- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
ben de aynı düşünüyorum sneinle, sorun ortak hesap değil sorun yeni birşehire gelmişiz, yorgunuz, ilk bahsettiği şey ortak hesap oldu ve ben de korktum, ne oluyor dedim.Bana tüm birikimlerini de vereceksin deyince hayır olmaz dedim,olay orada uslüpduTamam senin de haklı olduğun konular var ama ortak hesap konusunda eşin haklı. .
Madem ki tek başına ayrı bir hesabın olacaktı neden evlendin ki adamla..
bana da hediye boncuk kolyeler geliyor,kendisi hakiki taş dedi ama boncuk işte boncukBoşanmak sizin için cozum. Boyle bir adamla ömür geçmez sinir hastasi olur insan. Benim de sevgilim cimri, kazanci fena değil ama giyecek bir spor ayakkabisi yok. Gittim ünlü bir markanin outletinden ayakkabi, şapka, çorap , eşofman takimi aldim. Geçenlerde is dolayisiyla Almanyaya gitti, bana ne almis dersiniz? Bir kalip çikolata.. Hani kullanabilecegim ufak bir şey alsa amenna, öpüp basima koyardim..
doğru tespitBen cimriliktende cok aranizda güvensizlik var gibi... ve birbirinizi gercekten sevmiyorsunuz gibi geldi canim...
Yani evlilik bu degil.
Evliliğinizdeki en önemli sorun size şiddet gösteren bir adam olması. Cimriliğinden, sevgisizliğinden çok daha vahim bir durum. 10 aylık evlisiniz ve 33 haftalık hamile, hemen hamile kalmışsınız... Bu da apayrı bir konu ama ilk önce şiddeti kabul etmeyin, gençsiniz bir ömür böyle geçer mi Allah aşkına?bana da hediye boncuk kolyeler geliyor,kendisi hakiki taş dedi ama boncuk işte boncuk
Konuyu okudugunuza eminmisiniz..Vallahi sevindim billahi sevindim, zararın neresinden dönülse kardır.
Çocuğu aldırmayı düşünmez misiniz, kaç aylık ki? O kurtulsaydı bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?