- 1 Mart 2010
- 45.260
- 115.540
- 1.123
- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
kocaman bir hata giden gençlik hepsi bu olan gençliğimize oluyor..
duygusuz bir insan monoton bir hayat...
yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım hayatı erken tükettim..
tüm evlenenleri elimden gelse engellemek istiyorum..
Hiçde mutlu kimse yok etrafımda..
hepsi ahh vahhh..
Hiç demedim ben ya bunu..
Çok sevdim ama sevdiğimden daha da çok sevildim ben..
Olmadı,ayrılmak daha hayırlıydı ikimiz için..
Buna inandım hep..
Ama kocamla,evliliğimle ilgili bir defa bile "keşke" demedim..
Şu an bu satırları yazarken zaten çok duygusaldım şu anda aslında.. Düşünüyorum da kötü anlarım da geliyor aklıma iyi hatıralarım da..
O benim için en önemliydi ve hep öyle kalacak hayatımda..
Aşktan,sevdadan,hasretten daha da öte bişiy bu..
Tarif etmek zor..
Her ne olursa olsun...
NOT:Çok mu uzattım ne?
Kusura bakmayın,tam da depresif geceme denk geldi bu konu..
ya arkadaşklar ben bu konuyo beni eleştirin diye açmadım lütfen zaten canım yanıyor ben bi çözüm arayışı içindeyken kaldırıp bu tür şeyleri yazmak insanı dahada kırıyor
evet kocamı çok seviyorum ama yaşadığım şeylerden dolayıda keşke evlenmeseydim diyorum bundan doğal birşey varmı yineliyorum kocamı çok seviyorum
ha bu yazdığım tartışma konusuda bugün için deyil bugün ki olayın son patlak vermesiydi
yani barışıncada iyikide evlennmişim diye bi konu açmayı düşünmüyorum merak ettiysen söyliyim
yani gerek yok bu tür şeylere yani şimdi sizinki bi laf olsun da yazıyım olmuş kusura bakmayım ha siz dediniz diyede avatarımı değişmiycem çünkü hala kocamı çok seviyorum ikisi aynı şey deyil yani
ALLAH mutluluğunuzu bozmasında ben burda keşke evlenmeseydim diyen arkadaşları bekliyodum iyikileri deyil
yinede sonsuz mutluluklar arkadaşlar
yaaa bende bunu anlayamıyorum yanlış anlamayın tabiii saygı duyuyorum ama boşandığı halde u kadar iyi konuşulan bşr evliliği neden bitirirsiniz tabi hrkezin hayatı kendine amma evli olupta bu kadar sevemeyenler var aaayyy ne olur yanlış anlamayın yaniii anlatabildim umarım:44::44::44:Aynı duyguları yaşıyorum canım. Acı, tatlı herşeyi dibine kadar yaşayıp,
Yıllar sonra yollarımızı ayırdığımız halde hiç keşke demedim.
Hep iyi ki! oldu hissettiklerim.
İyi ki onu tanıdım, iyi ki onunla evlendim ve (yaşadıklarımızın kaçınılmaz sonucu) iyi ki boşandım.
galiba u bir şans işi bazı evliliklerin kaderi bu yada biz bua dönüştürüyoruz hareketlerimizleEvet keşke evlenmeseydim keşke...4 yıllık evliyiz artık mutluyuz diyemiyorum çünkü mutsuzuz..paylaştığımız hiç bir şey yok ortak yönümüz sadece kızımız onunla haşır neşir oluyoruz..daha öncede bir paylaşım açmıştım aldatıldığım ve ailesi ile ilgili problemlerimle ilgili.zaten aldatıldıktan sonra bu hallere geldik..güvenmiyorum ona karşı olan saygım bitti aynı evde 2 yabancı ben öyle görüyorum sosyal hayatta bitti dışarı sadece ihtiyaçlarımızı karşılamak için çıkıyoruz zaten akşam 10.30 da geliyor işten 1 gün izinli ne kadar paylaşım olabilir ki konuşmaya çalıştığımda ise hep kavgaya dönüşüyor karşılıklı oturup muhabbet dahi edemiyoruz ailece görüşebildiğimiz kapımızı çalıcak kimse yok kendi bekar arkadaşlarım var onlarla görüşüyorum boşanmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum nasıl baş ederim diye bu arada 4 aydırda hiç bir münasebetimiz yok 2009 yılında aldatıldığımı öğrendim o olaydan bu tarihe kadar belki 10 defa ilişkiye girmemişizdir o kadar diyim siz anlayın ne o istiyor ne ben bitmişiz yani arkadaşlar ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.
