- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Emoandrock
-
kime ailesine mi kendini göstermek için aile apartmanında oturduğunuzu söylemişsiniz.. bnce sebep bu erkekler ailelerinin yanında inanılmaz şımarıyo.. kendini ispat ermek istiyo çünkü cahil gerizekalı.. bence çok fazla alttan almışsınız.. biraz delirin.. ayrıca size fiziksel şiddete asla musade etmeyin.. boşayın.. bide sizin aileniz nerdeBiliyirum cogu seyi bilerek yapiyor. Mesela bu tarz biseyi yapmisti. Et almistk hepsini tabagi da kirip lavibaya falan dokmustu. Biliyorum bilerek gosteri ici yapiyor adimmmm gibi eminim. Ama ben yaprlsam. Vurur dover. Eminimm. Belki de sindirdi beni bilmiyorim. Ama kendini gostermek icin deli gibi dover
kime ailesine mi kendini göstermek için aile apartmanında oturduğunuzu söylemişsiniz.. bnce sebep bu erkekler ailelerinin yanında inanılmaz şımarıyo.. sBiliyirum cogu seyi bilerek yapiyor. Mesela bu tarz biseyi yapmisti. Et almistk hepsini tabagi da kirip lavibaya falan dokmustu. Biliyorum bilerek gosteri ici yapiyor adimmmm gibi eminim. Ama ben yaprlsam. Vurur dover. Eminimm. Belki de sindirdi beni bilmiyorim. Ama kendini gostermek icin deli gibi dover
çok üzüldüm size.. ne bilim bi dönem ailenize gitseniz kavgadan sonra.. biraz burnu sürtmez miYa boyle hep boyle iyiyken iyi evet. Ama ufacik biseyden sinirlenebiliyor. Agrasifligi hepp var.
Sizin de mi boyleydi? Yaranizi desmk istemem ama artk onemsizse biraz anltr misinzZor valla.allah yardım etsin ömrünü yer sinir hastası eder bı tipler insanın.ben dayanadım boşandım.
Şiddet artarak devam edecek.Ben 25 yasindayim henuz. Bu sepeple su ara iyice dusunmekten yoruldum. Heba etmesem mi diye kendimi cok dusunuyirum. Bilemiyorum.. sadece dusunceyle kaliyorum gerci. Azonce aradi mesela sacma sapan konusup beni delirtmesen olmaz mi diyi. Goooooooya biraz pisman olmus tepkisine ariyarak bu sekil konusarak yokluyor. Bilmiyorum diyorum ya oyle hali altina supurmeyi huy edinmisim ki degisemiyorum. Bu hallerinde inanain tek yapmam gereken cekip gitmem. Hele ki el kaldirip aileme laf ettiginde. E onh da yapmaynca surat asmak neye yarar ki sadece? Zaten diyor nasilsa 3 5.gune illa ki konusucaz. Ayni ev sonucta
Ayni ildeyiz aslinda. Ama dedigim gibi disariya cokcok iyidir. O sebeple ailem anlayil bilmezkime ailesine mi kendini göstermek için aile apartmanında oturduğunuzu söylemişsiniz.. bnce sebep bu erkekler ailelerinin yanında inanılmaz şımarıyo.. kendini ispat ermek istiyo çünkü cahil gerizekalı.. bence çok fazla alttan almışsınız.. biraz delirin.. ayrıca size fiziksel şiddete asla musade etmeyin.. boşayın.. bide sizin aileniz nerde
Dediginiz gibu ben bu tarz seyleri buraya yazip ama normalde iyi deisgimde beni sucluyorlar. Yani normalde zaten assla kjmseye anlatmyorum. Anlatacak kimsem yok. Bi burda dertlesiyorum. Hicbirseyimi esirgemez. Bisey istersem icimse birakmaz. Evine bakar vs. Ama seviyor muyum blmiyorum. Cok aoguddum mesela. Afedersn ama cinsellikte cokkk aogudum yanasasim gelmiyor. Hakaret ettigi vurdugu aklima geliyor. Ama normalde konusurken falan herseyi hali altina supureboliyroim bisey yokmus gibi. Bence bu cinsellkte psikolojik. Inadimdan yaptigim bisey degil. Mesela ailem falan rahat olsa bosanirim snairim. Ama ablam yeni bosandi ve annem ablam olmuscesine uzulup dert ediyor kendine. Yapamiyorum
dua falan okusan evde sürekli bakara süresini dinlesen esma-ül husnadan zikir yapsan hiç denedin mi..Ayni ildeyiz aslinda. Ama dedigim gibi disariya cokcok iyidir. O sebeple ailem anlayil bilmez
Hepp. Gorumcem der zaten. Sana kaynanan kaynanalik yapmiyor ama kocan yapiyor daha beter kaynana der. Herseye karisir. Mutfak tezgahinda duran bulasikliga kadarKaynana tipli erkekleri hıc sevmem, hep karısır mı böyle?
