- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Emoandrock
-
O değil siz yapacaksini konu sahibi.Siz dusunup koymuşsunuz neyin artistliginde eşin.Ben olsam tamam otur kendin yap götür beğenmiyorsan der ve vermezdim taviz tavizi doğurur Allah yardımcın olsunHahhh iste dediginizi o yapardi biraz daha uzasaydi bu kavga. Ise gec kaldi falan cok uzatamadi. Yoksa desiginizi tammmm olarak yapardi. Yapmadigi sey degil bu tarz kavgalarda
O zaman çocuk yokken ayrılın böyle omur gecmezBiliyirum cogu seyi bilerek yapiyor. Mesela bu tarz biseyi yapmisti. Et almistk hepsini tabagi da kirip lavibaya falan dokmustu. Biliyorum bilerek gosteri ici yapiyor adimmmm gibi eminim. Ama ben yaprlsam. Vurur dover. Eminimm. Belki de sindirdi beni bilmiyorim. Ama kendini gostermek icin deli gibi dover
Bi an bu yorumu ben yazdim sandim. Benim de kan degerlerim normal herseyim normal ama coook halsizim ve uyku yetmiyor. Kesinlikle psikolojik. Allahin cezaları once bu hale getiriyolar sonra tembellikle sucluyolarYemin ederim 50 yasinda gibi hissediyorum. Kac kere doktora gittim. cokkk halsizim cok yorgunum hep. Hep uyumak istyorum neyim eksik diye. Hicbisey cikmiyro. Bi doktor psikolojik olabilir demisti. Kimseye demiyorum. Kocam desem zaten soylesem biyeriyle dalga gecer com afedersiniz. Der ki Allah sevgisi olmayan ruh hastasi olur. Eger Allah sevgin olsa ilgin olsa bole durumlara dusmezsin der. Ama eminimmmmm bu yorgunlugum ahlszligim hep mutsuzlugumdan boslukta olmamdan. Tam hah duzeldik hakkaten ben de iyi olsam iyiyiz. Iyi biri diyorum. Sonra booooooos sebepten kavga ediyoruz beni asagliyo basa sariyorim
El iyisi ev kötüsü erkeklerden nefret ediyorum. Ele yaranmaya çalışmalarinin yarisini eve yapsalar zaten kavga dövüş olmaz. Benim esim olsa misafirlerin yaninda sorardi kola neden getirmedin hadi getir der utandirirdi insanı. Bi keresinde misafir geldi ben tabakları hazırliyorum patlican kebabı vardi. Misafir kadın da bana yardım etmek için mutfakta yanımdaydı. Esim geldi neden az koydun birer tane daha koy dedi kadinin yaninda. Boyle düşüncesizlik var mi sanki ben cimriyim de bilerek az koymusum gibi.Benim babama benziyor başkalarını yedirip içirip, ailesini ezen. Bir kez misafir geldi, bu dediğim de çok oldu 10 seneden fazla. Babam gelirken kola almış. Neyse yemek, çay, çayın yanına tatlı, kuruyemiş, meyve, en son kahve. Ve misafirler artık gitti. Babam onlar gidince tutturdu misafire kola vermediniz diye söylenmeye. Dedik ya ne zaman içeceklerdi gittiler napalım. İçimden de zıkkımın kökünü yesinler dedim. O yüzden ben misafir sevmiyorum, benim ve eşimin arkadaşları gelir yeriz içeriz sohbet ederiz ama kimse için kendimi paralamam. Allahtan eşim benden rahat, ben şunu da yapayım diyorum gerek yok der.
