılar ama bakan kişileri duydum bizim mart anneleri grubunda bir sakıncası olmuyor bazen görmekte sorun yaşanıyor o zaman alttan bakıyorlar

Umarım korkumu yenerim birde doktordan utanma var sonuçta en mahrem yerimiz
Bebeğin hayırlı olsun hiç stress yapma bu insanlar bunun eğitimini almış mahrem falan diye düşünme hergün kaç tane görüyorlar Allah bilir. Güveneceğin bir dr. bulmanı tavsiye ederim ve o nasıl uygun görürse o şekilde ilerlersin sağlık kucağına al inşallah.

Bende özele gidiyorum doktorum da dünya tatlısı bi adam ama göremedim alttan bakayım demesinden korkuyorum

Reactions: Jou
Evett doğrudurr yaa sagoll canımm diyorum duymadımı kalp atışı ozaman nasıl olcak diyordum bide şimdi anladım

Sağolun aminn doktorumu buldum çok şükür ama kendimi kasmaktan acimasindan falan korkuyorum

Bende özele gidiyorum doktorum da dünya tatlısı bi adam ama göremedim alttan bakayım demesinden korkuyorum
Amaannnn o doktor ne vajinalar gördüü ama özelde oyle yapmazlarr bende biara başka doktora gittim karın ağrısıyla mecbur bi o vardı randevudu ama orttüler doktor bakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…