Kese ve kalp atışı

Açıkçası fazla kilomdan dolayı biraz bulantı ve kusma olsun istiyorum kilom çok fazla siz kaç aylık hamilesiniz ve kaç kilo aldınız

Açıkçası fazla kilomdan dolayı biraz bulantı ve kusma olsun istiyorum kilom çok fazla siz kaç aylık hamilesiniz ve kaç kilo aldınız
Ben şuan 17 haftalık oldum ilk 3 ayda 5 kilo aldım sonrasında kendimi frenledim diyet yaptım diyebilirim diyetisyene gittim

Ben şuan 17 haftalık oldum ilk 3 ayda 5 kilo aldım sonrasında kendimi frenledim diyet yaptım diyebilirim diyetisyene gittim
Kilon kaç bilmiyorum ama benim için ilk 3 ayda 5 kilo da çok malesef ben hamile kalmadan önce matofin kullanıyordum ve kilo vermeye başlamıştım şimdi bıraktım yine hergun kilo alıyorum çok fazla yemek yemememe rağmen kilom 98 sizin kaç

Ben son adet tarihinde 74 kiloydum 12. haftaya geldiğimde 79 olmuştum ama ilk aylarda memlekete gittim orda baya canım ne istediyse yedim annemde sağolsun eli çok lezzetli Ben hamile kalmadan önce 100 kiloydum diyet yaptım 65 e düştüm ama sonra klomen kullandım 5 ay o ara 10 kilo aldım şimdi hamilelikte çok alırsam sonrasında vermem benimde zor oluyor açım diye ağladığım zamanlar olmuştu yaklaşık 1 sene diyet yaptım sonra tedaviye başladık 65 e düşünce. Bende pkos var eşimde de sperm azlığı ve hareket azlığı var uğraştık ama çok şükür Rabbim güldü yüzümüze

Maşallah ne güzel vermişsin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 100 u görmüşsün ya 80 bile sana çok gelmez bence, bizde bı senedir istiyorduk anca nasip oldu bende önümüzde ki ay klomene başlayacaktım bende de pko var bende diyet yapıyordum 95e düşmustum 103ten benim amacım da klomen kullanana kadar 85li hanelere dusmekti ama olmadı şimdi de 110larla doğum yapmaktan korkuyorum hamileligime sevinemedim bile kilom çok diye

Ne kadar almazsam o kadar iyi gözüyle bakıyorum çünkü alınca vermesi çok zor oluyor daha öncede 85 den 60 a düştüm almam daha kilo demiştim ama 100 ü gördüm o yüzden korkuyorum biraz. Bazılarını okuyorum doğumda 10 kilo verdim felan yazıyorlar darısı başıma diyorum da bakalım İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız

İnşallah kusman olmuş muydu senin inşallah bende olur da 3 5 kilo veririm

Bana iki kızımda da karından baktılar. Gittiğinde görğnmezse zaten 1 hafta sonra geri çağırır dr. Lütfen stres yapmayın

İnşallah kusman olmuş muydu senin inşallah bende olur da 3 5 kilo veririm
Aslında onu annene halalarına teyzene bir sor varsa eğer nasıl geçmiş hamilelikleri annem sende hamile gibi değildim dedi halamda çok bir sıkıntı yaşamadım hamilelikte dedi benimde sorunsuz geçiyor hiç mide bulantım olmadı sadece kötü kokan şeyler bulandırdı midemi onun dışında rahattım. Değişiyor çok kişiden kişiye

Annem hamile kalır kalmaz başlamis bulantısı ve uzun sürmüş :) bilmiyorum ki kime çektim birde diyorlar ki kalp atışı başladıktan sonra bulantılar baslar

Bana iki kızımda da karından baktılar. Gittiğinde görğnmezse zaten 1 hafta sonra geri çağırır dr. Lütfen stres yapmayın
Umarım bakmazlar herkes farklı birşey söylüyor bazıları hiç hissetmiyorsun diyor bazıları çok acıyor diyor insan ister istemez tedirgin oluyo

Annem hamile kalır kalmaz başlamis bulantısı ve uzun sürmüş :) bilmiyorum ki kime çektim birde diyorlar ki kalp atışı başladıktan sonra bulantılar baslar
Doğru hemen başlamıyor genelde 6 ve 7 den sonra başlıyor

Ben 5 hafta icindeyken karnimin ustunden bakildi ama bi kac kisiye sormustum altan bakan da varmis doktordan doktora degisiyor sanirim

Daha duymadım bende 7 haftaligim yarın doktora gidicem inşallah duyarsın dedi doktor ama bakalım
Doktor kilon olduğu için olabilir alttan bakalım dedi bende kabul etmedim zarar verir bşy olur die. Haftaya gidicem bakalım ve ultrason görüntüsünden bşy anlamadım

Doktor kilon olduğu için olabilir alttan bakalım dedi bende kabul etmedim zarar verir bşy olur die. Haftaya gidicem bakalım ve ultrason görüntüsünden bşy anlamadım
Yaa cidden mi kaç kilosunuz benim de kilom çok fazla malesef korktum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…