Kesik Saç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
83
İyi geceler kizlar gecen gun banyodan ciktim. Tam sacimi kurutuyodum ki kafamin tam ortasinda ucusan kisacik bi sac gordum. O an beynimden vurulmusa döndüm cunku saclarim belime kadar uzun ve katlari yok. Ustelik kati olsa bile bu kadar olmasi imkansiz. Soyle tarif edeyim bir erkek saci kadar kisa. Ve hic bi sekilde kapanmiyo. Normalde saclarim dalgali ve kabarik oldugundan farketmedim sanirim. Ama bu sac inanilmaz endiselendirdi beni. Kalktim kuafore gittim saci gosterdim ' alttan sac mi cikmis dicem ama yok hanimefendi ucunda makas izi var kesilmis bu sac '' diyince basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Simdi dusunuyorum kim neden yapar diye evimde annem babam ve kiz kardesim var. Kardesimle aramizda bi sikinti yok. Olsa da asla boyle seyler yapmaz. E anne babam neden yapsin? Bu aralar kimsedede kalmadim. Universite ogrencisiyim esek sakasi yapcak arkadaslarim yok. Yapsalarda saclarim uzerinden asla yapmazlar cunku hassasim biliyorlar. Bu ara o kadar kafama taktim ki surekli gozume batti. Gittim saclarimi kestirdim ama oyle bi yerden kesmis ki orayla esit olmasi icin sacimin 3 numara falan olmasi lazim. Agladim uzuldum dua ettim korktum. Kafama cok takiliyo kizlar ucundan kesseler anlarim ama taa tepeden nasil sac keserler ustelik neden niye keserler cok uzuluyorum paylasmak istedim.

orası uzayana kadar saçlarını örgü olarak kullan, ya da spor topuzlar dene uzayana kadar

saçına hiç açma v.b. bir işlem yaptırdın mı?
ben saçımı açtırdığımda ön taraftan küçük bir tutam aynen dediğin gibi kopmuştu...
baya sürdü düzelmesi

her kuaför herşeyden anlamıyor bu arada

Yok sacimi hic boyatmadim bile.

Olmuyor iste her turlu tepeden cikiyor hangi sac modelini yaparsam yapiyim kesik oyle bi yerde ki
benimde bir zamanlar kafama dikiş atıldığında dikişin olduğu yeri sıfıra vurmuşlardı.
biraz uzayınca başa bela oluyor bilirim canım ..
yapcak bir şey yok ama ne yapsanda o öyle kalıcak.
ben saçımı toplayarak kapatmaya çalıştım her ne kadar geri dikilselerde ..
bandaj falan tak saçına. uzamasını bekliyeceksin başka çaren yok ..

Cok korkunc bisey ya. Hadi sizin dikis yuzundenmis benim sebepsizce gitti..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…