- 24 Şubat 2017
- 280
- 71
- 98
- 43
90 üstü. Göbeğim olduğu için net göremedik ve duyamadık dedi. Pazartesi gidicem inş görrüz ultrason görüntüsüde net değil. Kan değerime göre görünürmüş ama göremedikYaa cidden mi kaç kilosunuz benim de kilom çok fazla malesef korktum şimdi
Yaa bende 90 ustuyum bide 7+ kaç gunluksun ben yarın 7+5 olacağım inşallah duyulur ya90 üstü. Göbeğim olduğu için net göremedik ve duyamadık dedi. Pazartesi gidicem inş görrüz ultrason görüntüsüde net değil. Kan değerime göre görünürmüş ama göremedik
Ben bugün 7+3Yaa bende 90 ustuyum bide 7+ kaç gunluksun ben yarın 7+5 olacağım inşallah duyulur ya
Oo ona rağmen göremedi demek şey dedi mi yani kötü bişey yoksa kilondan mi gözükmüyor dedi alttan baktirsaydin ne olurdu kiBen bugün 7+3
Aynen minik bi kese gördü sadece. 2cm. Kötü bşy değil kilodan ultrason göremedi dedi. Alttan korktum baktırmaya bebeğe zarar verir dien var.Oo ona rağmen göremedi demek şey dedi mi yani kötü bişey yoksa kilondan mi gözükmüyor dedi alttan baktirsaydin ne olurdu ki
Kese buOo ona rağmen göremedi demek şey dedi mi yani kötü bişey yoksa kilondan mi gözükmüyor dedi alttan baktirsaydin ne olurdu ki
Benim kese 2 hafta önce gözüktü bu hafta da kalp atışı için çağırmıştıKese bu
12. Haftaya kadar alttan bakılması gayet normal ve bebeğe bir zararı yok. Ben 2 kez alttan baktırdım sonrasında ne bir ağrı ne bir kanama yaşamadım. 2. Kez kontrole gittiğimde zaten doktor karından bakmıştı 11+4 idi. Ben 6+3 de gittim önce karnımdan baktı keseyi gördü kalp atışını göremedi sonra alttan baktı kalp atışını da duyduk şükür, devlete gidiyorsanız alttan bakınca biraz can acıyor ama özele gidiyorsanız doktorunuz tecrübeli ise hiç bir acı hissetmiyorsunuzBenim kese 2 hafta önce gözüktü bu hafta da kalp atışı için çağırmıştı
Evet özele gidiyorum ama daha önce hiç baktirmadim alttan acır mı can yakar mı fikrim yok malesef karindan ultrasonla netbolarak hangi hafta kalp atışı duyulur sizce12. Haftaya kadar alttan bakılması gayet normal ve bebeğe bir zararı yok. Ben 2 kez alttan baktırdım sonrasında ne bir ağrı ne bir kanama yaşamadım. 2. Kez kontrole gittiğimde zaten doktor karından bakmıştı 11+4 idi. Ben 6+3 de gittim önce karnımdan baktı keseyi gördü kalp atışını göremedi sonra alttan baktı kalp atışını da duyduk şükür, devlete gidiyorsanız alttan bakınca biraz can acıyor ama özele gidiyorsanız doktorunuz tecrübeli ise hiç bir acı hissetmiyorsunuz
Bence 7-8 hafta arası duyulurEvet özele gidiyorum ama daha önce hiç baktirmadim alttan acır mı can yakar mı fikrim yok malesef karindan ultrasonla netbolarak hangi hafta kalp atışı duyulur sizce
Canım bugün kalp atışını duydum ultrasonla sende haftaya git duyarsın mutlakaKese bu
Çok şükür duymuşsun cnmCanım bugün kalp atışını duydum ultrasonla sende haftaya git duyarsın mutlaka
Merhabalar,Bildiğime göre karnından bakarlar alttan bakması tehlikelii
Anladım doğrdurrr çevreden insan duyar duymaz korkuyorrr ama kalp atışını duyamayınca karnında mecbur alttan ediyorlar zaten duyman içinde mecbursun zaten çok sokmuyo yani haklısınız hayırlısıMerhabalar,
Doktor ya da alanında yetkin biri değilseniz eğer lütfen böyle yorumlarda bulunmayiniz. Zaten hamilelik stresi korkusu var insanlarda.
Bu arada 4+3te vajinal ultrason ile kesemi gördüm. Ne ağrı ne kanama ne vb bir şey olmadı. He olabilirdi ama herhangi bir sebepten de olabilirdi.
Doktorlariniza güvenin kızlar, gerek görüyorsa baksın, görmüyorsa zaten bekleyelim der.
Sevgiler
Canım ben de 7+4 de duyamadım. Maalesef. Haftaya gel dedi ama umut var konuşmadı. Hakkımızda hayırlısı olsunÇok şükür duymuşsun cnmBende pazartesiye randevu aldım inş duyarım
Alttan muayne edelim demedimi?Canım ben de 7+4 de duyamadım. Maalesef. Haftaya gel dedi ama umut var konuşmadı. Hakkımızda hayırlısı olsun
Alttan muayene etti. Orda da duyamadıkAlttan muayne edelim demedimi?
Adet tarihiyle yumurtlama geç olabilio cnm bekle az daha inş duyulur. Aynısı bendede şuan böyle.. inş pazartesi gidicem duyarımAlttan muayene etti. Orda da duyamadık
Ovulasyon takibi yapmıştım canım, maalesef geç döllenme ihtimali yok. O yüzden umudum da yokAdet tarihiyle yumurtlama geç olabilio cnm bekle az daha inş duyulur. Aynısı bendede şuan böyle.. inş pazartesi gidicem duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?