- 31 Ocak 2019
- 1.396
- 2.622
- 133
- 38
- Konu Sahibi Emoandrock
-
Annesi sizin gibi korkak olmayıp boşansaydı, çocuklarını o berbat ortamda büyütmeseydi belki kocanız bu kadar kötü biri olmazdı.Ust tarflarda da yazmistim. Yani oyle oturup anne nasihati dinleyecek biri degil. Anneye tabii ki yardimina vs ilk o kosar. Ama anne saygisi yok. Anneleri gozlerinde anne gibi degil. Neden? Yine ayni sey. Babalari yapmis bunu. Annesi bilir bazi kavgalari. Bisey diyemiyo. Sjnirli agresif cok uzuluyorum ama napiym diyo
Kesinlikle ne insanlar rol yapiyor. Üzücü ama malesef benim karakter olarak çok düzgün bir arkadaşım var. Hani derler ya heh işte yaparsa bu arkadaş yapar diye. İki sene oldu arkadasin evlendiği sordum evlilik nasıl diye? Bana dedi ki baya zamdan beri ben yokum. Kendi isteklerimi oteledim. Baya zormuş. Hiç dışardan gözüktüğü gibi değil.Dediginize keisnlikle bakicam. Yok yazarken desim zaten geeci biz de disardan cok iyi gozukuyoruz diye. Yani belli degil tabii. Ama mesela kadinlsrin onlara yaptigi espri vs bakip inceliyirum ordan pay biciyordum. Ben hep aman sunu demiyim aman sunu yapmiyim modundaydim. Ornek vermistm zaten kimse kimsenin icini bilmez dogru diyorsunuz
Çok üzüldüm ya böyle ömür geçer mi.. ayrılmayı hiç düşünmediniz miUst tarflarda da yazmistim. Yani oyle oturup anne nasihati dinleyecek biri degil. Anneye tabii ki yardimina vs ilk o kosar. Ama anne saygisi yok. Anneleri gozlerinde anne gibi degil. Neden? Yine ayni sey. Babalari yapmis bunu. Annesi bilir bazi kavgalari. Bisey diyemiyo. Sjnirli agresif cok uzuluyorum ama napiym diyo
Ara ara hep dusunuyirum ama faliyete geciremiyorum. Bi de duzeluyriuz filan ole kapatyorum ustunu. Iki farkli insan gibuÇok üzüldüm ya böyle ömür geçer mi.. ayrılmayı hiç düşünmediniz mi
Bu psikolojik sıddet biliyorsun dimi.Hepp. Gorumcem der zaten. Sana kaynanan kaynanalik yapmiyor ama kocan yapiyor daha beter kaynana der. Herseye karisir. Mutfak tezgahinda duran bulasikliga kadar
Annemde ayni şeyi yasamis.hemde tandir demiriyle annemi dovermis babam, komşular kaynanasina 'yazik kadini niye dovuyor' dediginde kaynanasi (babannem) dovmuyor sirgeliyor diyormus. Gel zamaan git zaman annemler sehire tasinmis. Annem halada der allah o komsumdan razi olsun. Hep anneme kocan boype yaptığında sende altma kalma die die aklina girmis. Ben bebekken annem babama yemek hazirlamis yaninda cay yapmamis die yine annemi dövmüş. Annem cinnet gecirmis yillar sonra bicakla pesine vermis babam kapinin arkasına saklanmis. Ogun bugun babam bidaha anneme el kaldirmamis. Hatta annemden oyle bi korkuyorki anlatamam.Sizi anliyabiliyorum... herkezin ailesi arkasinda dag gibi dursa hem maddi hemde manevi kimse böyle birseyi kendine yakistiramaz ama malesef herkezde öyle bir sans yok... siddet varsa bu güzel degil iste.. ben yeni evlendigimde 3 gün mü neydi calismiyordum ozamanlar evde toz vardi esimde bütün gün naptin diye sorunca da hic gezdim diyince bir tokat atmisti ben hayatimi anlamadim onun arkasindan sonra bicak ve bardak firlatinca hic bir zaman daha el kaldirmadi korktu herlade:))))) kac yasindasiniz???
Biraz soguk davransaniz ki hatalarini anlasana sonradan onun üzerine konussaniz olmazmi,?
OhaOlan oldu ki.. yalan mi? 2.5 sene boyle devam etti.. bundan sonra susmazsam donum ne olur bilmem. Ki susmuyorum da zaten o yuzden kopuruyor ya. Susmadigim icin defalarca itilip kakiliyorum. Susmadigmda saclarima falan yapisir
Hayir istryen istems sevaptir dedim yolladim. Adam kg belirtmemis ki. Isguzarlik benim esimdee2 kilo asure vermek ne ya iş arkadaşına. Yiyen gelir evde yer defolur gider. Eşin şımarmış.
Biliyorm bilmez miyiiimBu psikolojik sıddet biliyorsun dimi.
Allah yardımcın olsun
Aayyni ayni. Su ennn basit asure olayi bile yarsnmakk. Miktarini fazla vermk bile yaranmakkBenim de başımda başkalarına yaranmak için kırk takla atan, insanları aşırı derecede önemseyen, millete hizmet etmeyi, iyi ağırlamayı kendine amaç edinen bi tane var. Ben bi derece anlayabiliyorum, kültürleri öyle , öyle yetiştirilmiş. Bense konformist bi insanım. Çok da sevmem misafiri.
Çok çatışıyoruz haliyle. Sürekli birilerine bir şeyimizi verelim insanları memnun edelim istiyor, mesela bi yengesi çantamı beğendi , keşke çıkarıp al senin olsun deseydin dedi bana.. Garip değil mi.. bana da kullanılmış bir şeyi başkasına vermek ayıp geliyor. Beğendiğini söyledi diye çıkarıp vermek abes geliyor. Bunun gibi bi sürü şey.. Ben de dün çok sinirlendim "el iyisisin, insanlara yaranacağım diye beni kırıp duruyorsun" dedim. Yani çok iyi anlıyorum sizi.. Ama iş şiddete varıyorsa bu şekilde yaşanmaz. Yani ben olsam çeker giderim. Can güvenliğimin olmadığı, şiddet görme ihtimalimin olduğu bir yerde yaşayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?