Kinun tekrar acilmis ve anladigim kadariyla hala cozulmemis. Tekrar ayni seyi soyluyorum dis gecirmedigin icin uzerine geliyorlar. Dilekce ile yazili olarak durumu anlat ve dilekcene verilen sayi ve tarihi bir yere not et. Bunlar sana delil. Verilen dilekceyi geri cekemezler. Bak nasil yumusayacaklar dilekce verilince. Cunku baslarinin yanacaklarini biliyorlar. Buradan sonuc alamazsan rektorluge dilekce vereceksin cozulmedi diye. Silsile ile halledeceksin. Rektorlukte de cozulmez se mahkemeye basvuracaksin. Ancak once silsile yolunu izlemen gerekiyor. Dilekcelere 1 ay icinde cevap verme suresi var.
evet bir arkadaş konuya yazmış, yeniden gündeme geldi.
Ceza henüz gelmemiş, kesin gelecekmiş, ben Dekan hocaya çok net ben bu saatten sonra bu cezayı ödemem dedim. Bana inanamayan gözlerle baktı, bu saatten sonra biz de ona göre davranırız nutkunu çekti kibar kibar tehdit edildim yani ama çok umursamadım. Bana şu an yaptıkları yaptırım yüksek lisans dersi vermemek, bir de geliş gidiş saatlerime dikkat ederler, aklıma başka bir şey geliyor, bunları da göze aldım. Bir de bu mesele yüzünden yeterince üzüldüm, şu an hiç umursamayacağım modundayım, bir şey olursa bakarız.
Bu arada temmuz maaş farkını alamadım, konuştum personelle, yok o haziranda yattı dediler :) maaşlarımın içinde üniversite ödeneği, asgari geçim indirimi hep 0 gözüküyor, nasıl becerdilerse hatalı girmişler, ben ilk ay demiştim ama bu maaş bu kadar düşük olamaz diye, hiç dikkate almadılar, gidince dilekçe vereceğim. Ama yönetim memurların inanılmaz arkasında, ne olacak az alsan kafasındalar, sürekli bana saçma örnekler veriyorlar, yok biz de ek ders parasını almadık, yok şeriatin kestiği parmak acımaz, o yüzden bu dilekçede olay olacak baya.
Basit bir iş için dilekçe vereyim, izin için mesela, o an işleme almıyorlar ki, yoğunuz sonra bakacağız diyorlar. En son izin alacaktım, 2 gün bekledim izin dilekçesini işleme almalarını, bilerek yapıyorlar sanırım. Ben dilekçeyi verdiğim zaman nerede hemen sayı alabilmek, dilekçeyi işleme alacaklarından kuşkuluyum kesinlikle, o arada dekana söyleyip beni onunla muhatap edecekler bence yine.