Keşke evlenmeseydim keşke

Bu adam asla degişmez asla.
Neden gençliginizi heba ediyorsunuz. Ben boşandıgımda sizin yasınızdaydım. Anneniz 2 aglar sonra susar. Hemen bir iş bulun ve birikim yapın ev tutun. Sonra boşanın. Ablanızıda yanınıza alın. Böyle hayatmı olur. Dünyaya bir daha gelinmiyor canım. Ne demek sürekli şiddete maruz kalmak. Piskolojik şiddet fiziki şiddetten daha beter insanı yok eder. Hiçmi kendinizi sevmiyor kıymetinizi bilmiyorsunuz. Bırakın şunu ne hali varsa gördün.

Hem psikolojik hem de fiziksel şiddet görüyorsunuz, boşanıo boşanmamak sizin bileceğiniz iş lakin annenizi bahane etmeyin. Allah aşkına anneniz gördüğünüz şiddeti bilse boşanacaksınız diye üzülür mü acaba. Ayrıca eşiniz babasından böyle görmüş e yarın öbür gün çocuğunuz olsa o da babasından böyle görmeyecek mi sanki.

Benim eşim de sizin eşiniz gibi. En ufak bi şeyden tartışma yaratır. Ev işlerine hiç yardımcı olmaz, benden de dört dörtlük temizlik bekler. Çocuk olunca hayatı iyice cehenneme çeviriyorlar. Boşanmak istiyorum ayrılmıyor da. Allah yardımcımız olsun.

Babamın o kadar çok hatası var ki, insan eşini tersleyebilir bozabilir cevabını verir, babaya öyle olmuyor.
Misafirlerin yanında annem hakkında saçma sapan espriler. İşte bir adam eve gelirken muz alıyor eşi de onunla akşam yemek yapıyor, bilmiyor muzun ne olduğunu, bu fıkra mıymış neymiş. Bunu annem yapmış gibi anlatıyordu.
Bizim yaptığımız yemeğe tam sofrada misafirlerin yanında kusur bulup, dalga geçmesi. Kardeşim çorbayı yapmıştı, olta getir tanelerini bulamıyorum diyip kahkaha atması.
Ben evlenmeden önce çalışırken Pazar günü temizlik yapmışım, bir akrabamız ormanda piknik yapmışlar geçerken bize bir şey bırakıyorlar, onları zorla eve çağırıp yemek yedirmesi tabi yemeği biz yapıyoruz. Onlar yemek yiyip çay içip gittikten sonra dışarı çıkıyor erkek kardeşimin arkadaşlarını evde çay var için diye çağırması. Saat 9’u geçmiş. Ben baba ben daha banyo yapıcam niye çağırdın diye sorduğumda(kardeşimin arkadaşlarını), aman sizin de banyonuz var biz de çalıştık nolmuş demesi. Ben de o anda sen çalışırken temizlik, yemek yaptın mı, evde bir iş yapıyor muydun dedim.
Halamın oğlunun düğününe ben gidemedim o gün sınavım vardı, onlar da bana pilav ve döner varmış paket yapıp göndermişler. Baya da çoktu, evdeyiz dayım var ona bir tabak getirdim dayım sen de ye dedi onun tabağından birkaç çatal aldım. Babam bana dedi ki mutfaktaki paketi getir dedi, gidip getirdim sardı birşeyler yaptı bunu da yukarı götür dedi, dayımın kayınvalidesigile. Bana ayrılan bana gönderilen yemeği başkasına verdi.
Düşünüyorum da sevilecek hiçbir yanı yokmuş. Ömrünü kahvehanelerde geçirdi, bizimle vakit geçirmedi. Onunla hatırladığım hep misafirler var onda da hep misafire yaranacam diye bizi ezmesi.

Cok sinir bozucu ya boyle ailesi disindaki insanlara yaranmaya calisan tipler. Surekli kavga edip gözüne sokucan hatta bu huyuyla dalga gecicen bi farkindalik yaratican da oyle anliycak

Sinirli erkek gerçekten insanı çok yıpratıyor..su sisesini ortalığa içer bırakır sonra soğuk su isteyince yok diyince sorun çıkar madem öyle ortalığa atma doldur diyince bile sesi yükselir..en kötüsü ise o sürekli bağırırken senin susmak zorunda kalman..yoksa konu farkli yerlere gidecek...

