keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar gelin bizde burda toplanalım

kocaman bir hata giden gençlik hepsi bu olan gençliğimize oluyor..

duygusuz bir insan monoton bir hayat...

yaşanmaması gereken ne varsa yaşadım hayatı erken tükettim..

tüm evlenenleri elimden gelse engellemek istiyorum..

Hiçde mutlu kimse yok etrafımda..

hepsi ahh vahhh..

mutlu olan yok işte.. kimi mutsuzluğunu iyi makyajlıyor o kadar..

Aynı duyguları yaşıyorum canım. Acı, tatlı herşeyi dibine kadar yaşayıp,
Yıllar sonra yollarımızı ayırdığımız halde hiç keşke demedim.
Hep iyi ki! oldu hissettiklerim.
İyi ki onu tanıdım, iyi ki onunla evlendim ve (yaşadıklarımızın kaçınılmaz sonucu) iyi ki boşandım.

Bende bunu 2.haftadan itibaren çok sık düşünmeye başladım ailemi çok özlüyorum evlendiğim adam 6 senedir tanıdığım adam değil sanki onu seviyorum o da beni sevdiğini söylüyor demekki sevmek yetmiyo bazen şimdiki aklım olsa evlenmezdim sevgiliyken daha mutluydum

Arkadaşlar yazılarınızı okudum keşke evlenmeseydim demişsiniz de nedenlerini yazmamışsınız. İnanın sizi bu kadar evlilikten soğutan nedeni çok merak ettim paylaşırsanız sevinirim. Ben de 1 sene olcak evliliğimin ve iyiki evlenmişim diyorum. Çok memnunum. Evlilik çok güzel bişy

sevgi ne yazık ki pişman olmayı engellemiyor gerçekten.. ne kadar çok sevseniz de yürümeyebiliyor..

eşimi çokk seviyorum, ailesinden nefret ediyorum,
eğer onları tanıyabilseydim, her ne kadar ona aşık olsamda,aşkımı kalbime gömer evlenmezdim.
şimdi bebek yapmayı düşünüyorum, tek korkum çocuğumun onlardan birine kanı çekebilir olma ihtimali.
ya da türkiye şartlarında, babamın şartlarında uygun olsaydı hiç evlenmezdim, beraber yaşardım böylelikle ailesine karşı bir sorumluluğumda olmaz kafama göre takılırdım

keşkelerle yaşanmaz ben boşadım gitti şaka bir yana sağlıklı birevlilik değilse bitmesi en doğru olanı ,
bende severek evlendim 5 yıl sabrettim düzelmedi düzelmedi
şimdi çok mutlu ve huzurluyum yeniden doğdum
ufak kavgaları takmayın hemen ufak bir kavgada olacak
şeyler değil dedim ya..Rabbim herkese huzur mutluluk versin

ALLAH mutluluğunuzu bozmasında ben burda keşke evlenmeseydim diyen arkadaşları bekliyodum iyikileri deyil
yinede sonsuz mutluluklar arkadaşlar

Evet keşke evlenmeseydim keşke...4 yıllık evliyiz artık mutluyuz diyemiyorum çünkü mutsuzuz..paylaştığımız hiç bir şey yok ortak yönümüz sadece kızımız onunla haşır neşir oluyoruz..daha öncede bir paylaşım açmıştım aldatıldığım ve ailesi ile ilgili problemlerimle ilgili.zaten aldatıldıktan sonra bu hallere geldik..güvenmiyorum ona karşı olan saygım bitti aynı evde 2 yabancı ben öyle görüyorum sosyal hayatta bitti dışarı sadece ihtiyaçlarımızı karşılamak için çıkıyoruz zaten akşam 10.30 da geliyor işten 1 gün izinli ne kadar paylaşım olabilir ki konuşmaya çalıştığımda ise hep kavgaya dönüşüyor karşılıklı oturup muhabbet dahi edemiyoruz ailece görüşebildiğimiz kapımızı çalıcak kimse yok kendi bekar arkadaşlarım var onlarla görüşüyorum boşanmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum nasıl baş ederim diye bu arada 4 aydırda hiç bir münasebetimiz yok 2009 yılında aldatıldığımı öğrendim o olaydan bu tarihe kadar belki 10 defa ilişkiye girmemişizdir o kadar diyim siz anlayın ne o istiyor ne ben bitmişiz yani arkadaşlar ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

yaaa bende bunu anlayamıyorum yanlış anlamayın tabiii saygı duyuyorum ama boşandığı halde u kadar iyi konuşulan bşr evliliği neden bitirirsiniz tabi hrkezin hayatı kendine amma evli olupta bu kadar sevemeyenler var aaayyy ne olur yanlış anlamayın yaniii anlatabildim umarım:44::44::44:
galiba u bir şans işi bazı evliliklerin kaderi bu yada biz bua dönüştürüyoruz hareketlerimizle
aaayyyy insan tartışınca sinirle aklından neler neler geçmiyo ki ama üzülme bu da geçer sağlam problemler olmasın ufak tfeek tartışmalar hep olur

ahanda bir tane daha :44::44::44:

