Keşke evlenmeseydim keşke

Ara ara hep dusunuyirum ama faliyete geciremiyorum. Bi de duzeluyriuz filan ole kapatyorum ustunu. Iki farkli insan gibu
Aşağıda bir yorumunu okudum, saçıma yapışıyor diye. Şiddetde var. Bak çalışıyormuşsun ne güzel ayaklarının üstünde durabiliyorsun, katlanma bu adama. Bu dünyaya bir kere geliyorsun değer mi boyle yaşamaya ya

Ya belki de ise yarar bilmuyorum ama cesaret edemiyirum. O hengamede o kendini ispatlama ruhuyla saplar o bicagi bana

Hicbiri asla tek kelime etmiyor. Yanlis anlamayin ama inanin merakimdan soruyorum esiniz nasil biri? Hic babasina cekmis mi

Kiyamam annenize ya Aynen erkekleri korkutmalisinki yapmasinlar kendilerine fazla güvenmesinler...

Ya tam tersi biriyjm. Oyle yipraniyorum ki. Biri kotu bisey yapsa dahi kendi bilir diyip ceken giden biriyim. Kimseyi isteye bile asssla kirmam. Asla uzecegim laflar edemem. Ama boyle biriyleyim

Ya inanin dusunuyorum her evde boyle mi? Etrafimda kimsrye anlatmadigim icin de durup soramiyorum ki kocan nasil diye? Ama hakkaten merak ediyorum her adam mi boyle sinir harbi. Bardagi masaya vurur masayi yere devirmek yemiyo ama illa kendini belli edecek ya. Soyle ayagiyla iter ki siniri belli olsun falan. Surekli biseyleri carpar cirpar. Hep bole mi

Yazık ya kimileri hiç mutlu değil biriyle tanışmadığı için birileri de evlendiğine pişman.. Allah sabır versin.

Bu ne ya
Ona köpürüyor buna köpürüyor
Resmen psikolojik şiddet içinde yaşatıyor sizi
Sağlam bir kavga çıkartıp cinnet geçirin milletin yanında ona bağırın
Kısasa kısas yapın
Gerekirse boşanın
Hayat çok kısa ailesinin adam edemediği ile siz niye uğraşıyorsunuz?

Edit ohaa normal şiddette varmış derhal boşanın derhal

Son düzenleme:
Ya belki de ise yarar bilmuyorum ama cesaret edemiyirum. O hengamede o kendini ispatlama ruhuyla saplar o bicagi bana
Canim zaten. Bi insan bianda kalkip bicakla korkutamazki. Oyle bi cinnet gecirirsinki sen bile yaptigina inanamazsin. Sana zaten tavsiye etmiyorum boyle bisiyi dedigin gibi o sanada donebilir. Elinden geliyosa kurtulmaya bak derim cocuk olmadan. Cocuk olurda istesende kolau olmuyor kurtulmak

Heeeeerseye karisir. Domestos degil de bimin camasir suyunu almama daaahi karisir. Neden domestos almiyirmusum. Hep adi markasiz kullaniyormusum. Ya onun koksuu dokunuyor derim ama anlamaz. Ennnn basit tek ornek dusunun
Allahım sana geliyorum ya çok sinir oldum. Allah yardımcın olsun. Ben bi ara konservelik domates alacaktım. Markete gittik dışarı konan domateslere baktım daha olgundu. Sevindim hem de yarı fiyatına dünün domatesi. Eşim geldi yanıma kibarca seçme canım onları geri bırak içerden alalım, ben burdan almam dedi. O an bi utandım sanki ben dilenciyim de bedava mal topluyorum. En son o oldu canı cehenneme. Şimdi nerde pahalı mal var alırım umrumda olmaz.

Hayir dedigim ne sanki. Sevap isliym derken tam tersi gunahlara.giriyorum. yollamjsjm bunun 300 grami 500 grami mi var. Kime yaraniyosun. Kime. Ya normal bi insan boyle yapar mi
"Daha fazla göndermek istiyorsan buyur tencere, yap o zaman"
Deseydiniz keşke. Bosu boşuna savunmaya geçmişsiniz.
Ben artık kendimi savunmayı bıraktım direkt saldırıyorum susmak zorunda kalıyor.

