Keşke evlenmeseydim keşke

Yaa o değil de; hafta sonu ıstanbulda bi nikaha katıldık maslak da, meğer o gün de belediye aşure dağıtacakmış, aabi ferah evlerden maslağa 50 yaş üstü teyzeler üşenmemiş kalkmış maslağa aşure yemeye gelmişler Kadınlarda ki azme hayran kaldım

kime ailesine mi kendini göstermek için aile apartmanında oturduğunuzu söylemişsiniz.. bnce sebep bu erkekler ailelerinin yanında inanılmaz şımarıyo.. kendini ispat ermek istiyo çünkü cahil gerizekalı.. bence çok fazla alttan almışsınız.. biraz delirin.. ayrıca size fiziksel şiddete asla musade etmeyin.. boşayın.. bide sizin aileniz nerde

kime ailesine mi kendini göstermek için aile apartmanında oturduğunuzu söylemişsiniz.. bnce sebep bu erkekler ailelerinin yanında inanılmaz şımarıyo.. s
Ya boyle hep boyle iyiyken iyi evet. Ama ufacik biseyden sinirlenebiliyor. Agrasifligi hepp var.
çok üzüldüm size.. ne bilim bi dönem ailenize gitseniz kavgadan sonra.. biraz burnu sürtmez mi

Şiddet artarak devam edecek.
Dün ayak parmağınız, bugün saçınız kollarınız bacaklarınız mor.
Siz bu adamla kalmaya devam ettikçe "beni istediğin kadar ez, döv" mesajı veriyorsunuz. Yarın o kollarınız sadece morarmayacak kırılacak.
Eh siz de katlanmaya devam ettiğiniz için hakettiniz olacak.

Siz kendinize acımazken, biz de iki tüh vah vah eder unuturuz.

Ayni ildeyiz aslinda. Ama dedigim gibi disariya cokcok iyidir. O sebeple ailem anlayil bilmez

Ayni ildeyiz aslinda. Ama dedigim gibi disariya cokcok iyidir. O sebeple ailem anlayil bilmez
dua falan okusan evde sürekli bakara süresini dinlesen esma-ül husnadan zikir yapsan hiç denedin mi..

Allah size sabır versin öncelikle...yani her karı koca arasinda böyle sudan sebebler ile kavgalar,tartışmalar çıkabiliyor.fakat sürekli bu şekilde ise durum.bir yerde bir sorun var demektir.sorunu bulmak lazım.2.olarak da etrafınızdaki insanların görüntüsü aldatmasın sizi.her geminin bir fırtınası vardır elbet.siz gemileri sadece yazın sıcağında,yazliginizda uzaktan uzaktan izlediğiniz için bunu bilemezsiniz.

Fiziksel şiddet varmı bilmiyorum ama psikolojik şiddetin alası var sizi pıstırmış, çok üzüldüm ya. Böyle bir insan tedavi görmeyi kabul edermi bilmiyorum ama acilen tedaviye ihtiyacı var. Annesine anlatsanız durumu, oda oğluyla konuşsa sanki haberiniz yokmuş gibi

dua falan okusan evde sürekli bakara süresini dinlesen esma-ül husnadan zikir yapsan hiç denedin mi..
Simdi ne yalan soyliyim bi donem denedim. Ama cok uzun sureli degildi bi de bunca seyin yaninda kendi dina falan onem veriyor babasi oldukten sonra yoneldi iyice. Ben nnamaz kilmaynca falan da soyleniyi hep. Kavga etmemek icin yalan soyledigm de oluyor. Ne biliyim. Her yerden eksiyim

Demişsiniz ya etrafı gözlemledim hiç eşim gibi yoktu diye açıkçası dışardaki hallerine inanmayin derim. Bizim arka tarafta oturan komşularımız vardı kiracılar kısa bir süreliğine oturdular. Dışarda sanki en büyük aşkı yaşayan insanlar onlardı ama gelin görün ki benim odam arka taraftaydı ben ağlıyordum artık bağırıp cagirmalarindan. Sadece şunu diyebilirim Beyhan Budak beyin internette ilişki de duzelicek ve duzelmeyecek hataları videosu vardı. Sizin eşinizin duzelecek kismindaysa elinizden gelen güzel çabayı verin derim. Rabbim yardımcınız olsun. Zor bir durum.

Cok sagolun. Burda sizlerle konustukca oyle rahatliyorum oyle iyi geliyir ki

Olan oldu ki.. yalan mi? 2.5 sene boyle devam etti.. bundan sonra susmazsam donum ne olur bilmem. Ki susmuyorum da zaten o yuzden kopuruyor ya. Susmadigim icin defalarca itilip kakiliyorum. Susmadigmda saclarima falan yapisir

Bence susmalisin ben boşanmayacak olsam konuşup konuşup kendimi dövdürmezdim acikcasi en azindan sus bari de itip kakmasin.

Bir de sizin gibi bazi kadinlardan, eşlerinin "eve ne istersem alir" lafini hep duyuyorum. Ne istiyorsunuz o kadar merak ediyorum dogrusu? Oyle bir yaziyorsunuz ki sanki dünyalari istiyorsunuz da ayaginiza seriyor. Alti ustu evin mutfak alisverisi, evin ivir zivir ihtiyaci yani...
Yapmayan da var ama çogu erkegin yapmadigi seyler degil bunlar. Bulunmaz ozellik gibi yaziyorsunuz

Ayy bı de bu var sen tersleme ben iyiyim zaten modunda bu kocalar hep kadınlar alttan aliyo hep

Eksik olan siz değilsiniz eşiniz, dine yönelmiş ama dinin ahlak kısmını geride bırakmış. Peygamber Efendimiz eşlerine nasıl davranıyormuş açıp bir okusun eşiniz. Durduk yere kalp kırmanın vebalini biliyor mu acaba da sizin namazına laf ediyor?

Yazık ediyorsunuz kendinize gerçekten.

Ust tarflarda da yazmistim. Yani oyle oturup anne nasihati dinleyecek biri degil. Anneye tabii ki yardimina vs ilk o kosar. Ama anne saygisi yok. Anneleri gozlerinde anne gibi degil. Neden? Yine ayni sey. Babalari yapmis bunu. Annesi bilir bazi kavgalari. Bisey diyemiyo. Sjnirli agresif cok uzuluyorum ama napiym diyo

Kocanız su katılmamış bir öküz

Üstelik konu sahibi de çalışıyormuş son 4 aya kadar.
Kaç erkekten böyle övgü duyduk şimdiye kadar "karım evden işe, işten eve. Maaşıyla her istediğimi alır, hiç kısıtlamaz"
Bir erkek bununla avunsa millet ona kıçıyla güler.

Dediginize keisnlikle bakicam. Yok yazarken desim zaten geeci biz de disardan cok iyi gozukuyoruz diye. Yani belli degil tabii. Ama mesela kadinlsrin onlara yaptigi espri vs bakip inceliyirum ordan pay biciyordum. Ben hep aman sunu demiyim aman sunu yapmiyim modundaydim. Ornek vermistm zaten kimse kimsenin icini bilmez dogru diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…