Simdi ne yalan soyliyim bi donem denedim. Ama cok uzun sureli degildidua falan okusan evde sürekli bakara süresini dinlesen esma-ül husnadan zikir yapsan hiç denedin mi..
Cok sagolun. Burda sizlerle konustukca oyle rahatliyorum oyle iyi geliyir kiAnneniz bir gün üzülür iki gün üzülür. Yazık değil mi canınıza, böyle bir adamla ömür mü geçer?
Daha 25 yaşındasınız , çocuğunuz yok, kendinize değer verin biraz. Psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorsunuz, sineye çekiyorsunuz bu yaşadıklarınızı bir sekilde.
Aynaya bakıp konuşun kendinizle yaşamak istediğiniz hayat bu mu? Gençliğize, ömrünüze yazık ediyorsunuz.
Olan oldu ki.. yalan mi? 2.5 sene boyle devam etti.. bundan sonra susmazsam donum ne olur bilmem. Ki susmuyorum da zaten o yuzden kopuruyor ya. Susmadigim icin defalarca itilip kakiliyorum. Susmadigmda saclarima falan yapisir
Ayy bı de bu var sen tersleme ben iyiyim zaten modunda bu kocalar hep kadınlar alttan aliyo hepBen bunu cok dedim. Sakinken.. bana sen bana bisey yapmadignda ters cevap vermedignde ben zaten sana iyiyim diyor. Yalannn. Neyi kabul etti ki. Her kavgada allahh affetsin deli gibi gunaha girip mezardakj babasina sayip sovuyorum bunu boyle kendin gibi sinirli hircin yetistrdigin icin dyorjm(( 4 aydir calismiyorum. Ama hep boyle biri. Calismayla falan inanin alakasi yok
Eksik olan siz değilsiniz eşiniz, dine yönelmiş ama dinin ahlak kısmını geride bırakmış. Peygamber Efendimiz eşlerine nasıl davranıyormuş açıp bir okusun eşiniz. Durduk yere kalp kırmanın vebalini biliyor mu acaba da sizin namazına laf ediyor?Simdi ne yalan soyliyim bi donem denedim. Ama cok uzun sureli degildibi de bunca seyin yaninda kendi dina falan onem veriyor babasi oldukten sonra yoneldi iyice. Ben nnamaz kilmaynca falan da soyleniyi hep. Kavga etmemek icin yalan soyledigm de oluyor. Ne biliyim. Her yerden eksiyim
Fiziksel şiddet varmı bilmiyorum ama psikolojik şiddetin alası varsizi pıstırmış, çok üzüldüm ya. Böyle bir insan tedavi görmeyi kabul edermi bilmiyorum ama acilen tedaviye ihtiyacı var. Annesine anlatsanız durumu, oda oğluyla konuşsa sanki haberiniz yokmuş gibi
Ust tarflarda da yazmistim. Yani oyle oturup anne nasihati dinleyecek biri degil. Anneye tabii ki yardimina vs ilk o kosar. Ama anne saygisi yok. Anneleri gozlerinde anne gibi degil. Neden? Yine ayni sey. Babalari yapmis bunu. Annesi bilir bazi kavgalari. Bisey diyemiyo. Sjnirli agresif cok uzuluyorum ama napiym diyoFiziksel şiddet varmı bilmiyorum ama psikolojik şiddetin alası varsizi pıstırmış, çok üzüldüm ya. Böyle bir insan tedavi görmeyi kabul edermi bilmiyorum ama acilen tedaviye ihtiyacı var. Annesine anlatsanız durumu, oda oğluyla konuşsa sanki haberiniz yokmuş gibi
