KEŞKE EVLENMESEYDİM...

En sen care bosan diyorlar.
Neden bosansin o kadar kolay mi hersey.
Kadinin hamileligi kimseyi ilgilendirmez hamile kalmis .
Cimri insan zor evet.
Dur bi bakalim belki senin suan ki hamilelik psikolojisinden agir hissediyor, cekilmez gibi geliyor
Bizde neler yasiyoruz evlilikte bosanslim mi yani.
Bana gore esim zor, ona gore ben.
Birimiz BEYAZ
Birimiz SIYAH
Ortada MELEZ olmaya calisiyoruz.
O ne herseye bosan bosan diyenler.
Bosanmak en son caredir.
Demeside cok kolaydir .
Kadincagiz akil istiyor .

Evde kaldım diye her şeye bile bile lades demişsin, şimdi kapana sıkışıp kamışsın.
Okurken ruhum daraldı, seni tahmin bile edemiyorum.

Boşanmaya ruhen ve bedenen hazır değilim diyorsun, bu durumda ne denir bilemedim..Nereye kadar sürecek ki bu şekilde?

biraz daha bir sene daha zaman tanıcam, daha tanışalı 1 yıl oldu, birbirimizi iyi bir tanıyalım da bakalım ne olacak, ben de kocamı tam olarak tanımıyorum aslında, biraz zaman vermek gerek belki de biraz emek.

zaman tanimak mi,
uzgunum hayat sizin hayatiniz buraya yazdiginiz icin yorum yapiyorum yoksa bana dusmez,
ancak, sizi evliliginizin ilk zamanlarinda para icin morartana kadar doven bir adamin ileride duzelecegini mi saniyorsunuz.
valla su cevabinizdan sonra size birsey soylemek icimden gelmiyor.
kendi hayatiniz kendi KARARINIZ ama asla KADERINIZ DEGIL.....

Bir uzman bu tarz adamlardan kadinlarin korunmasinin tek yolu iyi yetişmiş olmak demisti. (Egitim değil )

Kizlarimizi öyle yetistirmeliyiz ki "bu benim icin tehlikeli adam" ve " bu benim icin uygun adam" ayrimini iyi yapabilsinler demişti.

Siz de bir evlilik hevesi uğruna kendinizi uzmussunuz. Sizin için çözüm bulamiyorum hamilesiniz çünkü.. belki bir danisman toparlayabilir.

eski erkek arkadasim surekli para lafini ortaya koyardi
cok sevimliydi ama yavas yavas batmaya baslamisti.
evlenmeyi dusunuyordu benimle
aile durumum iyi
bana is bulurlar falan diyordu
bircok sey cikiyordu agzindan
300 lira kozmetik urunleri aldigim gun
resmen bana sordun mu demisti
bu son oldu
ayrildim
hemde severek
cokda iyi bir insandi
evlenince nasil olacagini bilemiyorum tabi
ama sansa birakmak istemedim
iyimi yaptim kötumu yaptim Allah bilir
ama para lafi erkege hic yakismiyor
cimri erkek kadar iticisi yok
keske hmile kalmasaydiniz
size degerde vermiyor
ayzik

Evet keşke evlenmeseymişsiniz .İlk zamanlardaki hareket ve davranışlarından huyundan vazgeçmeyeceğini anlasaymışsın keşke ama olmuş bikere hamilesiniz de .Ya çocuğun doğunca boşanırsın ya da bu adama senelerce ömrünü çürüterek katlanırsın ki buna tahammül edebileceğini sanmıyorum.

dayak olayı olmasa belki pintilik bi yere kadar çekilebilir ama kollarını morartncaya kadar dövmesine dick bişey bulamadım.çocuk yapıp yapmamanz beni ilgendrmz tabikide ama siz yaşınız gerği hemn evlenip hemn doğurmak istediniz sanırım.hamiliğnz vardiği kilo ve yüznüzdeklileri atlatrsınz bir şekilde onları düşünmeyin derim.umarım herşey istediğiniz gibi gider.burda evlenemek istiyorum evde kaldım diyenler okusun 30 yaş çok byük değilki bence 40 yaş bile büyük değil.evlenmek şart mı ayrıca bunuda hiç anlayamadım.sizi kınamıyorum yaş konusnda yanlış anlamayın sakın

hergün evlilikten soğutacak bi konu açılıyor
amaç burada soğutmak değil, hayatı sorgulayarak kendi doğrularına göre yaşamak ve toplum baskısı sonucu yapılan evliliklerin sonu
yoksa mutlu evlilikler de var ama insan mutlu iken foruma yazmaz, sıkıntılı iken başlık açarsın.hepsi bu

asıl anlatmak istediğim şu cesur çalışan bir kadın için evlilik de şart değil

ben farkındaydım herşeyin ama bir umut evlenince değişir dedim

gittiği yere kadar

bence bu adam senden ayrılmaya çalışıyo

Şaşkınlıkla okudum yazdıklarını. Resmen elimmagzimda kaldi okudukca.
Ne yaziyim diye dusundum dusundum.
Ama sana ne teselli yetmez, ne de esine kufr etmek.
Anladigim kadariyla calisan bayansiniz.
Yazik etmeyin hayatiniza, bebeginize. Kurtulun da kendinize bir yol cizin derim

lütfen mantıklı düşünün şuan tek düşünceniz sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucagınnıza almak olsun
dogum esnasında ölmeyebilir belki sakat kalır böyle şeyler düşünmeyin
evet adam cimri can cıkar huy cıkmaz derler
, huyu bu ama düzeltileblir mi , belki
boşanma son care öncesinde olabilirliklere odaklanmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…