doğruancak gidersen, seni kaybederse belki kiymetini anlar.. neden sen hala onun yanindayken görmezki bazi seyleri bu erkekler..
istedigin sadece hayatini paylasabilecegin birisiydi, yük verecek degil yük hafifletecek biriydi..
doğru bile bile ladesbalık baştan kokmus.. yine de yemişsin zehirlenmişsin..ne bekliyordun ki ?
tek olumlu özelliği evde işe işten eve, başka kadına haramdır diye asla bakmaz, eminim...
Sizin parayla ilgili degisik bi bilincalti kodlamaniz olabilir ve o yuzden boyle bir insani hayatiniza cekip evlenmis olamazmisiniz ?
Bosanma vs durumlarindan once lutfen esiniz gitmiyor sacma buluyorsa bile siz kendiniz bir bilincalti uzmanina gidin bakalim neden boyle bir insani hayatiniza cektiginize dair cekirdek inanciniz varsa ortaya cikartip inceletin ..
Bilmiyorum basimiza ne gelirse gelsin once bi kendimize donup neden ben bunu yasiyorum diye sormamiz gerekiyor diye dusunuyorum neden bu insani cektim hayatima neden hep ayni seyleri yasiyorum neden soyle neden boyle vs vs ne ogrenmem gerekiyor neyi ogretiyor neyi gosteriyor bu durumlar vs vs..
Belki siz donusur degisirseniz hayatinizdakilerde yeni size gore sekillenebilir ..
Regresyon terapisini deneyebilirsiniz nacizane tavsiyem sevgiler
Su kisim var ya beni sinirden delirtiyor artik...ve kollarım morarıncaya kadar dövülecektim, bilemedim...
33 haftalık hamileyim
dediklerin doğru zaten her halükarda beklicem, başka şansım yok.Birazdüzeldi bu aralar, annem gelecek ya doğum için birşirinlikler yapıyor.dün bütün evi temizledi bir güzel köşe bucak, yemek yapıyo, yemek olmazsa neden yapmadın demez, kıyafetlerini bugüne kadar hiç ütülemedim, bağırmadı, her işi kendi kendi yapar, alışacak diyorum...ne diyim, iyiye gidiş var ve bana umut veriyo.Beklediginuz iki sey var anladigim kadariyla;
1. Bebek dogduktan sonra belki degisir, bana deger verir. Sanmayin ki dogum ve dogumdan sonraki sikintilarinizi gordugunde kafasina dank edecek. Bebeginizin masumlugunu, anneliginize olan saygisindan oturu degissin.. dogumdan sonra kadinlar nasil bocaliyorsa, erkekler de bocaliyor.. kotu bir evlilik daha da kotu oluyor ne yazik ki.
2. Ev icin 7 bin lira vermissiniz.. evin alinmasini bekliyorsunuz sanirim. Tapu cikti mi? Ortak olacak demissuniz, bu adama boyle bi konuda nasil guvenebiliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?