keşke bir mucize olsada yine birbirimizin olsak:((Ne yapiyim???

Tamamini okumamistim.uzuldum birini severken baskasiyla evlenilmezki.
Adamin isi gucu varmi aileni karsina alip evlensen evin sorumlulygunu alabilirmi

Ben şuan konuştuğum kişiyle 6 senedir konusuyorum annem hiç bi zaman istemedi çok olaylar yaşadım çok tartışmalar oldu . Şuan annem artık kabullendi . Biraz çaba goster nolur. Umarim mutluluğu yakalicaksin sende.

Tamamini okumamistim.uzuldum birini severken baskasiyla evlenilmezki.
Adamin isi gucu varmi aileni karsina alip evlensen evin sorumlulygunu alabilirmi
Evet isi gucu var. lüks bir yaşam sunamicak ama olsun benim gozum lukslukte degil el ele verir toparlaniriz .basimizi sokacak yuvamiz, huzurumuz, sevgimiz olsun yeter.

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin darisi bizim basimiza.İnsallah caba göstericegim.Rabbim bizimde yüzümüze güler insallah.. O dilerse olur.

Evet isi gucu var. lüks bir yaşam sunamicak ama olsun benim gozum lukslukte degil el ele verir toparlaniriz .basimizi sokacak yuvamiz, huzurumuz, sevgimiz olsun yeter.
Ask herzman cikmaz karsina birakma ondan eminsen.bi sure surumcemede kalin sende calis para biriktir ailenin ginlu olucak bi sure aonra

İki seçeneğin var ya kalbine gömeceksin, yada sevdiğin için savaşacaksın baxı şeyleri göze alıcaksın.
Ben savaştım, yeri geldi ailemle tartıştım, evlenceğim insanı seçmek benim hakkımdı.
9 ay ayrı kaldık, iletişimimiz kopmadı ama.. ailemi sonunda ikba ettim.
Etmeseydim yine sevdiğimle giderdim, ailemn bu konuda hayatımı ilgilendiren bu konuda hayır demesini kabullenemezdim ben.
Kararlı oldum, ailemi ikna ettim ki seninki gibi istemiyorlardı.
Şimdi evliyim 1.5 senelik, kızımda var çok mutluyum.
Her gün eşimle şükrediyorum z

Anladim canım ama hani olur ya annenler bekleyin der karşı taraf beklemek istemez . Böyle engellere karşı tek başına zor olur. Ben tek başıma değildim değilken bile çok ağır geldi. Yasin kaçtı bu arada

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.Darisi başimiza insallah.

Çabalicam tum gucumle eger basaramazsam acimi yüreğime gömecegim.
Peki ya unutamadan baskasiyla evlenirsem...Rabbim sen guç kuvvet verr

Yasim 24 sevdigimle bunlari konusmustuk bekleyecem demisti.isim konulsun beklerim ailem dikistirir ama sen hayatima gir diye onlati oyalsrim demisti.o da 28 yasinda

Ben açıkçası biraz acımasız konuşacağım. Öncelikle eski konularınıza baktım, sürekli aynı konuyla ilgili başlık açmışsınız. Bu bana itici geldi.
Bir de ben ilişkinizde sevginizin tek taraflı olduğunu düşünüyorum. En azından sizin daha fazla sevdiğinizi düşünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...vgilisini-sanal-alemde-isleten-var-mi.921790/ böyle bir konu açmışsınız mesela. Bu olayı nasıl çözümlediniz? Bu konuda sevgiliniz pat diye gözümden düştü açıkçası.
Bir de sevgilinizin ayrılmamak için uğraşmaması biraz tuhaf geldi. Bizim de aynı sizin meselenize benzer şekilde bir ayrılığımız olmuştu(eski konularımda görebilirsiniz). Ben kesinlikle ayrılmıştım babam istemediği için, ama sevgilim(şu anki eşim) asla bırakmam demişti ve öyle de yaptı. Ben arama mesaj atma dedim, o her gün mail attı. Ayrı şehirlerdeydik, şehrime geldi, hayatını burada yeniden kurdu. Bir şekilde irtibatı kesmedi benimle. Babamı ikna etmek için elinden geleni yaptı ve etti de.
Ve hala derim, şu an evli isek eşimin fedakarlığı ve sabrı sayesindedir. İyi ki o zamanlar susup sineye çekmemiş ayrılığı. Ben sizin sevgilinizde de böyle bir çaba beklerdim. Mesele uzaklıksa gelsin şehrinize orada iş bulsun mesela. Yabancıysa da çıksın babanızın karşısına tanıtsın kendisini. Eminim bahsettiğiniz gibi biriyse zaten babanızın gözüne girecektir.
İkiniz de oturduğunuz yerden "kısmet" deyip kendiliğinden bir şeylerin olmasını beklerseniz ikinizin de bir kaç yıl içinde başka kişilerle olmanız kaçınılmaz son bence.

Zamaninda bende cok sevdim.
Onun ailesi biliyordu. Benim aileme acildik. Abim ablam annem kattiyen olmaz dediler. Sebep ailesiydi. Cok sorumsuz ve ogullarinin uzerinden gecinen bi aileydi.
Ben agladim sizladim. En sonunda annem " tm, razi degiliz ama tm, ama evlendgin gun bizi sil" dediler. Ben havalara uctum, sadece tm lafini duydum. Artik evlene bilicektik.
Tek kural 2 sene bekleyip, okulumu ilerletip oyle istemeye gelmeleriydi.
Bu sure zarfinda beni aldattigini duydum cok eskilerde. Bitti. " keske ailemin karsisina durmasaydim boyle biridi icin" dedim.
Su an 2 bcuk sene gecti bitmesinin ardindan. Ve ben sukur diyorum. Iyikide beni aldatmis diyorum. Aileme karsi geldigime hala pismanim, ama bazi seyleri yasamam gerekiyormusku yasamisim. Ailesi o kdr garip bi aileki. Sevdigim erkegin babasi bana ufaktan yavsiyordu biliyomusun? Hadi be dedigini duyar gibiyim. Inanmak istemez insan. Bende kabullenmedim basta. Ama zaman gecti, hersey duruldu, ve ben o zmnlar pembe gozluk takmadigima eminim sanirken oysaki cift katli pembe gozlugumu takmisim ben. Simdi farkediyorum.
Ic sesini yaziya dok.
Hic bi acaba mevsusu yokmu sende? Ilerisi icin endise edebilicegin bisey?
Ornegin ben guvenmiyordum bazi eski yasananlardan snra, ama yinede ailemin karsisina ciktim. Tereddutluyken. Sevdgim erkek baski yapti hadi hadi diye. Benim dusunme zamanim olmadi. Dusunsemde hersey super gorunuyordu gozumde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…