KEŞKE EVLENMESEYDİM...

ancak gidersen, seni kaybederse belki kiymetini anlar.. neden sen hala onun yanindayken görmezki bazi seyleri bu erkekler..

istedigin sadece hayatini paylasabilecegin birisiydi, yük verecek degil yük hafifletecek biriydi..

Cok zor durum gerçekten cok uzuldum.benim ablamda buna benzer bsiey yasamaisyi yani siddet anlaminda.ablamda sehir disindaydi ve yanimiza misafr olarak gelmisti yine tartistilar falan ablam hrrseyi goze alip bosanmaya karar verdigini soyledi knce eside onayladi ama bikacgun sonra cok pisman oldu.yani demek istedigim is ciddiye binince geri adim atti suan bildgim kadariyla sorun yok aralarinda.sanada allah yardimci olsun

ancak gidersen, seni kaybederse belki kiymetini anlar.. neden sen hala onun yanindayken görmezki bazi seyleri bu erkekler..

istedigin sadece hayatini paylasabilecegin birisiydi, yük verecek degil yük hafifletecek biriydi..
doğru

tek olumlu özelliği evde işe işten eve, başka kadına haramdır diye asla bakmaz, eminim...

Bu yazınız bana birini hatırlattı.ben bekarken komsumuz vardı.adam herşeye haram derdi,bayanlarla kolay,kolay konusmazdı.
Birgün bir duyduk ki adam eşini aldatıyormuş :) bence eşinize bukadar güvenmeyin.

Allah yardımcınız olsun.ama zaten balık baştan kokuyormuş,

Çok Zor bir durum. Allah yardımcınız olsun, sizin bu yazdıklarınızı ve yorumları okuyunca kendi sorunumun devede kulak kaldığını hissettim. Rabbim belki de önceden gösterdi benimkinin yüzünü bana. 30.000 tl kaptırdım ama alacağım yasal yollarla. Bende 30 yaşındayım, bide sizin durumunuzu okuyunca empati yapıp düşündüm biran ya evlenseydim .
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Ne güzel mesleğiniz var ve ileride çocuğunuzla güzel günler görürsünüz inşallah.

ya blöf yapıp değerini anlamasını sağlayacaksın ya da başlarım senin değerine diyip çekip gideceksin.. İki seçenekte riskli tabi..

son bi seçenek daha var madem evlendin, madem bile bile çocuk yaptın, madem ayrılamıyorsun ozaman katlanacaksın yapacak birşey yok..

Buarada ''benim kariyerim var'' lafına da sinir olurum sanki Genelkurmay Başkanı

Sizin parayla ilgili degisik bi bilincalti kodlamaniz olabilir ve o yuzden boyle bir insani hayatiniza cekip evlenmis olamazmisiniz ?

Bosanma vs durumlarindan once lutfen esiniz gitmiyor sacma buluyorsa bile siz kendiniz bir bilincalti uzmanina gidin bakalim neden boyle bir insani hayatiniza cektiginize dair cekirdek inanciniz varsa ortaya cikartip inceletin ..

Bilmiyorum basimiza ne gelirse gelsin once bi kendimize donup neden ben bunu yasiyorum diye sormamiz gerekiyor diye dusunuyorum neden bu insani cektim hayatima neden hep ayni seyleri yasiyorum neden soyle neden boyle vs vs ne ogrenmem gerekiyor neyi ogretiyor neyi gosteriyor bu durumlar vs vs..

Belki siz donusur degisirseniz hayatinizdakilerde yeni size gore sekillenebilir ..

Regresyon terapisini deneyebilirsiniz nacizane tavsiyem sevgiler

Mesajı konu sahibine yazmışsınız ancak beni de aydınlattınız. Hayatımda çıkmaz bir mevzu var. Yazdıklarınızı okuyunca kafamda ampüller yanmaya başladı resmen. elinize sağlık..

ve kollarım morarıncaya kadar dövülecektim, bilemedim...
33 haftalık hamileyim
Su kisim var ya beni sinirden delirtiyor artik...
Neden, neden, neden goz gore gore o cocugu yapiyorsunuz?
Sidddet gormus bir kadin olarak neden bir de bu dunyaya o insandan bir bebek getiriyorsunuz...
Yasadiklariniz uzucu, ama uzgunum bazi seyler insanin kendi elindedir...
Bunu siz secmissiniz...

