Kesik Saç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Belki de saçını kuruturken saç kurutma makinasına kaptırdın o kısmı. Saç çok uzun olunca hissetmesi biraz geç oluyor.

Hayırda madem illa 3 e vurunca kapanır o saç..
Neden belindeki saçı omzuna kadar kestirdin..
Büyük geniş saç bantları vardı onlardan kullansaydın.
Saçın kopmuş.. çünkü kimsenin kesme ihtimali yok diyorsun..
Otobüste buna benzer yerlerde uyuyakalıp.. birileri kesmiş olabilirmi?
Bariz makas izi var diyorsunuz.. İlk defa duydum bismillahhh

yani.konu sahibi büyüden fal şüpheleniyor okuduğum kadarıyla

dna testi için saç köküyle olması gerekir

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/picsart_1420992592869-jpg.1370441/

Benimde anlamadığım kısım beldeki saçın omuza kadar kestirilmesi. Ayrıca fotoğrafta da 3e vurulması gerekecek kadar bir kısalık göremedim

Sacınızı en son ne zaman kestirdiniz? Bu kesiği farketmeden önce. Bende de aynısı olmuştu cok sonra farkettim sonra aklıma kuaförün ara makası yaptığı gelmişti. Biraz fazla kaçırmıştı makası. Çok büyütülecek bişey değil o kadar kısa değil çünkü herşekilde yatar o saç. Herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır, Büyü biraz fazla kaçmış.

Canım bazen stresten deride yuvarlak dokuntuler oluyor sac kırana benzer birşey . Belki senin sacında ona benzer birseyler olmuş ve yavaş yavaş uzuyor ? Yani aklına kotu birşey getirip moralini bozma olur oyle şeyler.

ben siteye henüz uye oldugum icin biraz yabanciyim kusueuma bakmayin

Siz de o kesik belli olmasın diye bele kadar uzun saçı omuzlarda kısaltmayın da.

Zihni sinir projelerde bugün...

konu 5 yıllık.. yazıp durmayın şu eski konulara
Mune

Yeni konu aç bence ve fotoğraf ekle.

Evet yıl 2022 tekrardan aynı olay benimde başıma geldi saçımın tam orta yerinden büyük bir tutam enseme kadar kesik ki saçlarım normalde belime kadar uzanıyor üniversite öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum bunu yapabilecek cesarette etrafımda kimse yok ki zaten uyurken topuz yapıp uyuyorum kesemezler o şekilde bundan dolayı geriye 2 ihtimal kalıyo ya konyada minibüste 1 nisan şakasına marus kaldım ki gerçekten öyleyse yapanın allah belasını versin yada cinler musallat oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…