aaayyyy insan tartışınca sinirle aklından neler neler geçmiyo ki ama üzülme bu da geçer sağlam problemler olmasın ufak tfeek tartışmalar hep olurevet arkadaşlar içimizde bazı nedenlerden dolayı keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar mutlaka vardır gelin hep beraber bunların nedenlerini ve nasıl çözüm bulacağımızı birlikte tartışalım nedersiniz hadi yorumlarınızı bekliyorum
bu arada bende keşke evlenmeseydim diyenlerin arasındayım şuanda küçücük bi mesele yüzünden eşimle tartıştık ve canım çok sıkkın bana değer vermediğini anladım ve ne yapacağımı bilmiyorum
ilk yorum benden gelsin dedim hadi hep beraber paylaşıp bir çözüm yolu arayalım
Hiç demedim ben ya bunu..
Çok sevdim ama sevdiğimden daha da çok sevildim ben..
Olmadı,ayrılmak daha hayırlıydı ikimiz için..
Buna inandım hep..
Ama kocamla,evliliğimle ilgili bir defa bile "keşke" demedim..
Şu an bu satırları yazarken zaten çok duygusaldım şu anda aslında.. Düşünüyorum da kötü anlarım da geliyor aklıma iyi hatıralarım da..
O benim için en önemliydi ve hep öyle kalacak hayatımda..
Aşktan,sevdadan,hasretten daha da öte bişiy bu..
Tarif etmek zor..
Her ne olursa olsun...
NOT:Çok mu uzattım ne?
Kusura bakmayın,tam da depresif geceme denk geldi bu konu..
yaaa bende bunu anlayamıyorum yanlış anlamayın tabiii saygı duyuyorum ama boşandığı halde u kadar iyi konuşulan bşr evliliği neden bitirirsiniz tabi hrkezin hayatı kendine amma evli olupta bu kadar sevemeyenler var aaayyy ne olur yanlış anlamayın yaniii anlatabildim umarım:44::44::44:
Seni çok iyi anlıyorum tatlım. Lakin anlamak istediklerini ifade edebileceğimden emin değilim.
Sanırım her insanın sevdası farklı renkte, benimki kan kırmızıydı.
Ölesiye baş koymuş olmalıyız ki, bedenlerimiz ayrı yerlere savrulsa da, ruh ilişkimiz devam ediyor.
Birlikteyken özgür ruhlarımız, bedenlerimizin kalıba girmesine izin vermedi.
Geleneklere, dayatmalara, sınırlara baş kaldırıp uçuştuk.
Offff kafam karıştı canım. Boşandığım halde niçin böyle hissettiğimi sorgulamamışım hiç.
Sanırım somut olarak nikahımız feshedilmiş olsa da, soyut anlamda nikahlıyız.
İşte böyle birşey. Beden, ruh kaynaşmasını sağlayamamışız. :26:
Bencede evlilik çoooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzel. Benm eşim bir melekkkkkkk
yaaa bende bunu anlayamıyorum yanlış anlamayın tabiii saygı duyuyorum ama boşandığı halde u kadar iyi konuşulan bşr evliliği neden bitirirsiniz tabi hrkezin hayatı kendine amma evli olupta bu kadar sevemeyenler var aaayyy ne olur yanlış anlamayın yaniii anlatabildim umarım:44::44::44:
galiba u bir şans işi bazı evliliklerin kaderi bu yada biz bua dönüştürüyoruz hareketlerimizle
aaayyyy insan tartışınca sinirle aklından neler neler geçmiyo ki ama üzülme bu da geçer sağlam problemler olmasın ufak tfeek tartışmalar hep olur
ahanda bir tane daha :44::44::44:
bence cok guzel bi seydir evlilik, niye sogumus ki millet...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?