Daha cok erken görünür canım üzme kendini esin ne dedi ki duyarsız geldi hep içini ferah tut Sıkma Can'ını daha cok küçükArkadaşlar Merhaba bende aynı Sorunları yaşıyorum. Son adet tarihim 19 eylül ve cumartesi günü sol kasigimda ağrı var diye doktora gittim. Tabi hamilelik şüphem vardı. Ultrason da sol tarafta 2.5cmlik kist göründü , rahim de kese yoktu. Kan tahlili istendi beta 826 çıktı. Doktor 28inde gel dedi bugün kendisi yoktu başka dr vardı baktı kese yok dedi. Niye geldinki çok erken dedi. Sanki ben keyfine gittim diğer doktor gel demişti. Neyse sonuç olarak kese yok ve canım çok sıkkın. Yalnızım eşim 3 ay kadar yanimdada olmayacak. Eşime telefonda söyledim düşünün. Moralim çok bozuk. Yaşadığım yerde ailemden hic kimse yok. Eşimin duyarsizligida beni çok uzuyor. Ağlamamak için zor duruyorum.
Içini ferah tut canım bebeği göremediklerinde hemen ya diş gebelik yada boş gebelik diyorlar senin daha cok yeni görüncek merak etme esinde gelir belki izin alamıyodur ınsan bu süreçte cok hassas oluyorEşim uzakta ancak haberi alınca gelir dedim içimden. Ama gelmedi telefondan arayıp söyle yap böyle yap diyerek beni teskin ediyor fakat ben teskin olmuyorum aksine uzuluyorum. Ilk bakan doktor dis gebelik olabilir dedi. Korktum zaten. Ondan bu tarz bi şey değilde yanımda olmasını beklerdim.Izin alıp gelebilirdi. Nezle grip gibi bişey değilki bu
Canım benimde kese görünmedi hatta bana kan testi bile yapmadı denyo doktor ilk öğrendiğimdeki 135 ile duruyorum henüz kendime de şaşıyorum nasıl dayanıyorum diye oda ayrı mesele :) kese henüz görünmezmiş bendede aynı şey odu yarın gidicem bakalım görünecekmi bizim yaramaz. Hiç takma kafana herşey olacağına varıyor gerçekten :)Arkadaşlar Merhaba bende aynı Sorunları yaşıyorum. Son adet tarihim 19 eylül ve cumartesi günü sol kasigimda ağrı var diye doktora gittim. Tabi hamilelik şüphem vardı. Ultrason da sol tarafta 2.5cmlik kist göründü , rahim de kese yoktu. Kan tahlili istendi beta 826 çıktı. Doktor 28inde gel dedi bugün kendisi yoktu başka dr vardı baktı kese yok dedi. Niye geldinki çok erken dedi. Sanki ben keyfine gittim diğer doktor gel demişti. Neyse sonuç olarak kese yok ve canım çok sıkkın. Yalnızım eşim 3 ay kadar yanimdada olmayacak. Eşime telefonda söyledim düşünün. Moralim çok bozuk. Yaşadığım yerde ailemden hic kimse yok. Eşimin duyarsizligida beni çok uzuyor. Ağlamamak için zor duruyorum.
Duyulurmuş canım bnmde yarın 4000 lerde olacak Allahın izni ile kese görünürmuş :)Kızlar selam Beta değerim 5021 kese ve kalp atışı duyulurmu
Canım bana test bile yapmadı değil ne kadarlık oldugunu yazmak :) 5 haftalık falan seninki sanırımKızlar Merhaba size bi sorum olacak. Bugün değeri 1980 di ama kaç hafta olduğunu testte yazmadı neden yazmadı bir de kaç haftalik oldu bilen var mı yarın doktora gideceğim kese görünür mu ?
Canım bana alttan bile baktı ultrasonla görünmedi. Ne olacaksa Allah bilir yarın göreceğiz neymiş ne değilmiş. Kafaya takmakla değişmiyorki...Cumartesi günü 826 çıktı bugün bakmadilar
. Sadece ultrasondan baktilar kese yoktu.
