Kesik Saç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hic sanmam asla oyle bi cocuk degil. Asla yalan da soyleyemez zaten o kismi kesmesi imkansiz cunku her sekilde hissedilir bi bolge.

Cok korkunc bisey ya. Hadi sizin dikis yuzundenmis benim sebepsizce gitti..
evet oda gerçekten çok tuhaf .. insanın aklına bin tane şey gelebilir .
ama fazla takmayın kafanıza saçın uzayıp uzamamasını ..
takarsanız daha yavaş uzar.

İyi dusunn gercekten bi yere gitmedin mi? Belki senin aklina gelmiyodur. Makas izi varsa gercekten kesilmistir, tararken kotudiycem o zaman makas izi olmaz. Cok ilginc yaa

Benim de o şekilde yüzlerce saçım var kafamda, sürekli kopuyor ya da yeni çıkıyor.
Asıl sorun burda, sizin bir tek tel saç için belinizdeki saçları omuzlara getirmeniz.
Yani yaptığınız acayip derecede saçma, bir tel için tüm saçlarınızı kısaltmanız.
Onun gibi birçok saç vardır kafanızda ama siz göremiyorsunuzdur.
Büyü falan onları da boşverin, kim ne sebeple yapacak size.
Geçmiş olsun, kısa saç çok beladır ben de kendimden biliyorum açıcı yaptım saçıma yandılar ve küt kestirdim, şu an da uzamasını bekliyorum.
O yüzden tek bir tel yüzünden saçınızı kısaltmanıza çok üzüldüm

Cunku saclarim asiri uzundu ve o sac her sekilde orda gorunuyodu benimki yeni cikan bi sac degil kesinlikle kesilmis belli.

hic sanmam asla oyle bi cocuk degil. Asla yalan da soyleyemez zaten o kismi kesmesi imkansiz cunku her sekilde hissedilir bi bolge.
Çok garip ya..Şöyle bişey de olabilir.Daha önceden sen farketmedin ama saçkıran olmuştun ve yeni yeni çıkmaya başlıyor ordaki saçlar.Olamaz mı?

Çok garip ya..Şöyle bişey de olabilir.Daha önceden sen farketmedin ama saçkıran olmuştun ve yeni yeni çıkmaya başlıyor ordaki saçlar.Olamaz mı?
Ama o zaman sacimin olmadiginida farkederdim. Ben simdi birden bire kesik bi sacla karsi karsiya kaldim. Dedigim gibi saclarim konusunda cok ama cok hassasim cok bakim yaparim saclarima. Her gun butun ozeni saclarima gosteririm. Sakinan goze cop batar misali..

Ama bunun bi açıklaması olmalı..Kuaför yerine doktora gitmeye ne dersin?

Onemlı olan sacın kısa kalması degıl o kısa sac cok degıl 1 aya gözle görülür derecede uzar bende de vardı ondan bılıyorum,kendım kesmıstım ben ama
Onemlı olan kım ne amaçla sızın sacınızı kesıyor, ben olsam bunun pesıne düşerim amaç nedır yanı

Bence sen kuaforden ziyade uzman bi sac analiz doktoruna gitsen iyi olur onlemini almalisin

Elinizi kesseniz büyüye yoruyorsunuz.
Arkadaslar yapmayin ya, hastalık bu.
bir iki tel saç için gidip de nasil bütün sacinizi kestirdiniz hayret!
Anlatamiyorum sanirim saclarim cok uzundu ve katsizdi haliyle o sac her sekilde yirtik dondan cikar gibi cikiyodu. Bende saclarimi katli katli kestirince bi nebze kapansin istedim. Hepsi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…