keşke demeden önce

Hannaz

Nirvana
Pro Üye
29 Aralık 2015
8.774
260.619
598
Hayatta illaki hepimizin kaybettikleri olmuştur , bu kaybedişler için ben ......sebepten kaybettim dediğiniz nedir? Mesela ben hep inandığım için kaybettim , her ne kadar ailem "hep merhamet yüzünden bunları yaşıyorsun " desede. ......

İnanmak var olmaktır,bilirsin
İnandığımız şeyler için yaşayalım
Nice sabahlar,nice aydınlıklar
Gelecek nice günler için yaşayalım.
Demiş ümit Yaşar
İnanmadan da yaşayamaz ki insan

Bende merhametim yuzunden kaybediyormus gibi gorunurum ama kaybetmem aslinda. Cunku inandigim sey su; iyi niyetle, temiz kalple yapilan hicbirsey kayip degildir. Hayatta boyle iyi seylere tutunmaya ihtiyacimiz var yoksa kotu taraftan konusmaya bi baslarsak ne susariz nede hayati daha guzellestiririz. Olan psikolojimize, sagligimiza olur

Iyi niyetimden kaybettim. Hep basima dert oldu..

Ben kaybetmedım keske de demeyecegım bundan sonra. Hayatımda her seyı ıctenlıkle yaptım. Icten calıstım ıcten asık oldum. Her sey ıcın sonuna kadar emek verdım. İş, ask, arkadas... sonuna kadar yasımı da tuttum uzuldum de her sey ıcın. Benı kaybeden keske desın bıraz da bundan sonra.

Herkesi kendim gibi sandim. Dusundugunu soyleyen, arkadan is cevirmeyen. En cok bu yuzden kaybettim. Kalan kayiplarim fazla deger vermek ve fedakarlik yapmaktan oldu.

Yani eski bende boyleydi..

Simdi kimsenin zerre degeri yok.. Ne arkadas ne dost... Ne kadar kofte o kadar ekmek modundayim artik :)

Politik olamamaktan,
İyi niyetten,
Beni çıldırtmaya çalıştıklarında onlara istediklerini verdiğimden,
Fedakarligimdan
Baskalari icin kendimi unutusumdan kaybettim gibi görünse de kazandım ben bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…