Ama 826 değerdeyken kese gözükme z canım öyle biliyorumCanım bana alttan bile baktı ultrasonla görünmedi. Ne olacaksa Allah bilir yarın göreceğiz neymiş ne değilmiş. Kafaya takmakla değişmiyorki...
Evet en az 4000 lerde olması gerekiyormuş sanırım canımAma 826 değerdeyken kese gözükme z canım öyle biliyorum
Aynen beklemedeyiz canım bir sorun yoktur umarım :)Canim bende adet gunu oncesi yaptirdim 41 cikmidsti iki sonra 102 4 gu sonra 1000 bende de bugun kese gormek icin gidicem adetimin geceli 7 gun oldu hayirlisi adet olunmuyirsa sorun yok ztn icin8 ferah tut
Burcucum umarım öyledir. Eşim anneme cumaya izin alıp yanına gidicem demiş. Tabi benim ağlamaklı halimi duyunca dayanamadı. Canım hem hassaslik var hemde günlerdir eşimin kokusu burnumda. Normalde çok koku almam ama ara ara eşimin kokusunu duyuyorum. Halbuki koku falan yok ben öyle hissediyorum. Sanırım bebekte bende onu istiyoruz.Içini ferah tut canım bebeği göremediklerinde hemen ya diş gebelik yada boş gebelik diyorlar senin daha cok yeni görüncek merak etme esinde gelir belki izin alamıyodur ınsan bu süreçte cok hassas oluyor
Inşallah hayırlı haberler alırız canım. Bende haftaya başka Dr araştırıp ona gitcem. Çünkü diğer 2 doktoru begenmedim sinirlerimi bozuyorlar. Kasık ağrılarım var benim bazende hafif hafif rahimde sendede oluyormu?Canım benimde kese görünmedi hatta bana kan testi bile yapmadı denyo doktor ilk öğrendiğimdeki 135 ile duruyorum henüz kendime de şaşıyorum nasıl dayanıyorum diye oda ayrı mesele :) kese henüz görünmezmiş bendede aynı şey odu yarın gidicem bakalım görünecekmi bizim yaramaz. Hiç takma kafana herşey olacağına varıyor gerçekten :)
evet adet olacakmışım gibi oluyor korkuyorum ama normal diyor herkes bebeğimiz oluşuyor o yüzden oluyor canımInşallah hayırlı haberler alırız canım. Bende haftaya başka Dr araştırıp ona gitcem. Çünkü diğer 2 doktoru begenmedim sinirlerimi bozuyorlar. Kasık ağrılarım var benim bazende hafif hafif rahimde sendede oluyormu?
Inşallah canım öyledir. Çok heyecanlıyımevet adet olacakmışım gibi oluyor korkuyorum ama normal diyor herkes bebeğimiz oluşuyor o yüzden oluyor canım
Gözün aydın canım çok sevindim. Bende hiçbir belirti yok henüz midem yanıyo ama bebişten değildir sanırım :)Inşallah canım öyledir. Çok heyecanlıyım
Eşim de hafta sonu gelecekmiş heyecanı ikiye katladı ilk kez eşimle drye gitcez belki bebegimiz babasını görünce kendini gösterir. Bi de benim bugün göğüslerim ağrıya başladı bu yeni. Midem hep aynı ara ara bulanıyor. Bazende başım dönüyor gibi sanki uykudan yeni kalkarda sersem gibi olursun ya öyleyim.
kese için gittiğinde daha önce kaçtı değerin kaç iken göremedin yani çok merak ettim canım. Birde bu hesaplamayı nasıl yapıyosunuz ? 4000 lerde falan görüyomuşsun canım keseyikızlar p.tesi kese için gidecektim değerim hesaplamama göre 6000 küsür çıkıyo çarşamba gitsem 12000 lerde inşallah hesapta yanılmam da bu değerde keseyi görürüm büyük ihtimal peki kalp atışlarını duyarmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?