Keşke bronz tenli olsaydım !

Zenci olsaydın bu seferde keşke beyaz olsaydım diye hayıflanacaktın..Konuyla başlığın çok alakasız.

Ötekileştirmek gibi ..

Haklısın ama amacım esprili bir şekilde yaşadığım duruma isyandır yani sonuçta beyaz olunca çektiğimiz sıkıntılar oluyor. Şansım olsaydı anamdan erkek doğardım gibi bir söz yani normalde erkek olmayı istemeyiz dimi ?=)... umarım açıklayabilmişimdir

öğlen sıcağında yatarsan güneşe kavrulursun .sabah saatlerinde yada öğleden sonra yat ki yavaş yavaş bronzlaş .beyazlık yakışıyorsa yanmak için kasma herkes bronz olucak diye birşey yok .

öğlen sıcağında yatarsan güneşe kavrulursun .sabah saatlerinde yada öğleden sonra yat ki yavaş yavaş bronzlaş .beyazlık yakışıyorsa yanmak için kasma herkes bronz olucak diye birşey yok .

Yok tatlım o yanmamak için öğlen sıcağında girmiş havuza :)))

Kullandıgın güneş kreminin markası nedir? Muhtemenen suya dayanıklı degilmiş ki yanmışsın. Genelde suda yanılmayacağının bilincinde herkes ama işte öyle değil. Yüzünün, gözlerinin altının yanma sebebi de bu bence. Madem hiç yanmak istemiyorsun, kollarında ki ton farkına bile tahammül edemediğin için ceket giyiyorsun, o halde nacizane önerim suya dayanalıklı bir krem 50+ ve yine 50+ yüz kremi. Dışarıya çıkarken de şu iz yapmayan yine 50 faktörlük nemlendirici yüz kremlerini kullanabilirsin en azından şikayetçi olduğun parlaklığı yada terletmeyi yapmaz.

Güneş lekeleri, yada kollarında ki boyunda ki veya yüzünde ki ton farkları içinde karbonat, limon suyu ve yogurt karışımını sık uygulayıp biraz rengini açabilirsin, keza aynı şekilde yine bu ton farklarını önlemek icin sabunlar satılıyor bunu da deneyebilirsin.

Canım güneş kremim Coppertone Forteplus 50+ , suya dayanıklı olduğunu biliyorum. Önerdiğin formülü deneyeceğim çok teşekkürler :)

arkadaşlar gerekn önerilerde bulunmuşlar gerçeği biraz geç olmuş öneri almak için ama zararın neresinden dönsen kardır: )

Demek istediğini çok net anladım.
Bazen yazılan derde yorum yerine kişisel tartışmalara giriliyor ona bende karşıyım.
Ama yaptığın eleştirinin yeri bu konu değil bence..
Ben dikkatli okuyan birisiyim ve insan psikolojisine ilgim ve merakım olduğundan daha iyi anlayabilirim.
Ordaki kilit kelime çok yakıştığını söylerler :)))
Herkes her konuyu tabiki açabilir ama okuyunca ilkokula giden yiğenimin günlüğü gibi geldi
Öteki arkadaşlarım yanmadı ben yandım ühüüü yazsa tam olacakmış.
Yüzlerce kişinin okuyup yorum yazdığı sayfayada bu kadar basit ve gereksiz konularada biz karşıyız.

İnsan psikolojisi böyle bir şey işte, ben böyle kötü bir şekilde yanınca cildim sızlayınca ve üstüne üstlük başıma güneş geçince (dünden beri başımın ağrısından duramıyorum) psikolojim bozuluyor :) ... Şu anki psikolojimle bu sorun bana basit görünmediği için buraya yazmış bulundum benim gibi düşünenler aynı sorunu yaşamış olanlar vardır diye düşündüm sadece.

Demek istediğini çok net anladım.
Bazen yazılan derde yorum yerine kişisel tartışmalara giriliyor ona bende karşıyım.
Ama yaptığın eleştirinin yeri bu konu değil bence..
Ben dikkatli okuyan birisiyim ve insan psikolojisine ilgim ve merakım olduğundan daha iyi anlayabilirim.
Ordaki kilit kelime çok yakıştığını söylerler :)))
Herkes her konuyu tabiki açabilir ama okuyunca ilkokula giden yiğenimin günlüğü gibi geldi
Öteki arkadaşlarım yanmadı ben yandım ühüüü yazsa tam olacakmış.
Yüzlerce kişinin okuyup yorum yazdığı sayfayada bu kadar basit ve gereksiz konularada biz karşıyız.

Elestiri yapmadım sadece sızın elestırınıze yorum yazdım ben..

Mutlaka, dogru olabilir tabı
bu konular sızı rahatsız edebilir karsı cıkabilirsiniz evet ama KK Yönetimi buna karsı cıkmıyor.