Yapmayın aşure yapmak zorunda mısınız, evlendim evleneli bir kere bile yapmadım. Komşuculukta kurmuyorum. Bizde kv yapar aşureyi bizde yeriz bu kadar. Ne uğraşacam da ağrımaz başımı ağrıtacam yaHanimlar icim kopuruyorrrr. Boyle avaz avaz cokca aglamak istiyorum. Ya insain iyi niyetle yaptigi bisey bile burnundab gelir mi!!! Asure yaptim. Kocam aradi is arkadasi da istyormua kendiaine ve kardesine. 2 kavanoz yollar mi demis. Istrse malz alirim demis. Yok koyarm nolcak dedim. Normlade 2 kisiyz evse buyuk tencerem yok. 2 tencere yaptim boldum. Is arkadasina da 2 kavanoza kiydum. 2 tane 750 ml lige kiydum. Baslaid soylenmeye ben sana dun demedim mi yap koy diye koydum zaten dedim. Odun kopuyo birinw bisey vermye dedi yahu ne alakasi var daha ne kadar vericm doldurdum iste. Geri kalani da belli dagitacaklarm dedim. 2 tencere yaptm zaten anca cikti bunlar ddedim. Burnummmmmdan getirdi. Az koymusum. Inunla iddalasiyormusum. Kopur kopur kopurttu kendini. 1 er kiloluklara bosalttim baskalarinin hakkindan vererek.. annesine de yolladm. Aile apartmani. Bu sefer niye dayimlara da yollamadin desi. Bilnem hic yollamiyodum ki bi annene yolluyordum dedim. Bi posta da ona kopurdu. Kapiya falan vuruyo yumruguyla. Cildiricaaammmmm artiiiiik. Cildiricam aptaaaal aptal sebeplerden kavgalardan biktimm. Cok biktim. Aklimin hayalimin almycagi seylerden kavga ediyoruz. Sanki 60 yasinda incik cincik seyleri dusunen tee 80 li yillarin sert surekli sinirli olan adamiyla yasiyorum. Oyle hissediyorum. Ya bu zamanda daha bu yasta boylr sinir adam yok. Daha gencsin. Ne bu tavirlarin ne. Daha gec3n hafta tatile ciktik. Heppp izledim etraftaki kari kocalari. Hepp uyumlular. Hic kiz bisey yaptignda, ters bakan ya da aaa bana saygisizlk yaptin diyen insan degl kocalari. Gerci biz de disardan iyi gibi duruyoruz. Bilmiyorum. Ama benmki gibi degillerrrr. Agir abi takilmak icin kasmiyorlarrrr. Daha 29 yasinda.Biktimmmm herseye. Saygi saygi saygii demesinden. Cokkkkkkk bulanigim. Ama biktimmmm. Keske 6 sene oncemi geri verseler. Donebilsem... neler vermezdim
El iyisi ev kötüsü erkeklerden nefret ediyorum. Ele yaranmaya çalışmalarinin yarisini eve yapsalar zaten kavga dövüş olmaz. Benim esim olsa misafirlerin yaninda sorardi kola neden getirmedin hadi getir der utandirirdi insanı. Bi keresinde misafir geldi ben tabakları hazırliyorum patlican kebabı vardi. Misafir kadın da bana yardım etmek için mutfakta yanımdaydı. Esim geldi neden az koydun birer tane daha koy dedi kadinin yaninda. Boyle düşüncesizlik var mi sanki ben cimriyim de bilerek az koymusum gibi.
Allsh razi olsun. Ben buraya devamli yaziyorum cunku tek, herseyi anlatbildigim yer burasi. Rahstliyorm cok iyi geliyorsunuzÖnceki konularını.da.biliyorum arkadaşım.Sevgin yoksa boşan bence.sevgi varsa bilemem.
Bi de korunmaya devam et. Aman . Kararını vermeden cocuk düşünme. Allah sabır ve kolaylıklar versin.
Ooof of ayniiii. Kesnlikle psikolojik bu yorgunluklar bitkinlikler deEl iyisi ev kötüsü erkeklerden nefret ediyorum. Ele yaranmaya çalışmalarinin yarisini eve yapsalar zaten kavga dövüş olmaz. Benim esim olsa misafirlerin yaninda sorardi kola neden getirmedin hadi getir der utandirirdi insanı. Bi keresinde misafir geldi ben tabakları hazırliyorum patlican kebabı vardi. Misafir kadın da bana yardım etmek için mutfakta yanımdaydı. Esim geldi neden az koydun birer tane daha koy dedi kadinin yaninda. Boyle düşüncesizlik var mi sanki ben cimriyim de bilerek az koymusum gibi.
Ay yok hsyrina yapptm ben. Arkadas olayi sonradn cikti. Hayrima da bir ton gunah soktu zaten. Emegime yazik bin pismn oldumYapmayın aşure yapmak zorunda mısınız, evlendim evleneli bir kere bile yapmadım. Komşuculukta kurmuyorum. Bizde kv yapar aşureyi bizde yeriz bu kadar. Ne uğraşacam da ağrımaz başımı ağrıtacam yasaygı duruşuna mı girelim yani evlendik diye ben böyleyim deyin çıkın hatta açın müziği totonuzu sallayarak oynayın köle miyim sana ben
konuşmak fayda etse çoktan ederdi. bazen kabul ediyor psikolojim bozuk diyor doktora mı gitsem diyor ama icraat yok. hayır yani yemeği az koyduğumu düşünebilir uyarabilir bunda sıkıntı yok ama misafir kadının yanında söylenmez bu beni o duruma düşürmemeli. ama kendisine sorsan hiç hatası yok ne varki bunlarda.Ya konu sahibine ayri uzuldum size ayri uzuldumpeki konusmak da mi fayda etmiyor? Olmadi bir destek alsa kabul etmiyor mu?
konuşmak fayda etse çoktan ederdi. bazen kabul ediyor psikolojim bozuk diyor doktora mı gitsem diyor ama icraat yok. hayır yani yemeği az koyduğumu düşünebilir uyarabilir bunda sıkıntı yok ama misafir kadının yanında söylenmez bu beni o duruma düşürmemeli. ama kendisine sorsan hiç hatası yok ne varki bunlarda.
