- 12 Eylül 2018
- 156
- 215
- 18
- Konu Sahibi cokguzelolsun
-
Bende şimdiki aklım olsa çöpsüz üzümle evlenirdim. Ülkemiz kadınlarının ortak derdi erkek ailesi. Hergün onlarca hastaya şifa dağıtan doktor bile erkek ailesinin ego tatmini denemelerine denek oluyor. Okusanda okumasanda çok saygı duyulan bir mesleğinde olsa ev hanımıda olsan gelinsen gelinsin işte. Senden hep klasik gelinlik beklentilerine giriyorlar. Eşimi seviyorum ama gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Evladım şükür sebebim o ayrı tabi. Toplum baskısı ve değer yargılarım olmasa evlenmeden çocuk yapardım. Bana kattığı tek artı evladım çünkü.Evlilik bana gorede degilmis:))) simdiki aklim olsa hayatta evlenmezdim net soyluyorum bunu. En buyuk sansim cocuklarim cok sukur bin sukur
Bende şimdiki aklım olsa çöpsüz üzümle evlenirdim. Ülkemiz kadınlarının ortak derdi erkek ailesi. Hergün onlarca hastaya şifa dağıtan doktor bile erkek ailesinin ego tatmini denemelerine denek oluyor. Okusanda okumasanda çok saygı duyulan bir mesleğinde olsa gelinlik makamı ömrünü çürütüyor insanın. Eşimi seviyorum ama gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Evladım şükür sebebim o ayrı tabi. Toplum baskısı ve değer yargılarım olmasa evlenmeden çocuk yapardım. Bana kattığı tek artı evladım çünkü.
evlilik arefesindeyim uzun bir ilişki sonucunda, hala aklımda sorular var, flört dönemi uzun ve çok iyi geçip de sonrasında evlenince pişman olan var mı? varsa neden? çıkarken/sözlüyken/nişanlıyken şu şu olmuş da ben görememişim dediniz mi?
kısacası evlendiğine pişman olanlar, neden keşke evlenmeseydim diyorsunuz.
evliliğin başından itibaren şunu yap, şunu yapma deseniz önerileriniz neler olur?
gelir gider nasıl ayarlıyosunuz, ben maaşların bir kişide toplanmasını o kişinin de ben olmasını istiyorum ve bunu açıkça söylüyorum, paragözlük falan için değil harcarken hesabını bilmediği için, ayrı gayrımız olmasın diye, senin paran benim param olayı hiç olmasın diye paraları birleştirme taraftarıyım, yoksa ailesine istediği kadar göndersin sorun yapmam. yanlış mıyım bu açıdan?
Ben pişmanım. Çünkü evlenmeden önceki her davranışı fiyasko iken ben son derece cahilce düşünerek olsun katlanırım çünkü çok seviyorum mantığıyla evlendim. Buna mantık denirse tabi. İnsan kendini her türlü belli eder. Anlamak isteyene.. Tahmin edileceği üzere hiçbir şey düzelmedi. Aksine benim tahammülüm tükendi. Dört yıllık evli iken 40 yıllık evli gibi yorgunum. Evlendikten sonra ne yapmalı derseniz , eşinize ve ailesine karşı ılımlı ve yapıcı olun, herşeyi görüp duymayın. Beklentilerinizi mutlaka güzel anlarda ve tatlı dille anlatın. Hakkınızda hayırlısı olsunevlilik arefesindeyim uzun bir ilişki sonucunda, hala aklımda sorular var, flört dönemi uzun ve çok iyi geçip de sonrasında evlenince pişman olan var mı? varsa neden? çıkarken/sözlüyken/nişanlıyken şu şu olmuş da ben görememişim dediniz mi?
evliliğin başından itibaren şunu yap, şunu yapma deseniz önerileriniz neler olur?
gelir gider nasıl ayarlıyosunuz, ben maaşların bir kişide toplanmasını o kişinin de ben olmasını istiyorum ve bunu açıkça söylüyorum, paragözlük falan için değil harcarken hesabını bilmediği için, ayrı gayrımız olmasın diye, senin paran benim param olayı hiç olmasın diye paraları birleştirme taraftarıyım, yoksa ailesine istediği kadar göndersin sorun yapmam. yanlış mıyım bu açıdan?
Pismanlik konusunu es gecerek maas konusuna gireyimevlilik arefesindeyim uzun bir ilişki sonucunda, hala aklımda sorular var, flört dönemi uzun ve çok iyi geçip de sonrasında evlenince pişman olan var mı? varsa neden? çıkarken/sözlüyken/nişanlıyken şu şu olmuş da ben görememişim dediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?