Miktarı az geldiyse kalksın kendi pişirip götürsün iş arkadaşına. Ne alaka sizin üstünüzden millete yaranmaya çalışması filan? Ve ne diye onu memnun etmek ya da susturmak için istediğini yapıyorsunuz? Eşiniz egodan, şımarıklıktan patlayacak. Terbiyesiz, saygısız herif. Ama biliyor musunuz, bazı şeyleri de biz kendimiz yaşatıyoruz kendimize. Bu psikopatla niye aynı çatı altında yaşıyorsunuz bilemem, ama madem yaşıyorsunuz en azından ağzının payını verin, o size ne kadar saygı gösteriyorsa siz de ona o kadar gösterin. Anlasın nasıl oluyormuş bu işler.

Keşke kase kase göndereydin nerde görülmüş kavanozla aşure dağıtıldığı pis adam. Deli mi ne? Benimki de sen yapamazsın aşureyi beceremezsin diyo. Ben annem yapınca yerim sen kendininkini ye dedi. Öküz herif. Bunların cinsinden cinsine değişiyo karakteri herhalde

Peki ne zaman adım atacaksın?
Kazara hamile kalırsan çocuğundan ayrı kalabilecek misin?
Kocan bu kafayla ilkokul biter bitmez yani 10 yaşında çocuğu yatılıya verir. Sen de öylece izlersin bu korkaklıkla.

Aynı benim kayınpeder. Ha müsaade etsem eşim de öyle olur. Çünkü öyle gördü öyle bir babayla yetişti. Ama benim babam hiç öyle değildi, o sebepten kabul etmem

Cok sinir bozucu ya boyle ailesi disindaki insanlara yaranmaya calisan tipler. Surekli kavga edip gözüne sokucan hatta bu huyuyla dalga gecicen bi farkindalik yaratican da oyle anliycak
Canım maalesef değişmiyorlar, belki kaybetme korkusu olursa bilmiyorum bir de bu sebeple (konu sahibinin konusunu kasdetmiyorum onda şiddet de var) kim boşanır. Babam hastalandı 5 ay sonra vefat etti, o süreçte anneme çok düşkün oldu kadın yanından ayrılmasın istiyordu. Annem de dedi ki sen beni gencecik yaşımda (17 yaşında evlenmiş) yalnız bırakıp gidiyordun, 60 yaşımdan sonra sevsen ne olur.

Aynı benim kayınpeder. Ha müsaade etsem eşim de öyle olur. Çünkü öyle gördü öyle bir babayla yetişti. Ama benim babam hiç öyle değildi, o sebepten kabul etmem
Ya adlında babayı görünce sinir olup ona benzememesi gerekirdi. Benim eşim beni başkalarının yanında küçük düşürse onu yerin dibine batırır çıkartırım. Ama annem yapamıyordu, kırılıyordu. Başkaları cevap veriyordu ki biz de o anlarda mutfakta falan oluyorduk yoksa ben söylerim. Ama yine aynı.

Konunuzdan bile belli. Nekadar bunalımda olduğunuz. Bazı erkeklere göre evlilik ne karım hızmetçi, köle, anne ev bekçisimi. Konularda bukadar daralan kadınlar gerçekte neler yaşıyordur. Nasıl başa çıkılır?? Adama sorsan napıyorumki..

Yok tam tersine başka türlüsünü bilmediği için, önündeki rol modeli babası olduğu için beğenmese de aynısını yapar insan

Asure dagitimindan koca ne anlar ya? Asureyi yapan sensin dagitan sensin. Asureyi al kafasindan dök

En başta flört zamanlarınızda da bu şekilde herhangi bir olaya duruma böylesi şiddetli tepki veriyor muydu. Siz alttan almaya çalıştığınız ya da tolere etmeye çalıştığınız zaman hatasını anlıyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…