Tepkisini hic kestiremiyorum daha fazla rezillikte çıkarabilir yapar o beklerim. Ama geçenlerde ailesinin yanında beni azarladiginda ben de eskisi gibi susmak yerine cevabını verip onu bozdum bisey diyemedi, ruh haline bagli yine de kestiremiyorum ondan korktugumdan degil de insanlara daha fazla rezil olmak istemiyorumPeki o misafirin yaninda siz de onu utandirsaniz tepkisi ne olur? Deli deliyi gorunce sopasini saklarmis biraz deli olun ciddiyim.
Mutsuzsan çocuk yapmadan boşan derim. Adam bu, malzeme bu kadar kısaca... ileride çocuğununda günahına girme.Cookkkk voooooookkkk yoruldummm. Bi de boyle anlayan cikinca suan hungur hungur agliyorum. Sebep ne ??? Hicbirseyy. Dusunuyirum dusunuyirum ve biktiimmm. Cocuk yapmadan bosansam mi diyorum. Sonra unutuyorum.. boyle omur gecer mi bilemiyorum
Ya kusura bakmayında siz çalışıyorsunuz da ne oluyor? 15 dk geç geldiniz diye 2 gün laf duyuyormuşsunuz. Ekonomik özgürlük var, sıkıntı var ama Allah dayanacak güç veriyor öyle mi? Allah keşke dayanacak güç yerine, adamı kapıya koyacak akıl ve güç verse size...Yemin ederim bunlar ruh hastasi baska birsey degil... ben isden eve 15 gec gelim 2 gün agzi durmuyorhayatin tadini cikarmaya calis güzelim yoksa ömür gecmez.. kendine bak calismiyorsan ise gir calis kendini neyle mutlu ediyorsan onu yap canim.. demek istedigim yanliz degilsin. Her tartismanizda beni düsün.. ve Allah hep dayanilcak güc veriyor..
Özellikle bu yaziniz bana çok tanidik geldi...anlatsam sayfalar sürer..size tek önerebilecegim antidepresan kullanacak yenemedigi kontrol edemedigi ani öfkeleri icin düsük doz yeterli oldu bize ...hamdolsun dünya varmis dedim...terapi bile gördu ama bu ehlileştirilicek bi durum olamiyor malesef öfke kontrolü korkunc biseyYemin ederim 50 yasinda gibi hissediyorum. Kac kere doktora gittim. cokkk halsizim cok yorgunum hep. Hep uyumak istyorum neyim eksik diye. Hicbisey cikmiyro. Bi doktor psikolojik olabilir demisti. Kimseye demiyorum. Kocam desem zaten soylesem biyeriyle dalga gecer com afedersiniz. Der ki Allah sevgisi olmayan ruh hastasi olur. Eger Allah sevgin olsa ilgin olsa bole durumlara dusmezsin der. Ama eminimmmmm bu yorgunlugum ahlszligim hep mutsuzlugumdan boslukta olmamdan. Tam hah duzeldik hakkaten ben de iyi olsam iyiyiz. Iyi biri diyorum. Sonra booooooos sebepten kavga ediyoruz beni asagliyo basa sariyorim
Anlattıklarınızda babamı gördüm. Pire için yorgan yakan cinsten. Nerden ne için kızacağı asla belli olmaz. Annemin canını yedi. Ben çocukken boşansalar diye çok çok dua ettim. Ama annem bizim için sabretti. (Bu arada asla fiziksel şiddet yoktu ne anneme ne bize. Ama her an patlamaya hazır bombayla yaşamak da şiddetin alasıdır) Ego tavan herşeyi ben bilirim kafası, her şey güllük gülistanlık en pat bir kavga, nedenini asla anlayamıyorsun.Cookkkk voooooookkkk yoruldummm. Bi de boyle anlayan cikinca suan hungur hungur agliyorum. Sebep ne ??? Hicbirseyy. Dusunuyirum dusunuyirum ve biktiimmm. Cocuk yapmadan bosansam mi diyorum. Sonra unutuyorum.. boyle omur gecer mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?