- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Tamamini okumamistim.uzuldum birini severken baskasiyla evlenilmezki.Konuyu anlatmistim okuyamadiniz galiba Ailem onu redediyor.gelen taliplerimi degerlendiriyor.o da beni kaybetmekten korktu isim koymak istedi.Ailem evlenme vaktin geldi dusun diyorlar.Bende baskasiyla dusunecegime sevdigimle dudunurum dedim.kurssgimda kaldi
Haklisiniz.Sabirr..Dua.. kuvvet..çaba... olmaliNe kadar hesap yaparsak yapalım hesapta değil nasipte olan gelir başımıza demisler. Bence bekle. Kismetindeyse eger bulur seni. Beklemek kolay değil biliyorum ama..
Evet isi gucu var. lüks bir yaşam sunamicak ama olsun benim gozum lukslukte degil el ele verir toparlaniriz .basimizi sokacak yuvamiz, huzurumuz, sevgimiz olsun yeter.Tamamini okumamistim.uzuldum birini severken baskasiyla evlenilmezki.
Adamin isi gucu varmi aileni karsina alip evlensen evin sorumlulygunu alabilirmi
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin darisi bizim basimiza.İnsallah caba göstericegim.Rabbim bizimde yüzümüze güler insallah.. O dilerse olur.Ben şuan konuştuğum kişiyle 6 senedir konusuyorum annem hiç bi zaman istemedi çok olaylar yaşadım çok tartışmalar oldu . Şuan annem artık kabullendi . Biraz çaba goster nolur. Umarim mutluluğu yakalicaksin sende.
Ask herzman cikmaz karsina birakma ondan eminsen.bi sure surumcemede kalin sende calis para biriktir ailenin ginlu olucak bi sure aonraEvet isi gucu var. lüks bir yaşam sunamicak ama olsun benim gozum lukslukte degil el ele verir toparlaniriz .basimizi sokacak yuvamiz, huzurumuz, sevgimiz olsun yeter.
Insallah..Biliyorum aşk ve yaninda dürüstlük. Bunlar kolay bulunmuyor, bulmusken kaybetmem insAllah dua edin..Ask herzman cikmaz karsina birakma ondan eminsen.bi sure surumcemede kalin sende calis para biriktir ailenin ginlu olucak bi sure aonra
Allah razi olsun..Evet yeni yazmistim okuyamadiniz galiba.Ailem basgöz etmrk istiyor.Daha unutamadan.Allah kavustursun da 4 aylik iliski çok yeniymis
Onlar icin engel yok gelip isterler.Benim gibi birini gökte ararken yerde buldular.ailesi bu yaz dugunu yspalim bile demisti.Ama sen caba gösterirken karşı taraf da gösterecek sabirli olucak tek taraflı inan olmuyor
İki seçeneğin var ya kalbine gömeceksin, yada sevdiğin için savaşacaksın baxı şeyleri göze alıcaksın.
Ben savaştım, yeri geldi ailemle tartıştım, evlenceğim insanı seçmek benim hakkımdı.
9 ay ayrı kaldık, iletişimimiz kopmadı ama.. ailemi sonunda ikba ettim.
Etmeseydim yine sevdiğimle giderdim, ailemn bu konuda hayatımı ilgilendiren bu konuda hayır demesini kabullenemezdim ben.
Kararlı oldum, ailemi ikna ettim ki seninki gibi istemiyorlardı.
Şimdi evliyim 1.5 senelik, kızımda var çok mutluyum.
Her gün eşimle şükrediyorum z
Yasim 24 sevdigimle bunlari konusmustuk bekleyecem demisti.isim konulsun beklerim ailem dikistirir ama sen hayatima gir diye onlati oyalsrim demisti.o da 28 yasindaAnladim canım ama hani olur ya annenler bekleyin der karşı taraf beklemek istemez . Böyle engellere karşı tek başına zor olur. Ben tek başıma değildim değilken bile çok ağır geldi. Yasin kaçtı bu arada
Evlendirmez tabi.seninde istedigin biriyle evlenirsin görucu usulu bizim cevremizden diyorlar.Kötü dusunme ailen seni istemedigin biriyle zorla evlendirmez dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?