Seni çok iyi anlıyorum tatlım. Lakin anlamak istediklerini ifade edebileceğimden emin değilim.
Sanırım her insanın sevdası farklı renkte, benimki kan kırmızıydı.
Ölesiye baş koymuş olmalıyız ki, bedenlerimiz ayrı yerlere savrulsa da, ruh ilişkimiz devam ediyor.
Birlikteyken özgür ruhlarımız, bedenlerimizin kalıba girmesine izin vermedi.
Geleneklere, dayatmalara, sınırlara baş kaldırıp uçuştuk.
Offff kafam karıştı canım. Boşandığım halde niçin böyle hissettiğimi sorgulamamışım hiç.
Sanırım somut olarak nikahımız feshedilmiş olsa da, soyut anlamda nikahlıyız.
İşte böyle birşey. Beden, ruh kaynaşmasını sağlayamamışız. :26:

hımmmm gerçekten enteresan bir durummuş diyorum ya irbirini sevmeyip evli kalanlar bir yana birde böyle koyu bir aşkla da olsa evli kalamayanlarda var allahım hakkımızda hayırlısını versin bu mubarek günlerde dua edelim inşallah

3 yillik evliyim bu zaman kadar hic demedim ama dun dedim esimle tartisdim kalbimi cok kirdi .biliyorum duzlcek bisekilde unutcam gitcek yada bilincaltimda olcak hep gundemde olmicak yani.yani bunlariyazmam ne kadar dogru bilmiyrorum.ama genel dusuncem evlilik hic yapilmamasi gereken bir hata bence simdiki aklim olsa ne esimle nede baskasiyla kesinlikkle evlenmezdim oyle elle tuttulur bi sbeebi yok esim evine baglidir beni sever oglumuzla cok guzel ilgilenir kaba saba bir insanda degildir tartisirken seviyesini kaybetmez aldtama asagilama vs vs bi problemimizde yok saece sinirlenince cok kirici oluyo ve ozur dilemeyi bilmiyo kustumu 6 ay kuser haksiz oldugu halde kesinlikle gelip ozur yada ozuru gecdimm gelip konusmaya bile gelmez bunun artik boyle hosuna gittigini dusunuyorum gelip ozur dileyip gonlumu alana kadar kesinlikle konuysmicammmmmmm​

Evlilik tek başına verilmiş bir karar değildir ki...
Sonuçta eşimle evlenmeyi ben de istedim demek ki sevdim onu.
Boşanmaya karar verdiğimde sevgimizin evliliğimizi sürdürmeye yetmeyeceğini anladım.
Keşke sadece çok severek/sevilerek mutlu olabilsek di mi?
Kocam evet beni çok üzdü ve ben boşandım. Ama beni üzdü diye de sevgimizi inkar edemem. Dayak yemedim,küfür işitmedim,aldatılmadım yani şahsıma yönelik bir tersliği yoktu. Bizim hayat görüşlerimiz,aile kültürümüz farklıydı bunu bekarken de farketmiştim,tolere ederiz sandık,ama olmadı yapamadık!
Daha dün gece annemle de aynı konu açıldı,canım ister ben atarım tutarım ama hiç kimseye onun hakkında bir tek olumsuz yorum yaptırmam.

7 yıllık bir evlilikte öfkeyle ya da canım yandığında "keşke evlenmeseydim" dediğim çok oldu. ancak evlilik gerçekten bitme aşamasına geldiğinde bu kadar katı bakmıyorum olaya -- bu evlilikle kaybettiğim çok şey olmasına rağmen. "keşke bu kadar süründürmeseydim" diyorum sadece. biten bitmiştir, bunu doğru ayırt etmek lazım. evlilik ve boşanma konusu iki ucu keskin bir bıçak. alınan kararlar keyfi olamayacak ya da geçici duygu dalgalanmalarına bırakılamayacak kadar büyük ve sorumluluk gerektiriyor, ama gerçekten savaşmaya ve daha geçecek yıllara değecek bir şey kaldı mı geriye, bunu da çok iyi analiz edebilmek gerekiyor... yoksa hep pişmanlıklar. naçizane fikrim, iyi bir dinleyici olun - özellikle kendinizin çok iyi bir dinleyicisi olun bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…