Kocanız su katılmamış bir öküzHanimlar icim kopuruyorrrr. Boyle avaz avaz cokca aglamak istiyorum. Ya insain iyi niyetle yaptigi bisey bile burnundab gelir mi!!! Asure yaptim. Kocam aradi is arkadasi da istyormua kendiaine ve kardesine. 2 kavanoz yollar mi demis. Istrse malz alirim demis. Yok koyarm nolcak dedim. Normlade 2 kisiyz evse buyuk tencerem yok. 2 tencere yaptim boldum. Is arkadasina da 2 kavanoza kiydum. 2 tane 750 ml lige kiydum. Baslaid soylenmeye ben sana dun demedim mi yap koy diye koydum zaten dedim. Odun kopuyo birinw bisey vermye dedi yahu ne alakasi var daha ne kadar vericm doldurdum iste. Geri kalani da belli dagitacaklarm dedim. 2 tencere yaptm zaten anca cikti bunlar ddedim. Burnummmmmdan getirdi. Az koymusum. Inunla iddalasiyormusum. Kopur kopur kopurttu kendini. 1 er kiloluklara bosalttim baskalarinin hakkindan vererek.. annesine de yolladm. Aile apartmani. Bu sefer niye dayimlara da yollamadin desi. Bilnem hic yollamiyodum ki bi annene yolluyordum dedim. Bi posta da ona kopurdu. Kapiya falan vuruyo yumruguyla. Cildiricaaammmmm artiiiiik. Cildiricam aptaaaal aptal sebeplerden kavgalardan biktimm. Cok biktim. Aklimin hayalimin almycagi seylerden kavga ediyoruz. Sanki 60 yasinda incik cincik seyleri dusunen tee 80 li yillarin sert surekli sinirli olan adamiyla yasiyorum. Oyle hissediyorum. Ya bu zamanda daha bu yasta boylr sinir adam yok. Daha gencsin. Ne bu tavirlarin ne. Daha gec3n hafta tatile ciktik. Heppp izledim etraftaki kari kocalari. Hepp uyumlular. Hic kiz bisey yaptignda, ters bakan ya da aaa bana saygisizlk yaptin diyen insan degl kocalari. Gerci biz de disardan iyi gibi duruyoruz. Bilmiyorum. Ama benmki gibi degillerrrr. Agir abi takilmak icin kasmiyorlarrrr. Daha 29 yasinda.Biktimmmm herseye. Saygi saygi saygii demesinden. Cokkkkkkk bulanigim. Ama biktimmmm. Keske 6 sene oncemi geri verseler. Donebilsem... neler vermezdim
Üstelik konu sahibi de çalışıyormuş son 4 aya kadar.Bence susmalisin ben boşanmayacak olsam konuşup konuşup kendimi dövdürmezdim acikcasi en azindan sus bari de itip kakmasin.
Bir de sizin gibi bazi kadinlar heo eşlerinin "eve ne istersem alir" lafini hep duyuyorum. Ne istiyorsunuz o kadar merak ediyorum? Oyle bir yaziyorsunuz ki sanki dünyalari istiyorsunuz da ayaginiza seriyor. Alti ustu evin mutfak alisverisi, ihtiyaci yani...
Yapmayan da var ama çogu erkegin yapmadigi seyler degil bunlar. Bulunmaz ozellik gibi yaziyorsunuz
Dediginize keisnlikle bakicam. Yok yazarken desim zaten geeci biz de disardan cok iyi gozukuyoruz diye. Yani belli degil tabii. Ama mesela kadinlsrin onlara yaptigi espri vs bakip inceliyirum ordan pay biciyordum. Ben hep aman sunu demiyim aman sunu yapmiyim modundaydim. Ornek vermistm zaten kimse kimsenin icini bilmez dogru diyorsunuzDemişsiniz ya etrafı gözlemledim hiç eşim gibi yoktu diye açıkçası dışardaki hallerine inanmayin derim. Bizim arka tarafta oturan komşularımız vardı kiracılar kısa bir süreliğine oturdular. Dışarda sanki en büyük aşkı yaşayan insanlar onlardı ama gelin görün ki benim odam arka taraftaydı ben ağlıyordum artık bağırıp cagirmalarindan. Sadece şunu diyebilirim Beyhan Budak beyin internette ilişki de duzelicek ve duzelmeyecek hataları videosu vardı. Sizin eşinizin duzelecek kismindaysa elinizden gelen güzel çabayı verin derim. Rabbim yardımcınız olsun. Zor bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?