Keşke evlenmeseydim keşke

Annesi sizin gibi korkak olmayıp boşansaydı, çocuklarını o berbat ortamda büyütmeseydi belki kocanız bu kadar kötü biri olmazdı.

Kötü birini koca diye hayatınızda tutmanızı anlamak zor.

Hadi kv döneminde boşanmak ayıptı. Şu anda ayıp değil gayet normal. Asıl koca denen yaratıktan şiddet görüp de evli kalmak ayıp.

Kesinlikle ne insanlar rol yapiyor. Üzücü ama malesef benim karakter olarak çok düzgün bir arkadaşım var. Hani derler ya heh işte yaparsa bu arkadaş yapar diye. İki sene oldu arkadasin evlendiği sordum evlilik nasıl diye? Bana dedi ki baya zamdan beri ben yokum. Kendi isteklerimi oteledim. Baya zormuş. Hiç dışardan gözüktüğü gibi değil.

Çok üzüldüm ya böyle ömür geçer mi.. ayrılmayı hiç düşünmediniz mi

Benim de başımda başkalarına yaranmak için kırk takla atan, insanları aşırı derecede önemseyen, millete hizmet etmeyi, iyi ağırlamayı kendine amaç edinen bi tane var. Ben bi derece anlayabiliyorum, kültürleri öyle , öyle yetiştirilmiş. Bense konformist bi insanım. Çok da sevmem misafiri.
Çok çatışıyoruz haliyle. Sürekli birilerine bir şeyimizi verelim insanları memnun edelim istiyor, mesela bi yengesi çantamı beğendi , keşke çıkarıp al senin olsun deseydin dedi bana.. Garip değil mi.. bana da kullanılmış bir şeyi başkasına vermek ayıp geliyor. Beğendiğini söyledi diye çıkarıp vermek abes geliyor. Bunun gibi bi sürü şey.. Ben de dün çok sinirlendim "el iyisisin, insanlara yaranacağım diye beni kırıp duruyorsun" dedim. Yani çok iyi anlıyorum sizi.. Ama iş şiddete varıyorsa bu şekilde yaşanmaz. Yani ben olsam çeker giderim. Can güvenliğimin olmadığı, şiddet görme ihtimalimin olduğu bir yerde yaşayamam.

Annemde ayni şeyi yasamis.hemde tandir demiriyle annemi dovermis babam, komşular kaynanasina 'yazik kadini niye dovuyor' dediginde kaynanasi (babannem) dovmuyor sirgeliyor diyormus. Gel zamaan git zaman annemler sehire tasinmis. Annem halada der allah o komsumdan razi olsun. Hep anneme kocan boype yaptığında sende altma kalma die die aklina girmis. Ben bebekken annem babama yemek hazirlamis yaninda cay yapmamis die yine annemi dövmüş. Annem cinnet gecirmis yillar sonra bicakla pesine vermis babam kapinin arkasına saklanmis. Ogun bugun babam bidaha anneme el kaldirmamis. Hatta annemden oyle bi korkuyorki anlatamam.

Offf zikkim yesin is arkadasi
Asci tutsun ona yaptirsin
Ben olsam assssla yollamazdim o kavanozlari cope atardim

Gözlerinin içine baka baka çat çat atcaktınız kavanozları yere. Ne demeye istediğinizi yapıyorsunuz anlamıyorum. Yaptığınız için arsızlaşmış zaten. Çıldırcam demeyin çıldırın gitsin.

Bu arada keşkesi yok bi hata yapmışsınız evlenmişsiniz eğer bu denli sorunsa boşanabilirsiniz biliyorsunuz. 6 seneye daha fazla 6 eklemeyin

Niye çekiyorsunuz anlamadım. Gerçekten anlamıyorum, görmezden gel, duymazdan gel, takılma, üzülme şeklinde yorumları. O kapıları yumruklamaya başladığıda, ben o kavonozlari yere cakmistim. He bana vursa o evlilik bitmiştir zaten.
Sürekli diken üzerinde, ne zaman kavga çıkaracak diye ömür geçer mi? Ihtimaller arasında beni dövebilir dediğiniz adamla, nasıl aynı yatağa giriyorsunuz?

İlk sayfalarda babamdan örnek vermiştim, kola mevzusu. Haksızlık etmişim babam başkalarına karşı aşırı iyi, yedirmeyi içirmeyi sever ama şiddeti yoktu, anneme bir fiske vurmamıştır. Kola vermedik diye söylendi ama bağırıp çağırmadı. Konu sahibi, çok iyi düşün yavaştan açıl ailene hazırlığını yap. Çalışabilecek durumdaysan çalış. Annen de alışır baban da. Şiddet gördüğünü mutlaka söyle ailene.

Olan oldu ki.. yalan mi? 2.5 sene boyle devam etti.. bundan sonra susmazsam donum ne olur bilmem. Ki susmuyorum da zaten o yuzden kopuruyor ya. Susmadigim icin defalarca itilip kakiliyorum. Susmadigmda saclarima falan yapisir
Oha saça yapışmak ne ya . Burda koptum yani. Boşanın çok ciddiyim. Size de yazık günah. Boşa gitmiş 6 yıl. Benim kayınpederim aynı böyle hep kavga eder eşiyle ama dışarıya çok iyi. En son geçen hafta yine tartışma olmuş kv boşansam mı diye düşünüyordu. 30 yıl oldu diyor. Beni yaşlandırdı salak etti iyice diyor. Kadın da bir hanımefendi ki anlatamam. Çocuk falan yapma boşan. Şu anda bu adam sana mutsuzluktan başka ne veriyor. Yalnız yaşasan daha mı mutsuz olacaksın sanki. Düzelmeyecek hiç bekleme. Annen ne diyor bu duruma ya da baban biliyor mu

Başlatmasın babasının şarap çanağından.Hiç korkmayın, kesin ve kendinden emin bir şekilde alın karşınıza konuşun. Aynen bize anlattığınız gibi anlatın. Öfkesini kontrol edemediği, size karşı sevgi ve saygı duymadığı, sürekli bir kavga kıyametle ömrünüzü geçirdiğinizi, bu durumlarınızdan dolayı, kendinizi çok yorgun ve mutsuz hissettiğinizi, hatta evlilikteki geleceğinizden emin olmadığınız için çocuk yapmaktan bile çekindiğinizi, devam etmek, huzurlu ve mutlu bir hayat sürebilmek için ondan olan beklentilerinizi kavga etmeden söyleyin.Sizinde hatalı olan yönleriniz olabileceğini, düzeltebilmek için çaba göstermeye çalışacağınızıda söyleyip, evlilik terapistine gitmeniz gerektiğini anlatın.
Anladığım kadarıyla boşanmayı şuan için istemiyorsunuz. Onun için elinizden gelen çabayı gösterin. Eşinizde bu fikre olumlu bakarsa ne ala. Yok falan filan dersede, hiç kendinizi düzelir miydi acaba? Annemin tepkisinden çekiniyorum diye oyalamayın. Bırakın inceldiği yerden kopsun.

Sen annenin babanın kıymetlisi ol. Bu yaşa kadar getirsinler ne emeklerle. Sonra elin iti gelsin saçına yapışsın. Ona buna aşure yaptırsın. Ortada olay varmış gibi kapıyı yumruklayıp artistlik yapsın. Gıcık oldum. Lütfen boşan. Kendine bunu yapma. Ömür boyu başkasının ilişkisine bakıp imrenerek yaşama. Kendi kalitende birini bulursun.

Aayyni ayni. Su ennn basit asure olayi bile yarsnmakk. Miktarini fazla vermk bile yaranmakk(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…