Keşke evlenmeseydim keşke

Hahhh iste dediginizi o yapardi biraz daha uzasaydi bu kavga. Ise gec kaldi falan cok uzatamadi. Yoksa desiginizi tammmm olarak yapardi. Yapmadigi sey degil bu tarz kavgalarda
O değil siz yapacaksini konu sahibi.Siz dusunup koymuşsunuz neyin artistliginde eşin.Ben olsam tamam otur kendin yap götür beğenmiyorsan der ve vermezdim taviz tavizi doğurur Allah yardımcın olsun

O zaman çocuk yokken ayrılın böyle omur gecmez

Yahu benim kocam isteseler bile der ki kendi karıları yok mu anneleri yok mu onlar yapsın benim karım sana yapmak zorunda değil.. Tabii ki komşulara yakınlara ikram etmek amaç ama bu ne yahu bundan kavga çıkaran adam daha ciddi olay da sayar söver döver bile. Bence yol yakınken resti çekin baktınız peşinizden gelmiyor doğru kararı vermişsiniz demektir.

Önceki konularını.da.biliyorum arkadaşım.Sevgin yoksa boşan bence.sevgi varsa bilemem.

Bi de korunmaya devam et. Aman . Kararını vermeden cocuk düşünme. Allah sabır ve kolaylıklar versin.

Bi an bu yorumu ben yazdim sandim. Benim de kan degerlerim normal herseyim normal ama coook halsizim ve uyku yetmiyor. Kesinlikle psikolojik. Allahin cezaları once bu hale getiriyolar sonra tembellikle sucluyolar

El iyisi ev kötüsü erkeklerden nefret ediyorum. Ele yaranmaya çalışmalarinin yarisini eve yapsalar zaten kavga dövüş olmaz. Benim esim olsa misafirlerin yaninda sorardi kola neden getirmedin hadi getir der utandirirdi insanı. Bi keresinde misafir geldi ben tabakları hazırliyorum patlican kebabı vardi. Misafir kadın da bana yardım etmek için mutfakta yanımdaydı. Esim geldi neden az koydun birer tane daha koy dedi kadinin yaninda. Boyle düşüncesizlik var mi sanki ben cimriyim de bilerek az koymusum gibi.

Yapmayın aşure yapmak zorunda mısınız, evlendim evleneli bir kere bile yapmadım. Komşuculukta kurmuyorum. Bizde kv yapar aşureyi bizde yeriz bu kadar. Ne uğraşacam da ağrımaz başımı ağrıtacam ya saygı duruşuna mı girelim yani evlendik diye ben böyleyim deyin çıkın hatta açın müziği totonuzu sallayarak oynayın köle miyim sana ben

Ya konu sahibine ayri uzuldum size ayri uzuldum peki konusmak da mi fayda etmiyor? Olmadi bir destek alsa kabul etmiyor mu?

Önceki konularını.da.biliyorum arkadaşım.Sevgin yoksa boşan bence.sevgi varsa bilemem.

Bi de korunmaya devam et. Aman . Kararını vermeden cocuk düşünme. Allah sabır ve kolaylıklar versin.
Allsh razi olsun. Ben buraya devamli yaziyorum cunku tek, herseyi anlatbildigim yer burasi. Rahstliyorm cok iyi geliyorsunuz

Ooof of ayniiii. Kesnlikle psikolojik bu yorgunluklar bitkinlikler de

Ay yok hsyrina yapptm ben. Arkadas olayi sonradn cikti. Hayrima da bir ton gunah soktu zaten. Emegime yazik bin pismn oldum

Hayrına günaha girmişsin hazır kavga çıkmış, ben olsam sen misin kavga çıkaran vermiyorum ula çöp yesin diyip dökerdim. Ne için kavga ettiği belli olsun bak bakalım bi daha diyo mu bişey.

Ya konu sahibine ayri uzuldum size ayri uzuldum peki konusmak da mi fayda etmiyor? Olmadi bir destek alsa kabul etmiyor mu?
konuşmak fayda etse çoktan ederdi. bazen kabul ediyor psikolojim bozuk diyor doktora mı gitsem diyor ama icraat yok. hayır yani yemeği az koyduğumu düşünebilir uyarabilir bunda sıkıntı yok ama misafir kadının yanında söylenmez bu beni o duruma düşürmemeli. ama kendisine sorsan hiç hatası yok ne varki bunlarda.

