KEŞKE EVLENMESEYDİM...

Allah yardımcın olsun. Keşke çocuk yapmasaydınız ama olan olmuş. Bu adamla hayat Geçmez zaten

Ilahi ...ne diyeyim bilemedim ,evlenmek için evlenmişsiniz resmen ..yazık etmişsin kendine ,hiçbir erkek sonradan değişmez diye düşünüyorum

Bu adama cocuk yapmak... Ne diyeyim bilemedim. Boyle devam etmez bence. Ben olsam daha fazla vakit kaybetmez bosanirim.

Eşiniz cimri.
Sadece parada pulda degil ama. Kalbi cimri. Ruhu cimri. Sevgisi, ilgisi, merhameti, her seyi eksik bu adamın.
Hayatı boyunca da bunların hicbirini sizinle paylaşmıcak. "Para yedirmek"le(ne igrenc bi kelimedir bu da hic sevmem) size vaktini harcamak arasında bi fark görmüyo cünkü. "Vaktini ilgisini yedirmicek" yani size.
Yol yakınken dönün. Daha uzun yıllar var önünüzde. Bakın 2. Cocugu da yapalım diyomus. 1-2 derken kendinizi daha da kapana kıstırmayın.
Hamile olmanızı da boşanmaya engel görmeyin. Bi sürü insan uygun yasta cocuk sahibi olmak ve cocugu yasal bi evliligin icinde dogurmak icin evlenip bebekten sonra boşanıyo. Bizim ülkemizde daha çok ünlülerde görülür bu durum. Diger ülkelerde daha yaygın. Ki sizin niyetiniz de bu degilmis. Sevmek sevilmek istemissiniz olmamıs. O zaman tekrar sevilmeyi denemeniz bunun icin de bu adamı bırakmanız gerekiyo.
Bebeginizin babası olarak kalır hayatınızda. Umarım ona karsı da size oldugu gibi cimri olmaz.

Bu adamla omur gecmez ciddi sorunlari var
Allah hakkinizda en hayirli olani versin
Yasim geciyor diye olur olmaz insanlarla yapilan evlilikler hep husran...

Burda yaşım geçiyor deyip ailesini terk edip evlenmek isteyenler var onlar iyi okuyup anlasınlar

Tamam senin de haklı olduğun konular var ama ortak hesap konusunda eşin haklı. .
Madem ki tek başına ayrı bir hesabın olacaktı neden evlendin ki adamla..
ben de aynı düşünüyorum sneinle, sorun ortak hesap değil sorun yeni birşehire gelmişiz, yorgunuz, ilk bahsettiği şey ortak hesap oldu ve ben de korktum, ne oluyor dedim.Bana tüm birikimlerini de vereceksin deyince hayır olmaz dedim,olay orada uslüpdu

bana da hediye boncuk kolyeler geliyor,kendisi hakiki taş dedi ama boncuk işte boncuk

Ben cimriliktende cok aranizda güvensizlik var gibi... ve birbirinizi gercekten sevmiyorsunuz gibi geldi canim...
Yani evlilik bu degil.

Çıkar üstüne kurulmuş bir evlilik gibi
Paraya düşkün bir adam zaten ev hanımıyla evlenmez
Çocuk olunca çok zor oluyor boşanmak ve henüz doğmamış bir bebek

peki birikimlerinizi verdinizmi?

neden haddini bildirmiyorsunuz o adamin?
size vuruyor darp raporu alin tehtit edin
babaniz anneniz kahrolmazmiydi kizlarinin bu durumuna?
sizi bunun icinmi yetistirdiler?

bana da hediye boncuk kolyeler geliyor,kendisi hakiki taş dedi ama boncuk işte boncuk
Evliliğinizdeki en önemli sorun size şiddet gösteren bir adam olması. Cimriliğinden, sevgisizliğinden çok daha vahim bir durum. 10 aylık evlisiniz ve 33 haftalık hamile, hemen hamile kalmışsınız... Bu da apayrı bir konu ama ilk önce şiddeti kabul etmeyin, gençsiniz bir ömür böyle geçer mi Allah aşkına?

keske ayrilmak için para istediginde fazlasiyla verip kurtulsaydiniz bu adamdan
kredi falan çekseydiniz ne biliyim bi sekilde ayarlasyadiniz istedigi parayi, fazla da verince sizi rahat birakirdi : (

bu saaten sonra yapacak tek sey doguma ve ogluna odaklan
hastane parasini kim odeyeck sordunmu kocana :s

lohusaligin bittikden sonra kendin iyi oldukdan sonra bakarsin bi çozumune

Bence gercekten istersen eger bu olayin üstesinden gelirsin gibi. Cünkü hamilesin ve cocugun dogacak senin, ayrilmanizi hic istemem, hamile olmasaydin amaannn bosver derdim.
Ben senin yerinde olsam, su an hamileligime konsantre olurdum, dogacak cocugumun saglikli dogmasi benim icin ön planda olurdu. Tabiki annen ve özürlü kardesin gelsinler size ve kalsinlar ama onlarda ömür boyu kalamaz ya 1 hafta iki hafta sonra evine giderler. Sen daha cok aklin aslinda annende ve özürlü kardesinde, evlilige tam adapte olamamissin. Oysa hamilesin ve bir esin var, bir yuvan var artik., kendini birazda bu tarafa dogru yönlendir. Aldigi hediyelerin degeri bence önemli degil, nice erkekler tanimiyorum karisina pirlanta alip ama arkasindan karisinin kizarkadaslariyla aldatan.
Biraz daha evli oldugunun ve yakinda anne olacaginin bilincine varirsan bu senin icin cok hayirli olur ve esinede yansir. Kendinden emin ol ve birazda savas bakalim sonuc ne cikacak. Hemen pes etme derim.
Aslinda o siddete cok karsiyim, sen hamileykenmi yasadin ?
Birde neden var bu güvensizlik? Aciklarsan sevinirim...

kimse kimse için kendını feda etmesin artık çocuk için bile evli kalmayı doğru bulmuyorum yarın karşımıza dıkılıp banane çekmeseydın bababmı vs annemi dıyebılıyorlar oyuzden mutsuzsanız eşiniz için çocuğunuz için kendınızı feda etmeyin bu hayat herekese bir kere verılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…