Erkekler eşleri üzerinden hava atmaya bayılıyor. Misafir gelir biz ağırlarız, anne babalarına hizmet etmemiz beklenir, ona buna götürdükleri şeyleri yine biz yaparız. Ama havasını onlar atar. Ben yaptım ben ettim diye.
Iş para kazanmayla bitmiyor. Onlar malzemeyi alıyorsa o malzemeyi yenecek bir şeye dönüştüren de biziz.
Parasıyla aşure veya baska bir sey yapsın da göreyim. O maaşı üç gün bile dayanmaz.

Hicbiri asla tek kelime etmiyor. Yanlis anlamayin ama inanin merakimdan soruyorum esiniz nasil biri? Hic babasina cekmis mi
Hayır nefret eder babasından. Ailemden değerli değil hiç kimse diyor. Babam bizi çok ezdirdi onun gibi olmak istemiyorum diyor. Arkadaşına yemek yollarım arada götürmez. Boşver başkalarını der.

Bence sizin eşinizin annesiyle konuşup " oğlunla konuş bak bana böyle böyle yapıyo kendine gelsin" diye uyarmasından çok, kendi ailenizin eşinizin karşısına çıkıp da "hayırdır" demesine ihtiyacınız var.

Annem arkamda durmaz diyosunuz da oturup ciddi ciddi konuşsanız, gördüğünüz şiddeti anlatsanız boşanma sakın diyeceğini düşünmüyorum. Öyle bişey derse de ilerde mezarımda döversin dizlerini o zaman dersin. Ya tövbe yarabbim allah korusun konuştuğumuz şeylere bakar mısınız ne kadar iç acıtıcı...

Bir de kendinize haksızlık edip eksik görmeyin. Büyük manipülasyona uğruyosunuz eşiniz tarafından. Ayrıca en başından korunmakla çok iyi yapmışsınız. Bu adama çocuk mı doğurulur allah aşkına o çocuğa yazık.

Sizin tek ihtiyacınız biraz cesaret. Gidin ailenize anlatın durumu. Gerekirse size davet edin hem ailenizi hem eşinizin ailesini. Gördüğünüz şiddeti anlatın ve bitirmek istesiğinizi söyleyin. Rica ediyorum gururunuzu halının altına süpürmeyin eşinizin yaptıklarını değil.

Hayır nefret eder babasından. Ailemden değerli değil hiç kimse diyor. Babam bizi çok ezdirdi onun gibi olmak istemiyorum diyor. Arkadaşına yemek yollarım arada götürmez. Boşver başkalarını der.
Sizinki de tam tersi tepmis. Sansliymisiniz. Gordugunu yasatmamak icin ugrasmis esiniz. Zor olani o aslinda. Helal olsun. Gordugunu uygulamak en kolayii

Eşiniz yaptıklarından sonra hiç özür diler mi ?
Mesela böyle bir olay olduğu zaman ertesi gün nasılsınız, acaba yeterince tepki mi vermiyorsunuz ?

Sizinki de tam tersi tepmis. Sansliymisiniz. Gordugunu yasatmamak icin ugrasmis esiniz. Zor olani o aslinda. Helal olsun. Gordugunu uygulamak en kolayii
Ben de aynıyım. Annem gibi olmamak için çabalıyorum. Benim de annem sığ düşünceli geçimsiz. Onun babası neyse benim annem de aynı dişi versiyonu.

Eşiniz yaptıklarından sonra hiç özür diler mi ?
Mesela böyle bir olay olduğu zaman ertesi gün nasılsınız, acaba yeterince tepki mi vermiyorsunuz ?
Yooo ozur yok. Bugun mesela bunu yasadik ya. Aradi 2 saat sonra adam tesekkur etti dedi cevap vermeism. Ne olir sanki soyle sacma sapan cevap verip beni sinirli yollamasan diyir. Goooooya ozur iste bu

Oyle dogru seyler yazdiniz ki. Cokcokcok haklisiniz. Bana gerekli olan biraz cesaret... kormum cocuga kotu davranmasi degil. Ama benim evliligime guvenememem. Cocuk olunca hele hic ayrilamam. Kaldi ki deidgim gibi mesela cocugu daha simdiden ben yatili kuran okuluna veririm diyir. Ya sen nasil bunu soylersin annesi, yani karinla bi konussana. Ki ortada cocuk yokkk. Bu ne basina buyrukluk. Anliyirsunuz dimi. En basitinden bahsediyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…