Peki o misafirin yaninda siz de onu utandirsaniz tepkisi ne olur? Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis biraz deli olun ciddiyim.

Eşiniz şu dışardan görünce çok iyi ama içerde aslan kesilenlerden anlaşılan birine anlatsan inanmaz senin dedigine böyle tipler kendilerini dışarı mükemmel gösterir,
İyiyken herkes iyi zaten önemli olan o kötü halde nasıl davrandıgı,
Allah yardımcın olsun.

Peki o misafirin yaninda siz de onu utandirsaniz tepkisi ne olur? Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis biraz deli olun ciddiyim.
Tepkisini hic kestiremiyorum daha fazla rezillikte çıkarabilir yapar o beklerim. Ama geçenlerde ailesinin yanında beni azarladiginda ben de eskisi gibi susmak yerine cevabını verip onu bozdum bisey diyemedi, ruh haline bagli yine de kestiremiyorum ondan korktugumdan degil de insanlara daha fazla rezil olmak istemiyorum

Cookkkk voooooookkkk yoruldummm. Bi de boyle anlayan cikinca suan hungur hungur agliyorum. Sebep ne ??? Hicbirseyy. Dusunuyirum dusunuyirum ve biktiimmm. Cocuk yapmadan bosansam mi diyorum. Sonra unutuyorum.. boyle omur gecer mi bilemiyorum
Mutsuzsan çocuk yapmadan boşan derim. Adam bu, malzeme bu kadar kısaca... ileride çocuğununda günahına girme.

Ya kusura bakmayında siz çalışıyorsunuz da ne oluyor? 15 dk geç geldiniz diye 2 gün laf duyuyormuşsunuz. Ekonomik özgürlük var, sıkıntı var ama Allah dayanacak güç veriyor öyle mi? Allah keşke dayanacak güç yerine, adamı kapıya koyacak akıl ve güç verse size...

Özellikle bu yaziniz bana çok tanidik geldi...anlatsam sayfalar sürer..size tek önerebilecegim antidepresan kullanacak yenemedigi kontrol edemedigi ani öfkeleri icin düsük doz yeterli oldu bize ...hamdolsun dünya varmis dedim...terapi bile gördu ama bu ehlileştirilicek bi durum olamiyor malesef öfke kontrolü korkunc bisey

Cookkkk voooooookkkk yoruldummm. Bi de boyle anlayan cikinca suan hungur hungur agliyorum. Sebep ne ??? Hicbirseyy. Dusunuyirum dusunuyirum ve biktiimmm. Cocuk yapmadan bosansam mi diyorum. Sonra unutuyorum.. boyle omur gecer mi bilemiyorum
Anlattıklarınızda babamı gördüm. Pire için yorgan yakan cinsten. Nerden ne için kızacağı asla belli olmaz. Annemin canını yedi. Ben çocukken boşansalar diye çok çok dua ettim. Ama annem bizim için sabretti. (Bu arada asla fiziksel şiddet yoktu ne anneme ne bize. Ama her an patlamaya hazır bombayla yaşamak da şiddetin alasıdır) Ego tavan herşeyi ben bilirim kafası, her şey güllük gülistanlık en pat bir kavga, nedenini asla anlayamıyorsun.

Neyse sonuç ne mi oldu, annem hastalık sahibi oldu genç yaşında vefat etti. Babam annemin kaybına zor dayandı ölüp ölüp dirildi ama ne fayda. Şimdi melek gibi bir adam oldu, ama ona karşı benim içindeki yangın sönmüyor. Saygımı gösteriyorum baba olarak ama ötesi istesem de umrumda olmuyor. Anneme de çok kızgınım neden çekti bu adamı diye, 36 yaşındayım bazı sevmediğim ama bir türlü değiştiremediğim huylarım var bence tel sebep çocukluğum.

Neyse bir de bu ortamda yaşayan bir çocuğun gözünden bakarsınız diye anlatmak istedim. Allah yardımcınız olsun, belki eşiniz törpülenecektir ama ihşallah iş işten geçmeden yapar bunu. Gerçi hayat birini düzeltmek için çok çok kısa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…