- Konu Sahibi Huzur_huzur
-
1,5 aylık evliyim keşkke evlenmeseydimm
dur daha çok erken, evliliğe alışamamışsındır.
ben alıştım da eşim alışamadı galiba
Ben keşke eşimle evlenmeseydim diye bir cümle düşünmüyorumda
Keşke ailesini iyi analiz edebilseydim belki şimdi bekar olurdum..
Ailesi yüzünden bilseydim böyle olduklarını evlenmezdim..
7 yıllık bir evlilikte öfkeyle ya da canım yandığında "keşke evlenmeseydim" dediğim çok oldu. ancak evlilik gerçekten bitme aşamasına geldiğinde bu kadar katı bakmıyorum olaya -- bu evlilikle kaybettiğim çok şey olmasına rağmen. "keşke bu kadar süründürmeseydim" diyorum sadece. biten bitmiştir, bunu doğru ayırt etmek lazım. evlilik ve boşanma konusu iki ucu keskin bir bıçak. alınan kararlar keyfi olamayacak ya da geçici duygu dalgalanmalarına bırakılamayacak kadar büyük ve sorumluluk gerektiriyor, ama gerçekten savaşmaya ve daha geçecek yıllara değecek bir şey kaldı mı geriye, bunu da çok iyi analiz edebilmek gerekiyor... yoksa hep pişmanlıklar. naçizane fikrim, iyi bir dinleyici olun - özellikle kendinizin çok iyi bir dinleyicisi olun bu konuda.
merhaba.ben 6 yıllık evliyim.deli gibi severek evlendik eşimle.o kadarki özlemekten ağlardık telefonda.ama evlendikten sonra eşimin ailesinin düğünde yaptıkları maddi çirkinlikler (üzerimden takıları almaları) falan ve çok üzülerek söylüyorum ilk gecemizi mahvetmeleri beni çok yıktı.bu zamana kadar çok ettiler onları anlatmıyorum.işte bunları hiç atamadım beynimden.eşimle olan sevgimiz evliliğimiz başından bu yana hep tartışmalara kavgalara huzursuz bir hayata sürükledi.kavgalar sırasında küfürler eşimin bana şiddet olayını birçok defa göstermesi sevgimin gitgide bitmesine neden oldu.şuanda 4 yaşında oğlum var ve hala kavga ediyoruz.tartışma konularımız eşimin ailesini geçti artık.artık alışkanlık oldu herşeyden tartışır olduk.biliyormusunuz eşimi artık sevmiyorum küs olmak benim canımı acıtmıyor eskiden olsa küs olunca canım çok yanardı hemen barışmak isterdim.şimdi bana ilişmesinde ben rahat edeyim diyorum.cinsel anlamda bir sıkıntı yok barışıkken.küs olduğumuz gün sayısı daha fazla.ne yapıcam bilmiyorum.evlilik terapistinede gittik.bize ilaçları dayadı.birşeye yaramadı.sadece oğlum için katlanıyorum.o aramızda mahvolmasın psikolojisi bozulmasın.ne yapıcam bilmiyorum?eşimi sevmiyorum artık.boşanmak da çözüm değil
Dayak olayını 2-3 yıl önce bıraktı.ama sevgim bitti.tekrar sevemiyorum.sorun bu.sevmediğim için bu evlilik zor geliyor.ama o çok iyi bir baba.çocuğumun yıpranmasını istemem.anne olan bilir.
sen evlimisn?çocuğun varmı peki?anlayamazsın anladınmı?boşanmak istiyorum ama çocuk için duruyorum beni cahil biri zannettin heralde.
zaten sizin gibi zihniyette olana derdini açanda kabahat.buranın başlığına bakıp girmeyin o zaman gidin mutluyum başlığına girin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?