Kese ve kalp atışları

kese için gittiğinde daha önce kaçtı değerin kaç iken göremedin yani çok merak ettim canım. Birde bu hesaplamayı nasıl yapıyosunuz ? 4000 lerde falan görüyomuşsun canım keseyi

kese için hiç gitmedim cnm 19 ekim bat dı olmadım 1 gün gecikince test yaptım silik çıktı kan verdim 26,5 çıktı doktor daha yeni dedi 4 gün sonra tekrar kan verdim 190,5 olmuştu keseyi daha göremem dedi 10 gün sonra gel dedi o da p.tesi oluyo işte ama ben çarşamba gidecem kese için cnm evet o civar kese görülüyomuş

Hayırlısı ile görürsün inşallah canım bende yarın gidicem bakalım ne olacak görebilecekmmiyiz :)

Canim herkeste aynı belirtiler olmayabiliyormus. Mesela bende üşüme de var:)
bende uyuma isteğinden başka hiç birşey yok ama sürekli uyumak istiyorum muhasebeciyim böyle masanın üzerine uzanmak istiyorum

Bugun gittim.dr ve dun 1000 olan degeerimle kesem gorundu cok sukur bence o dra bagli benim.ki gorunde ayin 10 da kalp atsi duycaz ins

Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu henüz bizde çok küçücüğüz ama inşallah kucağımıza da almak nasip olur.

Merhaba kızlar.

Benimde hamile olduğumu öğreneli 1 hafta oluyor. 5 haftalıkken tesadüfen öğrendim ve ilk olarak perşembe günü vajinal ultrasonla bakıldı acilde.

sonrasında benim içim rahat etmedi ve cumartesi tekrar başka bir dr a gittim. karından kese gözüktü 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi ve 1 hafta sonra Allah izin verirse kalp atışını da duyacağız yani 7 haftalıkken. Bu arada gebelik öncesi de şimdi de folbiol folik asit kullanıyorum.

Allah utandırmasın ve hepimizin gönlüne göre versin inşş

Kızlarrr kesemiz oluşmuş dün çok şükür gördüm :)

ayy çok sevindim cnm darsı kalp atışlarını duymaya inşallah darısı bana bende çarşamba gidiyorum çok heycanlıyım kaç haftalıkmış cnm bhcg kaç çıktı bu arada

ayy çok sevindim cnm darsı kalp atışlarını duymaya inşallah darısı bana bende çarşamba gidiyorum çok heycanlıyım kaç haftalıkmış cnm bhcg kaç çıktı bu arada
kanda bakmadı yine canım kese görününce minicik yavrum pirinç kadar :) 5 haftalık dedi sanırım 5 haftalıkken kese göründüğü için öyle söyledi onun dışında gün tahmini yapamıyoruz çünkü :) haftaya kalbi oluşur kalp atışlarını duyarız dedi :)

ayy çok sevindim bebişide gördün yani maşşalah Allahım esirgesin darısı kalp atışlarını duymaya

canım cok sevındım gerçekten Allah'ım sağlıkla dünyaya getirsin inşallah.

Bende bugün keseyi gördüm doktor 8mm dedi ilk gebeligim kimyasal gebelik oldu bugün kan tahlilide yaptirdim 3104 cikti 10 gün sonra yine gel dedi

Bende bugün keseyi gördüm doktor 8mm dedi ilk gebeligim kimyasal gebelik oldu bugün kan tahlilide yaptirdim 3104 cikti 10 gün sonra yine gel dedi
hayırlı olsunnn çok sevindimm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…