Off ablam benim çok üzüldüm bi yakınlık duydum sana
Ne desem bilemedim hiç kimseye muhtaç değilsin işin var kendine de bebeğine de bakarsın
Yine de daha fazla söz bulamiyorum dua edicem Allah bebeğini bagislasin güzel günler nasib etsin..

Beklediginuz iki sey var anladigim kadariyla;

1. Bebek dogduktan sonra belki degisir, bana deger verir. Sanmayin ki dogum ve dogumdan sonraki sikintilarinizi gordugunde kafasina dank edecek. Bebeginizin masumlugunu, anneliginize olan saygisindan oturu degissin.. dogumdan sonra kadinlar nasil bocaliyorsa, erkekler de bocaliyor.. kotu bir evlilik daha da kotu oluyor ne yazik ki.

2. Ev icin 7 bin lira vermissiniz.. evin alinmasini bekliyorsunuz sanirim. Tapu cikti mi? Ortak olacak demissuniz, bu adama boyle bi konuda nasil guvenebiliyorsunuz.

canım benim allah kolaylık versin belki hamilelik bittikten sonra değişir dicem ama değişmez bi adam evlenmeden önce kıskançsa evlendikten sonra daha kıskanç sinirliyyse daha da sinirli cimriyse dahada cimri oluyo ama evlenelim yuvamızı kuralım diyoruz helede çok seviyosan o adamı yaptıkları o kadar da abartı kimi gelmiyo ama evlenince bi kaç ay sonra aklımız başımıza geliyo sana bu kadar hakareti eden küçümseyen adamla evli kalma derim al karşına konuş baktın değişmiyo ki asla değişmez boşan derim kimsenin hayatı seninkinden önemli değil karnındaki yavrunun bile

Babamda çok cimridir heryerden kısmaya çalışır. Zenginde değil elindede yok zaten ama plduğu zamanlarda kısmış. Annem çok çekti çok. Hep anlatır senin herşeyini ellierimle ördüm hamileyken son ayımda babandan para istedim çocuğa 3-5 kıyafette satın alayım diye vermedi dedi. Bi kaç gün sonra vermiş. Babama göre gereksiz harcama çok. Kek yapılacaksa elektrik masrafı çoğalcak diye gönlü rahst olmaz. 1 ayakkabı 2 sene en az giyilmeli onun için yenisine gerek yok. Annem hala çekiyo asla istemeden çıkarıp harçlık vermez. Napsın annem de alıştı artık. Görmezden heliyo başka çaresi yok 22 yıllık evli. Anneme ilk defa altın yüzüğü 9 yıllık evliyken almış oda annemin çene yapmasıyla. Aklına gelmez asla. Bişeyi alacaksa en ucuzunu bulur alır. İyi kötü bakmaz.

dediklerin doğru zaten her halükarda beklicem, başka şansım yok.Birazdüzeldi bu aralar, annem gelecek ya doğum için birşirinlikler yapıyor.dün bütün evi temizledi bir güzel köşe bucak, yemek yapıyo, yemek olmazsa neden yapmadın demez, kıyafetlerini bugüne kadar hiç ütülemedim, bağırmadı, her işi kendi kendi yapar, alışacak diyorum...ne diyim, iyiye gidiş var ve bana umut veriyo.
ortak hesaba her ikimizin de kartı var 7000 lira koydum ama o da 28.000 lira koydu, maaşlarımız hep o ortak hesapta,aslında haklı o konuda evlilikte ayrı ayrı olmaz ama isteme uslübü yanlıştı o kadar.hatta paralar ortak hesap açmadan önce 28000 lira+maaşlarını benim şahsi hesabıma yatırdı ve sana güveniyorum dedi.ama işte o ilk birlikte aynı eve taşındığımız gün TÜM BİRİKİMİNİ VERECEKSİN, BEN SENİN GİBİLERİ İYİTANIRIM, HEP BEN HARCICAKTIM SENİN MAAŞIN KENARDA KALACAKTI Dİ Mİ DİYE BAĞIRIP DÖVMESİ YANLIŞTI.yoksa ben hayatımı vermişim ona, bedenimi, çocuğu karnındayken para da neydi, verirdim ama işte...

Psikolojik olarak sıkıntıda bence eşin normal değil davranışları,Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…