- 4 Kasım 2017
- 945
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi Emoandrock
-
Tabak bardak kırsan yeter diye bağırsan mı acaba bilemedim. Sana bir şey yapmasın sonra daha kötü olur. Bence en mantıklısı boşanmak ya da susmak. 6 yıl değişmemiş artık da değişmez. Şuanda hayatın başındasın her şeye sil baştan başlayabilirsin ama yıllar geçerse hiç boşanamazsın.Ya belki de ise yarar bilmuyorum ama cesaret edemiyirum. O hengamede o kendini ispatlama ruhuyla saplar o bicagi bana
Asker gibi hazırda mı beklesin evliliği boyunca. Bir şekilde tepki vermeli yoksa kendisi de sağlığından olur.Tepki verse bu kez de gırtlağına yapışır. Psikolojisi bozuk.
Ama bakin birbirinizi idare ediyorsunuz. Yanj oyle gibi algiladim ben.. ya birak bos konus bazen bos davran dimi. Kim asiladiysa bu sert ADAM olmayi allah ondan cikarsin ne diyim. Artik sesi yukselen bi adam duydum mu etrafta nefffretle bakiyorum. Siddet haberlerini icim kopurerek dinliyirum. Kisaca erkeklerden sogudum. O da gecen diyir ki kadinlardan nefret etmwyw baslaidm senden sonraBen de aynıyım. Annem gibi olmamak için çabalıyorum. Benim de annem sığ düşünceli geçimsiz. Onun babası neyse benim annem de aynı dişi versiyonu.
En sağlıklısı boşanmak bence. Böyle adamlar kan çıkarır.Asker gibi hazırda mı beklesin evliliği boyunca. Bir şekilde tepki vermeli yoksa kendisi de sağlığından olur.
Ya iste kendi dogrularima tepki verip kendimi savundugumda hep kavga. Sana saygi veremeyenler... diye sayar. Saygi saygii. Midem bulandi saygi lafindanAsker gibi hazırda mı beklesin evliliği boyunca. Bir şekilde tepki vermeli yoksa kendisi de sağlığından olur.
Siz bu adamın karşısında el pençe dursanız bile yaranamazsınız.Ya iste kendi dogrularima tepki verip kendimi savundugumda hep kavga. Sana saygi veremeyenler... diye sayar. Saygi saygii. Midem bulandi saygi lafindan
Ben evliliğimde çok mutluyum. Çok iyi anlaşıyoruz. Rabbime şükürler olsun. Bak bu cümleyi kullanabilmek büyük nimet. Ömür insana bir defa verilir. Boşanmak da helaldir. Artılarını eksilerini düşünün. Yaşınız geçmeden yeni bir başlangıç yapın derim ben. Zamanla özgüveniniz yok olacak. Psikoloğa gitmeye ikna edin. Bir de eşinizin psikoloğa bakış açısını yazmışsınız. Allah desen hasta olmazdın der falan yazmışsınız. Ne kadar dengesiz erkek varsa etrafımda hepsi 5 vakit namazlı. Ben de namazlı oruçlu bi insanım ama bu tarz erkeklerden nefret ettim.Ama bakin birbirinizi idare ediyorsunuz. Yanj oyle gibi algiladim ben.. ya birak bos konus bazen bos davran dimi. Kim asiladiysa bu sert ADAM olmayi allah ondan cikarsin ne diyim. Artik sesi yukselen bi adam duydum mu etrafta nefffretle bakiyorum. Siddet haberlerini icim kopurerek dinliyirum. Kisaca erkeklerden sogudum. O da gecen diyir ki kadinlardan nefret etmwyw baslaidm senden sonra
Oyle dogru seyler yazdiniz ki. Cokcokcok haklisiniz. Bana gerekli olan biraz cesaret... kormum cocuga kotu davranmasi degil. Ama benim evliligime guvenememem. Cocuk olunca hele hic ayrilamam. Kaldi ki deidgim gibi mesela cocugu daha simdiden ben yatili kuran okuluna veririm diyir. Ya sen nasil bunu soylersin annesi, yani karinla bi konussana. Ki ortada cocuk yokkk. Bu ne basina buyrukluk. Anliyirsunuz dimi. En basitinden bahsediyirum
Ben evliliğimde çok mutluyum. Çok iyi anlaşıyoruz. Rabbime şükürler olsun. Bak bu cümleyi kullanabilmek büyük nimet. Ömür insana bir defa verilir. Boşanmak da helaldir. Artılarını eksilerini düşünün. Yaşınız geçmeden yeni bir başlangıç yapın derim ben. Zamanla özgüveniniz yok olacak. Psikoloğa gitmeye ikna edin. Bir de eşinizin psikoloğa bakış açısını yazmışsınız. Allah desen hasta olmazdın der falan yazmışsınız. Ne kadar dengesiz erkek varsa etrafımda hepsi 5 vakit namazlı. Ben de namazlı oruçlu bi insanım ama bu tarz erkeklerden nefret ettim.
