- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
- Konu Sahibi istiklalll
İnşallah olur .Allah herkese hayırlısını versin .birbirimize dua edelim belki birimizin duası kabul olur.bende istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olur .Allah herkese hayırlısını versin .birbirimize dua edelim belki birimizin duası kabul olur.bende istiyorum
Inşallah seninde çok güzel bi evliliğin ve meyveleri yavruların olur ama nekadar dua edersen et hep hayırlosını dile bak göt sonu çok güzel oluyo inşallah hayırlısıyla evkatta verse tammamdırYaş 28
Adaylar illa ki oluyor ama nasip meselesi bu işler. Yaşın çok küçük senin 21 yaşındasın düşünme bu konuları . Bi bakmişsin oluvermiş . İnşallah hayırlısıyla evlatların olur.bir şekilde imtihan edileceğiz hiçbirşey dört dörtlük değil maalesef.
Inşallah seninde çok güzel bi evliliğin ve meyveleri yavruların olur ama nekadar dua edersen et hep hayırlosını dile bak göt sonu çok güzel oluyo inşallah hayırlısıyla evkatta verse tammamdır
Amin inşallahKeşke benim de olsaaa (büt zamanı koca hayalleri)![]()
Amin:) bence bu tarz konu açanlar kkya eninde sonunda hayallerine kavuşuyor böyle de bir batıl inancım var :)) ama gerçekten kimi görsem buraya yazan bakıyorum bi yıla her şey değişmiş:) böyle de bir enerjisi varevli ve mutlu çiftleri görünce imreniyorum. Keşke benimde mutlu bi evliliğim olsa diyorum. Benim işyerinde bi arkadaş eşini ilk defa gördüm hanım hanımcık bi kız ve eşi onun gözünün içine bakıyor . Kendi arkadaş ortamında eşi sıkılmasın diye sürekli onunla ilgileniyor.Allah mutluluğunu daim etsin.tez vakitte bana da hayırlı bir eş nasip etsin
Not: bu duam kabul olursa buraya tekrar aynı konu üzerinden yazacağım![]()
Ağzın bal yesin inşallahAmin:) bence bu tarz konu açanlar kkya eninde sonunda hayallerine kavuşuyor böyle de bir batıl inancım var :)) ama gerçekten kimi görsem buraya yazan bakıyorum bi yıla her şey değişmiş:) böyle de bir enerjisi var![]()
İsteyene de evlatAllah'ım bekara koca,işsize iş, aş'sıza aş, dişsize diş, züğürt'e para nasip etsin (böyle bir mesaj vardı yani buna benzer)![]()
Yaş 28
Adaylar illa ki oluyor ama nasip meselesi bu işler. Yaşın çok küçük senin 21 yaşındasın düşünme bu konuları . Bi bakmişsin oluvermiş . İnşallah hayırlısıyla evlatların olur.bir şekilde imtihan edileceğiz hiçbirşey dört dörtlük değil maalesef.
Aman evleneceğin kişiyi ölç tart eksileri artılarından çok olmasın kesinlikle kendinden taviz verme seni olduğu gibi kabul etsin fedakarlığın yeri zamanı vardır her zaman fedakarlık yapma ailesini sev ama mesafe koy kız kardeşi olursa hele hele onunla saygı çerçevesini kur mutlaka inceden çizgi yap onlarla arana tabi daha böle bişi yokmuş ama olursa bunlara dikkat etevli ve mutlu çiftleri görünce imreniyorum. Keşke benimde mutlu bi evliliğim olsa diyorum. Benim işyerinde bi arkadaş eşini ilk defa gördüm hanım hanımcık bi kız ve eşi onun gözünün içine bakıyor . Kendi arkadaş ortamında eşi sıkılmasın diye sürekli onunla ilgileniyor.Allah mutluluğunu daim etsin.tez vakitte bana da hayırlı bir eş nasip etsin
Not: bu duam kabul olursa buraya tekrar aynı konu üzerinden yazacağım![]()
Nedenkiici bizi disi seni yakiyor anlasilan
Sapsık,ben seni yazılarından tanıyor ve seviyorumBende artik hayirli kisiyi bekliyorum dort gozle. Gelir en dogru zamanda insallah, Allah bilir o dogru vakti..
Her evlilik hayirlara vesile olur, mutluluk ve huzur getirir insallah.
" bekledigime degdi" diyebilicrginiz evlilikler nasip etsin Rabbim isteyene.