İyi geceler kizlar gecen gun banyodan ciktim. Tam sacimi kurutuyodum ki kafamin tam ortasinda ucusan kisacik bi sac gordum. O an beynimden vurulmusa döndüm cunku saclarim belime kadar uzun ve katlari yok. Ustelik kati olsa bile bu kadar olmasi imkansiz. Soyle tarif edeyim bir erkek saci kadar kisa. Ve hic bi sekilde kapanmiyo. Normalde saclarim dalgali ve kabarik oldugundan farketmedim sanirim. Ama bu sac inanilmaz endiselendirdi beni. Kalktim kuafore gittim saci gosterdim ' alttan sac mi cikmis dicem ama yok hanimefendi ucunda makas izi var kesilmis bu sac '' diyince basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Simdi dusunuyorum kim neden yapar diye evimde annem babam ve kiz kardesim var. Kardesimle aramizda bi sikinti yok. Olsa da asla boyle seyler yapmaz. E anne babam neden yapsin? Bu aralar kimsedede kalmadim. Universite ogrencisiyim esek sakasi yapcak arkadaslarim yok. Yapsalarda saclarim uzerinden asla yapmazlar cunku hassasim biliyorlar. Bu ara o kadar kafama taktim ki surekli gozume batti. Gittim saclarimi kestirdim ama oyle bi yerden kesmis ki orayla esit olmasi icin sacimin 3 numara falan olmasi lazim. Agladim uzuldum dua ettim korktum. Kafama cok takiliyo kizlar ucundan kesseler anlarim ama taa tepeden nasil sac keserler ustelik neden niye keserler cok uzuluyorum paylasmak istedim.
Belki de saçını kuruturken saç kurutma makinasına kaptırdın o kısmı. Saç çok uzun olunca hissetmesi biraz geç oluyor.
yani.konu sahibi büyüden fal şüpheleniyor okuduğum kadarıylaHayırda madem illa 3 e vurunca kapanır o saç..
Neden belindeki saçı omzuna kadar kestirdin..
Büyük geniş saç bantları vardı onlardan kullansaydın.
Saçın kopmuş.. çünkü kimsenin kesme ihtimali yok diyorsun..
Otobüste buna benzer yerlerde uyuyakalıp.. birileri kesmiş olabilirmi?
Bariz makas izi var diyorsunuz.. İlk defa duydum bismillahhh
kim böyle birşey yapsın ki.
uykuda falan kesmiş olmayasın?
her türlü şey geliyor akla.sende akla gelebilecek her türlü yoruma açığım dediyin için utana sıkıla birşey geldi aklıma.söyleyeyim dedim.hani dizilerde falan oluyorsa test (dna) falan yaptırmak için gelip gizlice bir tutam saç kesiyorlar falan.öyle olmuş olabilir mi?
niye böyle birşey yapmışlar gereçkten çok merak ettim canım.
Hayırda madem illa 3 e vurunca kapanır o saç..
Neden belindeki saçı omzuna kadar kestirdin..
Büyük geniş saç bantları vardı onlardan kullansaydın.
Saçın kopmuş.. çünkü kimsenin kesme ihtimali yok diyorsun..
Otobüste buna benzer yerlerde uyuyakalıp.. birileri kesmiş olabilirmi?
Bariz makas izi var diyorsunuz.. İlk defa duydum bismillahhh
İyi geceler kizlar gecen gun banyodan ciktim. Tam sacimi kurutuyodum ki kafamin tam ortasinda ucusan kisacik bi sac gordum. O an beynimden vurulmusa döndüm cunku saclarim belime kadar uzun ve katlari yok. Ustelik kati olsa bile bu kadar olmasi imkansiz. Soyle tarif edeyim bir erkek saci kadar kisa. Ve hic bi sekilde kapanmiyo. Normalde saclarim dalgali ve kabarik oldugundan farketmedim sanirim. Ama bu sac inanilmaz endiselendirdi beni. Kalktim kuafore gittim saci gosterdim ' alttan sac mi cikmis dicem ama yok hanimefendi ucunda makas izi var kesilmis bu sac '' diyince basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Simdi dusunuyorum kim neden yapar diye evimde annem babam ve kiz kardesim var. Kardesimle aramizda bi sikinti yok. Olsa da asla boyle seyler yapmaz. E anne babam neden yapsin? Bu aralar kimsedede kalmadim. Universite ogrencisiyim esek sakasi yapcak arkadaslarim yok. Yapsalarda saclarim uzerinden asla yapmazlar cunku hassasim biliyorlar. Bu ara o kadar kafama taktim ki surekli gozume batti. Gittim saclarimi kestirdim ama oyle bi yerden kesmis ki orayla esit olmasi icin sacimin 3 numara falan olmasi lazim. Agladim uzuldum dua ettim korktum. Kafama cok takiliyo kizlar ucundan kesseler anlarim ama taa tepeden nasil sac keserler ustelik neden niye keserler cok uzuluyorum paylasmak istedim.
Yeni konu acsanizaben konuyu tekrar alevlendiriyorum yil 2020 evet bendede aynı durum söz konusu benimkisi daha kısa ve tam tepemde horoz ibigi gibi aklimi oynaticam koptuysada kesildiysede o kesilen saç nerede ve kimse yapmaz bunu bi açiklamasi olmalı varmi başina gelen kızlar
Erkek saçı gibi demişti... Iyi mısınız konu sahibi ? Gözlerde var mı noksanlık hem ayrıca kim senin saçını ne yapsınhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/picsart_1420992592869-jpg.1370441/
Benimde anlamadığım kısım beldeki saçın omuza kadar kestirilmesi. Ayrıca fotoğrafta da 3e vurulması gerekecek kadar bir kısalık göremedim
Siz de o kesik belli olmasın diye bele kadar uzun saçı omuzlarda kısaltmayın da.ben konuyu tekrar alevlendiriyorum yil 2020 evet bendede aynı durum söz konusu benimkisi daha kısa ve tam tepemde horoz ibigi gibi aklimi oynaticam koptuysada kesildiysede o kesilen saç nerede ve kimse yapmaz bunu bi açiklamasi olmalı varmi başina gelen kızlar
Yeni konu aç bence ve fotoğraf ekle.ben konuyu tekrar alevlendiriyorum yil 2020 evet bendede aynı durum söz konusu benimkisi daha kısa ve tam tepemde horoz ibigi gibi aklimi oynaticam koptuysada kesildiysede o kesilen saç nerede ve kimse yapmaz bunu bi açiklamasi olmalı varmi başina gelen kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?