Bosanmaktan o cokk bahseder. Ben de hic susmam o konuda. Ilk bosanan biz degiliz olur biter 3 5 aglarim gecer dedim. Ama bubu ilimli konusmalarda yapmistim. Yani bunlar olur ama bu mu yani olmasi gereken dedim. Yani duzel bole davranma gibisinden..Peki hiç boşanma mevzusunu açmadınız mı tepkisini ölçmek için? Oturup konuşmaktan anlayabilecek bir insan değil karşınızdaki keşke olsa da ne kadar kırılsığınızı, gururunuzu incittiğini anlatabilseniz. Eğer hiç boşanmaktan bahsetmediyseniz eşinize bir gözdağı verin bence. O zaten ben ne yapsam da gitmez diye görüyor sizi. Bunun böyle olmadığını göstermeniz lazım. Arkanızda duran birilerinin olduğunu yaptıklarının normal olmadığını görmesi lazım. Allah yardımcınız olsun ama siz de kendinize iyilik yapın ve harekete geçin. Ömür böyle geçmez size de yazık.
Yaa gercektwn mi? Soru isareti mi var sizin de aklinizdaSırf ilerde böyle konular açmamak için, düğünü erteledim.
Isimlendiremedigim seyi ne dogruuu soylediniz. Degisiklikten korkuyorum snairkmKendinize şu soruyu sorun hayatınızın geri kalanını bu şekilde mi geçirmek istiyorsunuz? Tüm ömrünüz onunla geçecek farkında mısınız? Dünyaya bir kere geliyorsunuz ve kendinize reva gördüğünüz muamele bu mu?
Geri kalan annem üzülür,şu olur, düzelir, aslında iyi adam gibi şeyler tamamen değişikliğe olan korkunuzdan gibi geliyor
Bence bi kağıda evliliğinizin artı ve eksilerini yazın. Her yazdığınız artı ve eksiye de puan verin. Sizi iyi mi kötü mü nasıl etkilediğini daha net görmüş olursunuz. Ya da buraya da yazabilirsiniz. Aynı şekilde boşanmanızın da artı ve eksilerini yazarsanız daha net olarak görürsünüz diye düşünüyorum.Isimlendiremedigim seyi ne dogruuu soylediniz. Degisiklikten korkuyorum snairkm
Yo disarda normal ne cok konusan ne ezik. Ole bi tip degil. Asure istemis arkadasi o teklif etmemis. Amaaaaaa detayi dusunen tabiii ki kocam...Dışarda ezik birini kocanız? milletin asuresine kadar düşünmeler falan dışar da ezik kocalar genelde evde karısına patlıyor.
yani pisirme asure falan benim kv de sizin gibi esi memnun olsun diye yirtinir ama burnun dan getiri sinirlenir bnde diyorum anne yapma etme sizdr yapmayinAnlamadim canim dedigini(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?