- 13 Aralık 2007
- 90
- 2
- 98
- 40
- Konu Sahibi acareftelya
-
Kan değerlerin nasıldı? eğer zaten gelişmeyen bir bebek varsa progestan da kullansan bir fayda sağlamaz,doktorun senle ilgilenmemiş daha güzel detaylı baktırmak için başka bir doktora git,sorunun ne olduğu hatta olup olmadığına bakılsın tekrar.
İnş bebeğin seni bırakmaz.çoğu kişi yaşıyor bu sorunu,ama doktor kontrolü çok önemli.
şimdi randevu aldım medical park özlem hanıma cumartesi günü için umarım geç kalınmış bi durumum olmaz. gerçi çok şükür ağrım sızım yok. Bebeğim ve benim çin dua edin arkadaşlar :çok üzgünüm:
bide bişey sorucaktımsanattlım bu karrtı kesen tüm etrafını kaplamışmı yoksa sadece bir tarafında ufak bi karartımı cevabıı bekliorumm ...
Değerlerin 4-5 haftaya göre düşük gibi ama artış göstermesi çok iyi ,bildiğim kadarıyla önemli olan artışısayısı değil.İnş bebeğin seninledir Allah yardımcın olsun
canım tebrikler. bence kendini fazla kasmamaya çalış. biliyorum kolay değil ama babağin tüm olumsuzluklardan etkilenir. öle duymuştum. bence dinlen. ayakta kalma uzan bol bol. bide kafama takılan madem bi problem var doktor folic asit verip geçiştirmez gibi geliyo. zaten folic asite gebelikten önce başlanıyo genelde. düşükle alakalı bi ilaç değil. kasma kendini. başka doktora gitmeyi düşündünmü hiç? bi doktor daha dene bence....
bebek yeni oldugu icin igne ilac vermiyolar bendede aynı sekilde oldu sadece folik asit kullan dedi ama daha sonra daha kötü oldu kahverengi akıntı kanamanın az oldugunu gösterdiği gibi cogalacagınında belirtisi dr gidip progestan a baslasan iyi olur büyüyünce zor oluyo ben hala yatıyorum inşaallah cogalmadan gecer bol bol dinlen
bebek yeni oldugu icin igne ilac vermiyolar bendede aynı sekilde oldu sadece folik asit kullan dedi ama daha sonra daha kötü oldu kahverengi akıntı kanamanın az oldugunu gösterdiği gibi cogalacagınında belirtisi dr gidip progestan a baslasan iyi olur büyüyünce zor oluyo ben hala yatıyorum inşaallah cogalmadan gecer bol bol dinlen
kaç haftalık olduğumu bilmiyorum ki en son adet tarihim 21 şubat kaç haftalık demek oluyoo :uhm:
bu hafta itibariyle yaklaşık 5 haftalık olmalısın,tabi adet dçngüne ve döllenmeye göre değişkenlik gösterebilir.
Zaten folic dedikleri gibi daha önce başlanmalıydı.nş bir sorunun yoktur,bebeğin hayırlısıysa seninle olsun inşallah.
zannetmiyorum canım. folic asitin ne işe yaradığını hepimiz biliyoruz. tehlike olsa bilmiyorum ama daha farklı önerilerde bulunurdu yada düşük önleyici yöntemleri söylerdi, uygulardı gibi geliyo. ama bence bi başka doktoru dene derim. benim hiç içime sinmedi.(benim fikrim tabi..kafanı karıştırmak istemem yanlış anlama) ben olsam öle yapardım. bakalım bana ne dicek? önümüzdeki hafta başı bende gidicem keseyi görmek için allah nasip ederse. sana burdan bilgi veririm kendi yaşadığım tecrübe ile. doktorumada danışırım senin için. sıkma canını ama kendinide fazla zorlamamaya gayret göster. nolmaz nolmaz..[/QUOTE
teşekkür ederim canım bende cumartesi günü için randevu aldım medical park ahstanesine umarım o güne kadar bi sorun olmazama benim için doktoruna danışırsan çok mutlu olurum gerçekten. şimdiden teşekkür ederim. a.s.umarım gideceğim doktor daha iyi ve detaylı bilgiler verir benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?