Benımde rahatsız oldugum seyle oluyor goruyorum okuyorum ama kımseyi kırıcak yorumlar yapmıyor.En fazla cevap vermeden cıkıyorum sayfadan .Cok rastlladım bu dedıgım olaylara o yuzden yazmak ıstedım sıze ...

Michael Jackson beyazlamaya çalışıp dururdu

Beyaz olanda keşke zenci olsaydım der

Allah'ım akıl fikir versin diyorum ben :9: Elim ayağım tutuyor diye şükür eden yok..

Bu konulardan bay geldi artık :19:

Hemen hemen her gün şükrederim elim ayağım tuttuğu için, ama işte anlatamıyorum sanırsam o kadar emek verdim beyazlığımı korumak için bir günlük eğlence nedeniye emeğim boşa gitti resmen artık isyan ettim her yerim acıyor valla gece uyuyamadım :(... yoksa halimden daima memnunumdur :)

Elestiri yapmadım sadece sızın elestırınıze yorum yazdım ben..

Mutlaka, dogru olabilir tabı
bu konular sızı rahatsız edebilir karsı cıkabilirsiniz evet ama KK Yönetimi buna karsı cıkmıyor.

Benımde rahatsız oldugum seyle oluyor goruyorum okuyorum ama kımseyi kırıcak yorumlar yapmıyor.En fazla cevap vermeden cıkıyorum sayfadan .Cok rastlladım bu dedıgım olaylara o yuzden yazmak ıstedım sıze ...

Kırıcı ya da inciti yazdğımı düşünmüyorum
Ki yazmış olsam bile konu sahibi buna cevap verebilir diye düşünüyorum.
Konu sahibi adına onun düşüncelerini neden siz temsil etme çabası içindesiniz..

ben kimsenin temsilciliğini yapmıyorum . konu sahibini tanımıyorum zaten

sadece anlatmak istedigim sey , kk de sızın yaklasımızı cok görüyorum.

basında da yazmıstım zaten.bunu anlatmak ıstedım .size denk geldi yoksa dedıgım gıbı kımseyı temsıl etmıyorum.

Hametan kullanmanizi tavsiye ederim gunes yaniklarina oldukca etkilidir iyilesme surecini kisaltir hemde yanigin acisini alir.

sariyildiz beni savunmuyor sadece bu tutumunuza bir yorum getirmiş, bu kadar büyütülecek bir durum yok burada ayrıca eleştiri tarzınız da kırıcı diğer konularda da benzeri mesajlara rastladım ve buradaki amaç gerçekten içimizi döküp rahatlatmak. Fakat bu şekilde cevaplar alınca insan ister istemez daha çok stres oluyor, evet çok büyük dertler bir sürü sorunlar var bu hayatta bu geçici ve küçük bir şey ama bu tarz durumları kafamızda büyüttüğümüz vakitler de olabiliyor. Ayrıca ben buraya kendimi rahatlatmakla birlikte ne yapmam gerektiği konusunda tavsiye de alabilmek için yazdım ki gerçekten faydalı cevaplar da aldım. sariyildiz ' i tanımıyorum beni savunmadığını da biliyorum kendi düşünceleri paylaşmış sadece onu da eleştirmeye kalkmışınız hemen kimse kimseyi temsil etmiyor. Madem konudan, içerikten rahatsız oldunuz bence de başka yerlere bakın ille de cevap vermek zorunda değilsiniz.

ben de senin gibi felaket yanan biriyim
sana tavsiyem öncelikle yüzüne güneş kremi sürme, 50 + faktör pudralar da var onlardan kullan, yüzün vıcık vıcık olmaz terlemezsin.
deniz ya da havuza girerken de muhakkak geniş kenarlı havalı bir şapka tak , bir de suya dayanıklı ürünle kullan mesela 30 faktör yağ kullan, eskiden yoktu ama artık var. Yağ vücuttan hemen çıkmıyor denizde, kremler maalesef siliniyor suya girince

ben de senin gibi felaket yanan biriyim
sana tavsiyem öncelikle yüzüne güneş kremi sürme, 50 + faktör pudralar da var onlardan kullan, yüzün vıcık vıcık olmaz terlemezsin.
deniz ya da havuza girerken de muhakkak geniş kenarlı havalı bir şapka tak , bir de suya dayanıklı ürünle kullan mesela 30 faktör yağ kullan, eskiden yoktu ama artık var. Yağ vücuttan hemen çıkmıyor denizde, kremler maalesef siliniyor suya girince

evet haklısın öyle yapmam gerek özellikle şapka kesinlikle takmam lazım çok çabuk güneş çarpıyor bana eskiden burnum kanardı şimdi başım ağrıyor :/ .... çok teşekkür ederim :54:

Back
X