keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar gelin bizde burda toplanalım

arkadaslar boşanmak bazen çözüm olabiliyor ama bazen daha da kötü olabilir...
özellikle cocuk varken...bende duyuyorum cocuk var bosanmıyorum diye ama sunu soyleyeyim,
demek ki bicak kemiğe dayanmamış henüz yoksa cocugunuz alır giderdiniz tabi sartlarınızında uygun olması önemli...
hiçbirsey kolay değil boşanmakta ama diğer arkadaş neden madem mutsuzsun hala devam ediyorsun derken kendi tarafınca haklı...
tabi içinde olan sizsiniz siz sartlarınızı daha iyi bilirsiniz...
ama bir kere soğukluk girdi mi düzelmiyor...mutluluklar her zaman

umarım bir çözüme varırsanız burcuefe ve herşey düzelir...bende boşandım ama çocuk yoktu...cocuk olmadıgı halde bile yıprandım...
yine diyorum yaşanmışlıklar cok önemli....
benim boşanma sebebi havadan sudandı o nedenle agır geldi bana...
ama cok onemli bir sebep olsaydı sartlarımı uygun hale getirir ve çocugumu alıp giderdim,sizde yıpranmayın lutfen...

keşke evlenmeseydim çünkü.eşimin bu kadar anacı annesinin bu kadar paragöz bir insan olup hayatımıza karışcağını ve eşiminde onu bu kadar dinliyeciğini bilmiordum zaten artık boşanıyoz ama yinede dünyalar tatlısı kızım var oyüzden üzgün değilim

keşke evlenmeseydim çünkü.eşimin bu kadar anacı annesinin bu kadar paragöz bir insan olup hayatımıza karışcağını ve eşiminde onu bu kadar dinliyeciğini bilmiordum zaten artık boşanıyoz ama yinede dünyalar tatlısı kızım var oyüzden üzgün değilim

siz kendinizi düşünmüşsünüz sırf kendi mutluluğunuz için baba oğulu ayırmışsınız.ben yanlış buluyorum.çocuklar boşanan anne babalarını söylemekten herzaman utanır

katılıyorum...
benım annem babam da ayrı hep annemı sucladım cunkıu oradan bılıyorum....
cok ısterdım babamın her aksam evde olmasını varlıgını hıssetmeyı.....

Evet,keşke evlenmeseydim.Bir ay sonra boşanıyorum ve insan boşanacağı günü iple çeker mi?Çok derin bir konu açmışsınız arkadaşlar,yaz yaz bitmez ki...

bende bugün boşanma davasını açtım..daha iki yıllık evliydik.. çok problem yaşadık ama hep mücadele ettim...ama o valizini alıp evden gidebildi..bu kadar basitmiş demek ki.... bende keşke evlenmeseydim....

bende bugün boşanma davasını açtım..daha iki yıllık evliydik.. çok problem yaşadık ama hep mücadele ettim...ama o valizini alıp evden gidebildi..bu kadar basitmiş demek ki.... bende keşke evlenmeseydim....

Seninki yine valizini alıp gitmiş arkadaşım,benimki beni evden attı.Kendi rahatını bozmak istemedi.en azından medeni davranmış sayılır.Hakkında hayırlısı olsun,üzülme,değmez!!!!

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bende 1,5 senelik evliyim deli gibi seviyorduk birbirimizi ama evlenince işler farklı oldu.ufak tefek tartışmalar vardı ama iş şiddet boyutuna gitmemişti hiç. tamda çocuk yapma kararı aldığımız dönemde şiddet olayı beni yıktı desem yeridir. bazen geriye dönüp bakıyorumda neden herkesin gördüğünü ben göremedim diyorum. eşimin ikinci eşiyim ama o benim ilk eşim bir tane oğlu var ilk evliliğinden ilk eşi bizi ayırmak için herşeyi yapıyor ama bunlara katlanıyorum bazen neden diyorum neden bu adamdan vaz geçemiyorum. kendi ayakları üzerinde duran bir bayanım öğretmenim ayrılsam kimseye minnetim olmayacak ama ayrılık aklıma geldiğinde nefes alamıyorum. vazgeçemiyorum kocamdan. şuanda ne yapacağımı bilemez halde devam ediyorum(

Ben keşke eşimle evlenmeseydim diye bir cümle düşünmüyorumda
Keşke ailesini iyi analiz edebilseydim belki şimdi bekar olurdum..
Ailesi yüzünden bilseydim böyle olduklarını evlenmezdim..

aynen... ailesini tanımış ve aileme uygun olmayan insanlar olduğunu görebilmiş olsaydım şu an bekar olurdum...görmediğim ne kadar saçmalık varsa sayelerinde görmüş bulunuyorum...

çok acımasız olacak ama zamanı geldiğinde hiç beklemediğin bir anda beklemediğin bir neden den bitiyor zaten... bende eşimi çok seviyorum ama olmayınca olmuyor maalesef....

Seninki yine valizini alıp gitmiş arkadaşım,benimki beni evden attı.Kendi rahatını bozmak istemedi.en azından medeni davranmış sayılır.Hakkında hayırlısı olsun,üzülme,değmez!!!!

medeni mi ? beni en çok üzen ve bir o kadar da her şeyin silinmesine neden olan bu gidişi oldu.... anlaşmazlıklarımız vardı ve o akşam kumar oynadığı arkadaşlarına gitmek istedi ve bende gidersen gelme dedim o da gelmedi ve ertesi gün geldi eşyalarını topladı gitti... bu yüzden ev terk edilir mi.... bütün kavgamız da o arkadaşlarıydı zaten 2 yıl boyunca..... bu kadar basitse dedim bende gittim 2 gün sonra davayı açtım....

Bu şekilde yaşamak sizi daha çok mutlu etmeyecek.En azından ayrıldıktan sonra bi süre çok üzüleceksiniz. Ama siz ona muhtaç değilsiniz.Öğretmensiniz üstelik bana göre en saygıdeğer meslek.Lütfen kendinizi düşünün.Bu dünyaya yıpranmak için gelmediniz.Birde bu olanlardan sonra düzelir umuduyla asla çocuk yapma kararı almayın.Hiç bi erkek çocuğu oldu diye değilmedi değişmez de.Bence eşinizle uzun uzadıya bi konuşun .Böyle giderse olacakları da söyleyin . Tabi yine de en iyisini siz bilirsiniz.Ama hakkınızda hayırlısı.

Yani işte,medeniyet kelimesini kendi yaşadıklarımdan sonra gafletle kullanıyorum ben elbette.Sen bana bakma canım.Ben bariz anlamda kaba kuvvet,şiddet gördüğüm için,hani el kaldırmayan herkes az çok medeni gibi geliyor bana.Kendini ezdirmemişsin,herşeyden önce kendine olan saygını yitirmemişsin.Ne olursa olsun,artık oluru kalmadığında inceldiği yerden kopuyor.Bence iyi yapmışsın dava açmakla.Biraz da onun burnu sürtülsün.

iki yıl boyunca çok ezdirdim hep geri adım atan ben oldum...ama hiç birşey değişmedi....hep başkaları benden ailesinden önemliydi....bu kezde aynı şey olacak sandı...gitme kal diyeceğim sandı...ama bu oyun değil bu kadarı fazla...çok üzgünüm ama olması gereken bu... ve biliyorum ki hayatta ki her şey gibi buda geçecek....canım sende üzülme....

bekarmisin arkadaş yoksa ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…