Keşke bugün hiç dogmasaydim...

Oğlumun da doğumgünü bugün.az önce kutladik.tsekkurler.

Bende ilk duruşmayı bekliyorum ve kimse için bu kadar uzulmeye değmez cnm.Neden kendini kahretmissin.Birak o uzulsun.

Oglunuza hayirli uzun omurler ak bahtlar versin ins :) Onun ne üzülmesini nede düşünmesini beklemiyorum :( kendimede acima degil sadece emeklerim hayallerim anılarım bunlar benim için önemliyken neyden ne oldu ... oğlum olmasa yasayamazdim onunla mutluyim ailem iyiki varlar ama bi yerden sonra anlamiyorlar beni annem garic ... onu da uzmemek icin belli etmiyorum o kadar acının içinde , acı derkende henüz çok taze hersey acim bundandir ... Elbette zaman geçtikçe daha da iyi olmalıyım olacagimda

Kim bilir kac yil once dogarken yaninda miydi?
Hayir. E o zaman bu dogum gununde yaninda yoksa bu cok da buyuk problem degil.

Bugun dogumunla öldürdüğün adami unutup, gelecek senelerde seni hakkeden biri ile dogman dilegi ile...

Bugunde oyle birsey yapti ise, dusunmene bile layık degilmis demekki...

Oglunuza hayirli uzun omurler ak bahtlar versin ins :) Onun ne üzülmesini nede düşünmesini beklemiyorum :KK43: kendimede acima degil sadece emeklerim hayallerim anılarım bunlar benim için önemliyken neyden ne oldu ... oğlum olmasa yasayamazdim onunla mutluyim ailem iyiki varlar ama bi yerden sonra anlamiyorlar beni annem garic ... onu da uzmemek icin belli etmiyorum o kadar acının içinde , acı derkende henüz çok taze hersey acim bundandir ... Elbette zaman geçtikçe daha da iyi olmalıyım olacagimda
İyi dileklerin için teşekkür ederiz .İnşallah herşey senin ve oğlusun için çok güzel olur.Kisa bi zaman sonra asacaksin ben inaniyorum .unutma hayat güzel ve Allahın izniyle önümüzde mutlu uzun yıllar var.kendine sürekli güzel şeylerle telkinde bulunmani tavsiye ederim.

Bugun dogumunla öldürdüğün adami unutup, gelecek senelerde seni hakkeden biri ile dogman dilegi ile...

Bugunde oyle birsey yapti ise, dusunmene bile layık degilmis demekki...

Aynen .. ama oglumun tırnağıni bile haketmeyen bi babasi var adi ve aciz, benim değil ama biricik oglumun gününde yanında olmayacak kendimi evladimin yerine koymak istemiyorum her ne kadar kötü de olsa malesef baba (!)

Aynen .. ama oglumun tırnağıni bile haketmeyen bi babasi var adi ve aciz, benim değil ama biricik oglumun gününde yanında olmayacak kendimi evladimin yerine koymak istemiyorum her ne kadar kötü de olsa malesef baba (!)
Maalesef. Kotu insanlarin ceremedini cocuklar cekiyor. Bizdede var oyle birtane baba kilikli seytan

of be ablacım nasıl üzüldüm bir bilsen.. sakın öyle dşünme iyiki doğmuşsun iyiki varsın bak olmasaydın evladın olurmuydu inan bana bende senin gibiyim tabiki senin gibi hayatı yaşamadım ama çok olumsuz bir insanım,lütfen kendine bir iylik yap o şahıs naasıl geçmişi unutmuşsa sende unut tamam bayanlar bu kadar çabuk aklından çıkaramaz ama sonundada çok mutlu olurlar bu seferde erkekler çok affedersiniz köpek gibi pişman olurlar daha gençsiniz önünüzdede engeller yoksa yavaş yavaş evlilik düşünün bence hem belki daha fazla seversin yep yeni bir hayatın olur.. ne olursunuz bu kadar kırmayın üzmeyin kendinizi tekrar İYİKİ DOĞMUŞSUNUZ.. değerinizi bilmeyenler utansın

Seneye de asıl aşkınız çocuğunuz olacak bu destanlari ve şiirleri onun için yazacaksınız.

Ben den size gelsin. .....Ben Sensiz geçen günlerime yanarken belki de sen bensizlige sevineceksin. Ama şunu bil ki bitanem birgün sende seveceksin.

Iyki dogdun bundan sonra hep mutlu olursun insallah
Ogluşununda hayırlı nice yaşları olsun insallah...

Back
X