keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar gelin bizde burda toplanalım

Ben keşke eşimle evlenmeseydim diye bir cümle düşünmüyorumda
Keşke ailesini iyi analiz edebilseydim belki şimdi bekar olurdum..
Ailesi yüzünden bilseydim böyle olduklarını evlenmezdim..

Kesinlikle sana katılıyorum canım bende ailesini iyi analiz etseydim evlenmezdim.

Ayrıca kocamı çok seviyorum yazması doğal bende çok seviyorum kocamı ama daha 1 aylık evli olmama rağmen keşke ailesini daha iyi tanısaydım ve evlenmeseydim diyorum.

kesinlikle katılıyorum bende eşimi çok seviyordum ama ailesini hiç tahmin edemedim
zaten olmadida yürümedi ayrıldık ama keşke evlenmeseydim demiyorum da
keşke ailesi iyi bir aile olsaydı diyorum çok seviyordum kocamı

kesinlikle katılıyorum bende eşimi çok seviyordum ama ailesini hiç tahmin edemedim
zaten olmadida yürümedi ayrıldık ama keşke evlenmeseydim demiyorum da
keşke ailesi iyi bir aile olsaydı diyorum çok seviyordum kocamı

bende esımle severek evlendım 1 yıl oldu baslarda alısamadık bırbırımıze tuhaf geliodu her hareketı o kdar sevmeme ragmen neden evlendım kı dedım neden acele ettım dedım bekar hayatımı özledımm belkıde sorumluluklar bırıne bagımlı olmak zoruma gıttı bilmiyorum.... ama zamanla o bana alıstı ben onaa bırbırımızden ayrı kalınca özler oldukk hala tartısırızz bız sevgılıykende cok tartıksık hala aynıyz ama sevıyoruzz saygı duyuyoruz sınırlarımızı biliyoruz artıkk... sımdı hamıleyım allah hemen nasıp ettııı tam bı aıle olcaz artıkk ama keske evlenmeseydım dıyenlerı cok ıyı anlıyorumm evlılık sandıgımız gıbı toz pembe yürümüyorrr

keşke hiç keşke dedirttirmese bu kader.bende eşimi çok seviyorum ama eşimin sevmediğim çok yönleri var.kafalarımız hiç uyuşmuyor o çok sert bir insan kırıcı ,bense bir karıncayı dahi incitemem .kendi kafama uygun birini bulmalıydım ama olmadı işte benim kaderimde böyleymiş bende böyle imtihan oluyorum huysuz bir kocayla ama olsun bu kader bana iki tanede gül gibi evlatlar verdi ."

o kadar doğru ki yorumunuz...
ama insanın bunu görebilmesi için, tabiri caizse içinin soğuması gerekiyor...
her şey sıcakken neler söyledim...
ama şimdi geçti, gitti diyorum...
yaşanması gerekiyormuş yaşandı...

merhaba.ben 6 yıllık evliyim.deli gibi severek evlendik eşimle.o kadarki özlemekten ağlardık telefonda.ama evlendikten sonra eşimin ailesinin düğünde yaptıkları maddi çirkinlikler (üzerimden takıları almaları) falan ve çok üzülerek söylüyorum ilk gecemizi mahvetmeleri beni çok yıktı.bu zamana kadar çok ettiler onları anlatmıyorum.işte bunları hiç atamadım beynimden.eşimle olan sevgimiz evliliğimiz başından bu yana hep tartışmalara kavgalara huzursuz bir hayata sürükledi.kavgalar sırasında küfürler eşimin bana şiddet olayını birçok defa göstermesi sevgimin gitgide bitmesine neden oldu.şuanda 4 yaşında oğlum var ve hala kavga ediyoruz.tartışma konularımız eşimin ailesini geçti artık.artık alışkanlık oldu herşeyden tartışır olduk.biliyormusunuz eşimi artık sevmiyorum küs olmak benim canımı acıtmıyor eskiden olsa küs olunca canım çok yanardı hemen barışmak isterdim.şimdi bana ilişmesinde ben rahat edeyim diyorum.cinsel anlamda bir sıkıntı yok barışıkken.küs olduğumuz gün sayısı daha fazla.ne yapıcam bilmiyorum.evlilik terapistinede gittik.bize ilaçları dayadı.birşeye yaramadı.sadece oğlum için katlanıyorum.o aramızda mahvolmasın psikolojisi bozulmasın.ne yapıcam bilmiyorum?eşimi sevmiyorum artık.boşanmak da çözüm değil

neden boşanmak çözüm değil?
dayak yemek mi çözüm?

Dayak olayını 2-3 yıl önce bıraktı.ama sevgim bitti.tekrar sevemiyorum.sorun bu.sevmediğim için bu evlilik zor geliyor.ama o çok iyi bir baba.çocuğumun yıpranmasını istemem.anne olan bilir.

Dayak olayını 2-3 yıl önce bıraktı.ama sevgim bitti.tekrar sevemiyorum.sorun bu.sevmediğim için bu evlilik zor geliyor.ama o çok iyi bir baba.çocuğumun yıpranmasını istemem.anne olan bilir.

anne baba birbirini sevmiyorken çocuğun psikolojisi ne kadar normal oluyor?
yaaa kendiniz boşanmak istemiyorsanız çocuğu neden bahane edersiniz ki?

sen evlimisn?çocuğun varmı peki?anlayamazsın anladınmı?boşanmak istiyorum ama çocuk için duruyorum beni cahil biri zannettin heralde.

sen evlimisn?çocuğun varmı peki?anlayamazsın anladınmı?boşanmak istiyorum ama çocuk için duruyorum beni cahil biri zannettin heralde.

ikinci evliliğim,çok mutluyum,ilk evliliğimden çocuğum var.
çocuğumu mutsuz bir ailede büyütmektense boşanmayı tercih ettim sonra da hem kendime hem de çocuğuma layık bir adamla evlilik yaptım
çok mutluyuz biz.

zaten sizin gibi zihniyette olana derdini açanda kabahat.buranın başlığına bakıp girmeyin o zaman gidin mutluyum başlığına girin

siz kendinizi düşünmüşsünüz sırf kendi mutluluğunuz için baba oğulu ayırmışsınız.ben yanlış buluyorum.çocuklar boşanan anne babalarını söylemekten herzaman utanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…