- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi cokguzelolsun
-
Aynen kardeşim katılıyorum sözlerineDiyen varsa boşanır , boşanmıyorsa yalandır nettt
Ben bir buçuk yıllık evliyim benim de tedirginliklerim vardi ama karşımdaki adam o kadar güzel seven ve karşısındakini değerli hissettiren en önemlisi sadece bana değil herkese insani değerler cercevesinçe davranan bi adamdi. Merhametli duygusal zekası yüksek . Etkilendim ve evet dedim zerre kadar değişmedi evlendigimiz günden beri. Kirmamayi bilen kırma ihtimali olunca bile gönül almayı bilen biriyse sakın vazgeçmeyin.evlilik arefesindeyim uzun bir ilişki sonucunda, hala aklımda sorular var, flört dönemi uzun ve çok iyi geçip de sonrasında evlenince pişman olan var mı? varsa neden? çıkarken/sözlüyken/nişanlıyken şu şu olmuş da ben görememişim dediniz mi?
kısacası evlendiğine pişman olanlar, neden keşke evlenmeseydim diyorsunuz.
evliliğin başından itibaren şunu yap, şunu yapma deseniz önerileriniz neler olur?
gelir gider nasıl ayarlıyosunuz, ben maaşların bir kişide toplanmasını o kişinin de ben olmasını istiyorum ve bunu açıkça söylüyorum, paragözlük falan için değil harcarken hesabını bilmediği için, ayrı gayrımız olmasın diye, senin paran benim param olayı hiç olmasın diye paraları birleştirme taraftarıyım, yoksa ailesine istediği kadar göndersin sorun yapmam. yanlış mıyım bu açıdan?
evlilik arefesindeyim uzun bir ilişki sonucunda, hala aklımda sorular var, flört dönemi uzun ve çok iyi geçip de sonrasında evlenince pişman olan var mı? varsa neden? çıkarken/sözlüyken/nişanlıyken şu şu olmuş da ben görememişim dediniz mi?
Sizi şuanda tedirgin eden ne yani karşınızdakinin sizi tedirgin edecek bi sözü davranışı olmalı tedirginliğiniz icin
evliliğin başından itibaren şunu yap, şunu yapma deseniz önerileriniz neler olur?
gelir gider nasıl ayarlıyosunuz, ben maaşların bir kişide toplanmasını o kişinin de ben olmasını istiyorum ve bunu açıkça söylüyorum, paragözlük falan için değil harcarken hesabını bilmediği için, ayrı gayrımız olmasın diye, senin paran benim param olayı hiç olmasın diye paraları birleştirme taraftarıyım, yoksa ailesine istediği kadar göndersin sorun yapmam. yanlış mıyım bu açıdan?
6 yillik evliyim her gün iyi ki evlenmisim diyorum sükrediyorum. Flört döneminde nasilsa hala ayni esim. Size tavsiyem sadece aranizdaki saygiyi koruyun demek olacak. Saygi biterse sevgi de biter. Ne kadar kizarsaniz kizin siddet ya da hakaret asla olmamali. Bizde ses bile yükselmez. Bizim bütcemiz ortak ama paralari bir yerde toplamiyoruz. Esim kredimizi, ev aidati, faturalari kendi harcamalarini yapiyor kalani benim hesabima atiyor. Ben de kendi harcamalarimdan sonra kalanlari onun gönderdigi ile beraber birikim hesabimiza aktariyorum. İkimiz de müsrif degiliz ve kisisel harcamalarla ilgili asla hesap sormuyoruz.evlilik arefesindeyim uzun bir ilişki sonucunda, hala aklımda sorular var, flört dönemi uzun ve çok iyi geçip de sonrasında evlenince pişman olan var mı? varsa neden? çıkarken/sözlüyken/nişanlıyken şu şu olmuş da ben görememişim dediniz mi?
Yalan borcu mu var insanlarin: )Diyen varsa boşanır , boşanmıyorsa yalandır nettt
Keşke evlenmeseydim diyorum her gün. Kendisini bana bambaşka biri olarak tanıttığı için. Ev işi yapar cimri değildir, ne istesem hemen yapar ama aldatıldım işteevlilik arefesindeyim uzun bir ilişki sonucunda, hala aklımda sorular var, flört dönemi uzun ve çok iyi geçip de sonrasında evlenince pişman olan var mı? varsa neden? çıkarken/sözlüyken/nişanlıyken şu şu olmuş da ben görememişim dediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?