• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle donmez dediginiz biri dondu mu?

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
Her sey bitti mumkun degil bu adam donmez dediginiz biri dondu mu?hic merak etmis mi sizi ayrilik doneminde?merak ediyorlar mi?yeniden baslamak icin degil sadece pismanligini gormek icin soruyorum.gururum onurum ozguvenim bitti.bunlari bir nebze de olsa kurtarmak icin.onu reddetmek icin.

döndü. ama yine kendine yakışacak bir biçimde en şerefsiz haliyle ben en mutlu olduğum zamanda çıktı ortaya. yüzüne bakmaya bile değmezdi.

buraya karşı belki dürüst olamıyorsunuz tepkilerden çekindiğiniz için ama geri dönen insanı kabul etmek bence yapılacak en büyük aptallıklardan birisi.

Dönmez dedigim sadece bi kisi oldu. Uzun sure sonra döndü ama sevgiden degil, boşluktan döndü bence. Ben bunu ego olayina cevirip donmesini beklememistim tabi. Redettim diyede icim rahatlamadi. Bence sen hala birseyler hissediyorsun tek dert redetmek degil sende.

Bana göre erkeklerin büyük çoğunluğu dönüyor..
Benim hep böyle oldu...
Asla dönmez, asla pesimden kosmaz dediğim adam aylarca rahatsız etti..
Ama önemi yok.
Emin ol..
O döndüğünde o derenin altından çok sular akmis oluyor .

bizim yeniden başlayacak halimiz kalmadı sadece pişmanlığını görmek isterdim hepsi bu güzel arkadaşlarım.

Çimen yeşili. Senin konularını biliyorum . Umarım artık o kişiyi aramiyosundur? Nasılsın. Iyi misin biraz daha ?
yok aramıyorum canım kendi hayatıma döndüm biraz toparlandım sayılır ama sabahları çok kötü uyanıyuorum.sadece uzun zaman sonra da olsa pişman olduğunu görmek isterim.hepsi bu.
edebiyata eğilmim var bir roman yazmak istiyorum okuyorum araştırıyorum.inşallah olur.

yok aramıyorum canım kendi hayatıma döndüm biraz toparlandım sayılır ama sabahları çok kötü uyanıyuorum.sadece uzun zaman sonra da olsa pişman olduğunu görmek isterim.hepsi bu.
edebiyata eğilmim var bir roman yazmak istiyorum okuyorum araştırıyorum.inşallah olur.
Canim Olur ilk zamanlar mutlaka. Ama bir gün gelir aklına bile gelmez. O günün geleceğine inan, geçeceğine inan. Pişman olur büyük ihtimal ama sen pişman olmasını bekleme. Ne güzel daha iyi gördüm seni. Roman da yaz, böyle hobilerinin olması çok güzel, onlara yonel.

Ayni seyi oyle guclu hissediyorum ki...
Dualarimda bile bunu istiyorum ama diyorum benim icin coktan bitmis olsun.
Biraz once kendimi biraz yokladim. Biraz ugrassa kabul eder miydim diye. Cevabini vermeye korktum. Burdaki cevaplarin beni heycanlandirdigini gordum. Ama ama ama
Denenmisi denemek iyi sonuc vermiyor
pismanligini gormek hala onunla ilgili bir beklentide olmak demek. Bence bu bi savassa ve biz kazanmak istiyorsak onunla ilgili her seyi tum dusunceleri silmek gerek kalpten beyinden
Her sabah ben de kötü uyaniyorum.
Ama ilk gunler kadar degil. Gecicek galiba zamanla

Ayni seyi oyle guclu hissediyorum ki...
Dualarimda bile bunu istiyorum ama diyorum benim icin coktan bitmis olsun.
Biraz once kendimi biraz yokladim. Biraz ugrassa kabul eder miydim diye. Cevabini vermeye korktum. Burdaki cevaplarin beni heycanlandirdigini gordum. Ama ama ama
Denenmisi denemek iyi sonuc vermiyor
pismanligini gormek hala onunla ilgili bir beklentide olmak demek. Bence bu bi savassa ve biz kazanmak istiyorsak onunla ilgili her seyi tum dusunceleri silmek gerek kalpten beyinden
Her sabah ben de kötü uyaniyorum.
Ama ilk gunler kadar degil. Gecicek galiba zamanla
canım yüce rabbim yrdımcımız olsun ama pişman olduklarını da görelim.çok isterim evleneyim gelinliğimi giyeyim çocuklarım olsun bu da bir şekilde görsün kafasına vursun çok isterim inan

Canim Olur ilk zamanlar mutlaka. Ama bir gün gelir aklına bile gelmez. O günün geleceğine inan, geçeceğine inan. Pişman olur büyük ihtimal ama sen pişman olmasını bekleme. Ne güzel daha iyi gördüm seni. Roman da yaz, böyle hobilerinin olması çok güzel, onlara yonel.
pişman olur mu diyorsun mutlaka canım senin kadar iyiisni bulabileceğimi düşünmüyorum demöişti.

canım yüce rabbim yrdımcımız olsun ama pişman olduklarını da görelim.çok isterim evleneyim gelinliğimi giyeyim çocuklarım olsun bu da bir şekilde görsün kafasına vursun çok isterim inan

Bunlar oldugunda emin ol gorur zaten.
Ben de istiyorum. Ama bunu isterken sinsi bi korku da beni durtuyo. Stalklamamaya calisiyorum. Hadi aylar sonra bir anda baktin. Ve gordun ki o hayatini coktan duzene koymus bulmus birini. Ama sende pisman olsun diye yanan bi kor var. Nolcak o zaman. Ne hissedecegini tahmin edebiliyo musun. O yuzden beklentide olmak yanlis galiba.
Acinin aynisini hissediyorum. Yine de insan bunu istemekten kendini alamiyo. Ama bu da olabilir

Evet yüzde 90 olur. Ama eğer sen aramaya devam edersen olmaz. Bir an önce bırak aramayı. Ki aramıyorum dedin ama sakın vazgeçme bundan .aradığın sürece asla pişman olmaz
canım zaten her yerden engelliyim istesem de ulaşamam.

Zamanında, bir önce ki ayrılıklarınızda olmadımı? Oldu. Bitti yani. Olmaz daha. Kandırma kendini. Aynı benimde bir zMan yaşadığım gibi. Olmaz, dönmez. Görüceksin. Çünkü biliyorum. Çünkü tamamen aynıydık seninle yalvaran taraf ben, her defasında sacma sebepşe ayrılan hakaret eden o. Bir zaman sonra bittiğinde dönmezler.

Back
X