• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle donmez dediginiz biri dondu mu?

Hekes döner. Beklemesseniz döner. Mutlu olursanız döner. Birinin dönmesinin yolu onu hiç aramamaktır. Ben ne kaybettim derse döner. İnsanların yaptığı en büyük hata ayrılmak isteyen sevgiliye yalvarmaktır. Ayrılan zaten karşı tarafın onu sevdiğini bilir, herşeye rağmen ayrılır. Ayrılığı kafasına koyan insan ikna edilemez. Kendisi özlemeli, pişman olmalıdır. Siz dönmesini beklerseniz mutlu olamazsınız. O da asla ben ne kaybettim demez. Çünkü gördüğü tek şey acınası bir kadın olur. Ayaklarınız yere bassın, yüzünüz gülsün. Özgüveninizin kırılacağı bir şey yok ortada. Ayrılmak da sevgili olmak kadar doğaldır. Bunu sakın unutmayın.

Zaman çok kutsal... Sevindim sizin adınıza en zındn içüniz soğumuştur. Kaç ay sonra dönmüştü bu kişi?
Hem içim sogudu hem de iyi ki dönmüş ki aradaki son bağı da koparma şansı vermis bana. Çünkü ayrılık zor bir süreç, bu sureci kabullenmek daha zor arada bağ hala devam ediyor cogunlukla.
Iki kez döndü arkadas. 1 sene aralıklarla. Ikincisinden sonra hic iletisim kurmadım cunku dönüşü olmaksızın bitti.

İçine su serpiyim diye yazıyorum sırf. Dünyada tek ikimiz kalsak sana asla dönmeyeceğim diyen kişiyle 3 senedir evliyiz
Dönüyorlar bu lafın üstünden 1 sene sonrs evlendik önemli olan o döndğünde senin ne istediğin olacak emin ol.

Her sey bitti mumkun degil bu adam donmez dediginiz biri dondu mu?hic merak etmis mi sizi ayrilik doneminde?merak ediyorlar mi?yeniden baslamak icin degil sadece pismanligini gormek icin soruyorum.gururum onurum ozguvenim bitti.bunlari bir nebze de olsa kurtarmak icin.onu reddetmek icin.
At gibi giden elbet bir gün it gibi döner 🤦🏼‍♀️

Hem içim sogudu hem de iyi ki dönmüş ki aradaki son bağı da koparma şansı vermis bana. Çünkü ayrılık zor bir süreç, bu sureci kabullenmek daha zor arada bağ hala devam ediyor cogunlukla.
Iki kez döndü arkadas. 1 sene aralıklarla. Ikincisinden sonra hic iletisim kurmadım cunku dönüşü olmaksızın bitti.
dönmeeden önce hüç iletişime geçiyor muydu sizinle yoksa aniden mi döndü bir mesjla

bu sorunun net bir cevabı yok ki, tamamen kişiye bağlı. bu adam dönmez dersin koşa koşa döner, o bana döner ya dersin umurunda olmaz dönmez. ilişkiye bağlı. laçkalaşmıştır ve ya istemiyordur dönmez. karşındakine bağlı. sevmiyordur dönmez. seviyordur her olumsuzluğa rağmen döner.. vs vs.
zaten herkes dönüyor olsa, hepimiz ilk sevgili olduğumuz kişiyle hala birlikte olurduk.

dönmeeden önce hüç iletişime geçiyor muydu sizinle yoksa aniden mi döndü bir mesjla
Yok hic konuşmadık. Aniden yazdi. Cevap vermedim bir daha yazdi. Sonra cevap verdim, bu hata mesela. 1 seneden sonra ne ayni kaliyor ki ayrilik acısı hala gecmese de hisler coktan degismis oluyor. Yazdı çünkü yüzsüzlük, alışkanlık, boşluk:)

Back
X