- 28 Şubat 2013
- 1.144
- 1.239
- 333
- Konu Sahibi cokguzelolsun
-
Pismanlik konusunu es gecerek maas konusuna gireyim
Biz de dedigin gibi
Maaslar ben de toplanir.
Harcamalar benim takibimdedir.
Esimin ailesine her ay belli bir butce veririz gecinemedikleri icin. Biz de lafi sözü olmaz bu tarz konularin. 19 yıldır sorun yaşamadık cok sukur.
Esim ne elektrik ne kadar geldi bilir ne okul taksidi
Ya ben de hesap sormam zaten kart ne kadar geldi niye bu kadar geldi vs diye.işte ben de bunu yapmak istiyorum bütçe ayarlaması süper yapamam ama ondan iyi yapacağım kesin.
şükür ailelerin öyle bir beklentisi yok ama yine de her ay iki aileye de belli bir miktar gönderilsin taraftarıyım.sorun bende dursun nereye harcadığını bileyim değil, bende dursun nasıl harcayacağını bilemiyor sorunu ne yazık ki.
8.senemizde evlendik. 1,5 yıllık evliyiz bebeğimizde var. Çok şükür keşke evlenmeseydim demedim. Ama ilerleyen yıllarda ne olur bilemem.evlilik arefesindeyim uzun bir ilişki sonucunda, hala aklımda sorular var, flört dönemi uzun ve çok iyi geçip de sonrasında evlenince pişman olan var mı? varsa neden? çıkarken/sözlüyken/nişanlıyken şu şu olmuş da ben görememişim dediniz mi?
kısacası evlendiğine pişman olanlar, neden keşke evlenmeseydim diyorsunuz.
evliliğin başından itibaren şunu yap, şunu yapma deseniz önerileriniz neler olur?
gelir gider nasıl ayarlıyosunuz, ben maaşların bir kişide toplanmasını o kişinin de ben olmasını istiyorum ve bunu açıkça söylüyorum, paragözlük falan için değil harcarken hesabını bilmediği için, ayrı gayrımız olmasın diye, senin paran benim param olayı hiç olmasın diye paraları birleştirme taraftarıyım, yoksa ailesine istediği kadar göndersin sorun yapmam. yanlış mıyım bu açıdan?
1)Şunu yap bunu yapma olayı hiç olmadı. Hepimiz belirli bir aile terbiyesinden geliyoruz .Eşimin beni nasıl davranıp nasıl giyineceğimle uyarması aşırı rahatsız eder .Kendi özsaygım var buna ben karar vermek isterim. Ki Allahtan da eşim bu konularla ilgili hiç bir istekte bulunmaz.evlilik arefesindeyim uzun bir ilişki sonucunda, hala aklımda sorular var, flört dönemi uzun ve çok iyi geçip de sonrasında evlenince pişman olan var mı? varsa neden? çıkarken/sözlüyken/nişanlıyken şu şu olmuş da ben görememişim dediniz mi?
evliliğin başından itibaren şunu yap, şunu yapma deseniz önerileriniz neler olur?
gelir gider nasıl ayarlıyosunuz, ben maaşların bir kişide toplanmasını o kişinin de ben olmasını istiyorum ve bunu açıkça söylüyorum, paragözlük falan için değil harcarken hesabını bilmediği için, ayrı gayrımız olmasın diye, senin paran benim param olayı hiç olmasın diye paraları birleştirme taraftarıyım, yoksa ailesine istediği kadar göndersin sorun yapmam. yanlış mıyım bu açıdan?
paranın sizde toplanmasıevlilik arefesindeyim uzun bir ilişki sonucunda, hala aklımda sorular var, flört dönemi uzun ve çok iyi geçip de
sonrasında evlenince pişman olan var mı? varsa neden? çıkarken/sözlüyken/nişanlıyken şu şu olmuş da ben görememişim dediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?